БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 563
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
Почни от дограмата после вътрешните ремонти.

# 2 716
  • Някъде на път....
Привет на всички,

Временцето се оправя идеално е за ремонтни дейности но за сега не смея да се обърна към фирма като чета колко негативни коментари има специално за София.  Shocked

В нас е дармадан - търся сериозна фирма да ми изкърти дограмата на балкона ми подлива вода, баня за ремонт, настилки за смяна.  Confused

Не знам от къде да започна.  newsm78

Ще сменяш ли интериора на жилището?
Защото повечето от интериорните дизайнери предлагат посочените от теб СМР дейности.  Peace

# 2 717
Да, но на по-късен етап сега искам само да изкъртя стара пвц дограма че подлива яко.

Също моля някой да ме посъветва как се процедира при смяна на радиатори на топлофикация?

# 2 718
  • софия
Да, но на по-късен етап сега искам само да изкъртя стара пвц дограма че подлива яко.

Също моля някой да ме посъветва как се процедира при смяна на радиатори на топлофикация?
Вика се майстор, той изчислява по колко ребра трябват за помещение. При смяната трябва да се източи инсталацията. В някои входове има такса за това.

# 2 719
  • София
Изчакайте да засечат топломерите и после сменяйте радиаторите.

# 2 720
Не е нужно да викате майстор, в магазина, откъдето купувате радиатора също ще ви сметнат ребрата и ще дадат насоки. И да, за да си спестите малко работа, изчакайте да свърши отоплителния сезон и да източат инсталацията. После като монтирате новия радиатора, трябва да викнете счетоводителите да преместят топломера.

А ако ви се занимава сами да смятате: http://www.termosilikat.com/bg/blog/%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0% … %B0%D1%81%D1%82-2

# 2 721
Още си е студенко сутрин, ще чакам да спрат парното и тогава. Не знам изобщо има ли смисъл как ще ги плащаме тея сметки  #Cussing out

# 2 722
А за дограмата, ако е иначе здрава, защо не пробвате първо да минете със силикон?

# 2 723
  • софия
Ние слагахме радиатори мин. година септември, преди отоплителен сезон и не ми е ясно как се прави това без източване на инсталация, но не съм специалист. Не съм чула и на други места да може. Не случайно входовете имат такса, започваща от 25 лв. Слагането на топломери от фирмата за ДР се подразбира.

# 2 724
А за дограмата, ако е иначе здрава, защо не пробвате първо да минете със силикон?

Здрава е но поостаряла вече и съм навит на смяна.

Ние слагахме радиатори мин. година септември, преди отоплителен сезон и не ми е ясно как се прави това без източване на инсталация, но не съм специалист. Не съм чула и на други места да може. Не случайно входовете имат такса, започваща от 25 лв. Слагането на топломери от фирмата за ДР се подразбира.

Какви радиатори си избрахте и от къде?

# 2 725
По принцип в големите магазини като Баухаус, често пускат промоция на алуминиеви радиатори и за глидер е около 13-14лв. Имате ли изолация, какви са стените, на кой етаж сте? Колко квадрата е помещението? Мога да ви кажа приблизително колко ви трябват.

Здрава е но поостаряла вече и съм навит на смяна.

Какви радиатори си избрахте и от къде?

# 2 726
Временцето се оправя идеално е за ремонтни дейности но за сега не смея да се обърна към фирма като чета колко негативни коментари има специално за София.  Shocked
Сериозните фирми вече си имат сключени договори, поне до м.август.
В нас е дармадан - търся сериозна фирма да ми изкърти дограмата на балкона ми подлива вода, баня за ремонт, настилки за смяна.  Confused
Фирмата, която ще монтира дограма, ако е читава,
то ще има комплексна услуга-демонтаж на стара, изграждане, монтаж, обръщане ъгли,ел.инсталация...

Не знам от къде да започна.  newsm78
От терасата.

# 2 727
Добре, благодаря.

# 2 728
SNUFFX, разгледай сайтовете на фирмите за дограма. Много от тях имат пакетна услуга с демонтаж, извозване, монтаж и обръщане на ъглите. За смяна на радиаторите инсталацията трябва да се източи. Фирмитр, които се занимават с отопление могат да ти изчислвт и да ти ги монтират. Техникът от ТЕЦ, който отговаря за станцията на блока ви се вика и той ще ви обясни какво се прави след това.

# 2 729
Аз питах едната фирма за дограма за цената на обръщането, и ми казаха 20-25лв на линеен метър, което е безумно. Шпакловчиците, които наемах миналата година, ми обръщаха вратите за по 5лв/м. Тъй че питайте първо, може да не си струва.

Общи условия

Активация на акаунт