БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 743
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Сф
Е, поне като пиете ракия ще се сещате за шкафа. Joy
Да не би да ви отказват, защото е дребна поправка и не им се занимава?Има много сръчни хора, въпроса е дали наистина не става .
  Peace
О, и какво е това дърводелец! Мебелисти! Joy
Мис Ноа, извинявай че се бъзикам обаче току-що ставам и твоя пост ме развесели.Аз лично смятам, че непоправими проблеми в ремонтите няма, затова ми е смешно.Та те 10 човека като дойдат и вземат за оглед, за " не става" , то направо ще се охарчите за нова секция.Търсете някой сръчко,на мебелистите самочувствието им е по- голямо😁.Жалко че не си в Сф.
Както и да е, успех! А ако не става- перденце! Joy

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 08:46 от toromanova73

# 2 746
  • Варна
И аз си мисля, че не им се занимава на фирми и майстори на мебели.

При положение, че там имаше вратички, не е нещо, което съм си измислила
и тропам с крак, че трябва да стане, си мисля, че е за сръчен дърводелец.

# 2 747
Здравейте!

Свързахме се с майстори и за ремонт на баня с квадратура на пода 3.5 м2 ни направиха оферта: 2000 лв, което включва труд (включително къртенето и извозването, и смяна на ВИК) и материали (без плочките и санитарията). Това горе/долу около нормата ли е? Да търсим ли още оферти или това са цените сега?

# 2 748
Цените са жестоки в момента точно и аз с това се занимавам - къртене, бутане, копане и тн в банята, ужасно  е но няма друг начин.  Confused

От София ли сте? Мога да препоръчам сериозна фирма, но колко ще ви поискат зависи от много неща.

# 2 749
Мисля, че цената е съвсем прилична.

# 2 750
  • СОФИЯ
Цените са жестоки в момента точно и аз с това се занимавам - къртене, бутане, копане и тн в банята, ужасно  е но няма друг начин.  Confused

От София ли сте? Мога да препоръчам сериозна фирма, но колко ще ви поискат зависи от много неща.

на нас ни предстои ремонт и засега сме решили да е с фирма.моля за препоръки.благодаря

# 2 751
Здравейте,

търся майстори за една селска къща в село Тъжа (Павел баня).
Близки градове са Казанлък(25км), Карлово(23км), Стара Загора (55км), километрите са ориентировъчни.
Има доста неща които трябва да се ремонтират/поправят/оправят  Crazy Покрива на къщата, има лятна кухня към нея, която трябва да се измаже, има плевня, която искаме да направим на къща...Мазилка, иззиждане, боя, каменна зидария частично  Blush Пробвахме няколко местни и няколко майстори от близките градове, но не успяхме да попаднем на нашите. Ако някой от личен опит или такъв на близки хора има добри отзиви...моля за контакт, че пета година вече и си седи ей така  ooooh!

Благодаря  bouquet

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 13:13 от Teddy*

# 2 752
  • Варна
Моля, момичето от Варна, което ми даде телефон на дърводелец, да ми пише на лични, защото поста й е изтрит и аз не намирам къде му записах номера!

# 2 753
  • София
Моля да ми препоръчате майстор за шпакловка за София. Работата е за 1-2 дни само.

# 2 754
Моля споделете опит и препоръчайте сериозна фирма в София за цялостен ремонт на апартамент.

Почти всичко е за смяна.  Confused

Досега само алчни мърлячи и просташко отношение не мога да повярвам, че е толкова зле положението и все още се надявам да попадна на свестна фирма, не останаха ли свестни майстори едно време хората в квартала уважаваха майсторите и ги хвалеха, семейства им бяха на почит каква е тая простотия сега.

Моля най-човешки за помощ за сега събирам оферти но ме е страх да ги пусна да почнат да ми флякат 2 дена не мога да изчистя след тях.

Много съседи изпатиха от лоши майстори, уж нови бани им правиха след няколко месеца всички плочки им се свлякоха и пак наново, течове - тотална щета.

Дайте мнение за Фирма R-Stroi и Бабекс и препоръчайте други. От Бабекса едни са доволни, други не... newsm78

Дограмата на Саламандър добра ли е?

Трябва ми и фирма да ме санира.

# 2 755
Моля споделете опит и препоръчайте сериозна фирма в София за цялостен ремонт на апартамент.

Почти всичко е за смяна.
Мога да препоръчам фирмата, която прави цялостен ремонт у нас, включително ВиК и електро - СХЛ. С мъжа ми се чудехме между няколко и накрая се спряхме на нея след препоръка от форума (PAV1 разбира много от ремонти и поправки Hug). Не е евтино, но е работят много качествено и съвестно, майсторите са възпитани, спазват часовете за почивка, почистват след себе си и няколко съседи вече ме питаха за координати. Подчертавам - не е бюджетен вариант, но изобщо не се е налагало да  проверяваме как работят или да ги наглеждаме.
Скрит текст:
Ако можеш да уредиш някои неща вместо тях, например превоз и качване на материали, изхвърляне на старите мебели, мокети и балатуми, боядисване и т.н. не особено майсторлъшки дейности, ще си "спестиш" някаква сума. Има препоръки от клиенти в LinkedIn и нашата препоръка е някъде там.
За дограма и входна врата ползвахме Борман, монтажниците бяха много добри.

# 2 756
Благодаря за отговора, точно такава фирма ми трябва.

ВиК ремонт ни направиха от Интермонтаж, справиха се сравнително бързо и работят чисто без да мацат след това си почистиха спазиха си точен час без да закъсняват добър екип са и ги препоръчвам за ВИК ремонти.

За врати ползвахме Врати Експрес също доволен, имат богат избор специално турски врати имат много стабилни но се чака 5-6 дена за монтаж.

Прахоляк има доста ако се налага къртене.

# 2 757
Още един глас за СХЛ - http://bgremonti.com/ Наистина са по-скъпи, но притежават нещо уникално за български майстори - професионално отношение. Много са добри! Покриват на практика всичко което включва строителство и ремонт. Успех!

# 2 758
Здравейте, препоръчайте ми майстор или бригада за цялостен ремонт на баня.
За района на Велико Търново става въпрос.

# 2 759
  • Между два живота
По препоръки на мои познати, ползвали друг вид услуги от фирма "Иридан" ООД(гр. София) , аз поръчах при тях алуминиева врата с огледала и външна алуминиева ролетна щора за прозорец!

Лично Управителят ѝ (Даниел Найденов-0899831688) взима мерките и участва при монтажа!

Безукорно точни като срок и перфектни по отношение на качеството на изпълнение и монтаж! Дават и 2 до 3г. таранция!

Фирмата прави и остъкляване на балкони; дограма на прозорци и метални охранителни щори!(което аз знам! Възможно е да предлагат и други услуги!?)

Препоръчвам фирмата  и аз!- Имах спокойствие; точност откъм срокове на изпълнение и  качество на поръчката си!

Общи условия

Активация на акаунт