БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 935
  • 4 992
  •   3
Отговори
# 2 820
Здравейте!

Търся майстор за поставяне на подпори на козирката на входа на панелен блок.
Трябва да се сложат:
- 2 метални колони под козирката
- по-къса под остъклен балкон на първия етаж
- "П-образен" профил по дължината на същия балкон, като металната подпора се захване за профила.

Блокът е в София, южни квартали

# 2 821
  • Sofia
Здравейте,
търся майстор за София за приобщаване на открити балкони на мезонет, нямат козирка.
Ще бъда благодарна на препоръки на изпитан такъв или бригада.

# 2 822
Здравейте,

много ви моля да ми препоръчате читава и коректна фирма за течове, улуци, сифони. Ще я наемем и за изолиране на нашата тераса (в смисъл на пода на терасата) ако извършва тази услуга. В смисъл няма да е дребна поръчка.  Терасата на съседа е отворена, като водостокът минава и през нашата тераса. Миналата година през зимата имаше наводнение от терасата на съседа, след като беше слагал сол за размразяване на леда (преди това само леко капеше отвън на терасата). През лятото се направи цялостен ремонт, изолация с течна гума и отгоре плочки на неговата тераса, смениха се улук, водосток. Първите няколко месеца беше идеално, нямаше и капка вода от дъжда. Тази зима обаче стана още по-зле, наводни се ужасно много, цялата стена у нас е мокра и мухлясва, в смисъл при всеки дъжд се мокри.

Правихме обследване с термокамера. Предполага се спукан сифон, защото водата е около шахтата и около четири плочки наоколо. Обърнахме се към една много препоръчана фирма. Майсторът, който ни изпратиха, ни мота 2 седмици, уж търсеше най-подходяща шахта. После спря да си вдига телефона (не сме го търсили всеки ден), вчера каза, че е в болница. Нещо ме усъмни, звъннах на фирмата и от там ми казаха, че си работи и си ходи по обекти, въобще не е в болница. Стори ни се много надежден, но се оказа поредният мошеник.  Sad

Проблемът е, че от няколко седмици при дъжд вече от нашата тераса капе и на съседите, които ми вдигат страшни скандали. А аз не мога да оправя моята тераса преди да е оправена терасата на съседа отгоре, защото после може да се наложи местене или смяна на водостока и разбутване на моята оправена тераса.  

Отчаяна съм от некадърни майстори и от пълни мошеници. Притеснявам се да се обадя на коя да е фирма от интернет, но ако никой не ни препоръча фирма, ще се наложи. Много е СПЕШНО!

Благодаря предварително!  Simple Smile

# 2 823
Току що прочетох това и направо изтръпнах - Таван се срути върху спалня в дом, купен за €1200 кв. м
http://dnes.dir.bg/news/tavan-manastirski-livadi-spalnia-25986046?nt=4

Ако не вземем спешни мерки, май и нас ни чака същата съдба... Confused Което не знам как да се случи, как да намерим читави майстори, които възможно най-бързо да направят необходимия ремонт...

# 2 824
Тотално се загубих в тази тема. Сигурна съм, че съм чела в нея за препоръчани тапицери за София, но на търсачка нищо не откривам, а 190 страници ще се побъркам да преровя.
Дано някоя добра душа повтори препоръките си за тапицер Praynig Praynig

Може ли да се измисли вариант за систематизиране на събраната информация и постването й на първа страница newsm78 Ще бъде значително по-полезно за хората bouquet bouquet

# 2 825
  • софия
Няма нищо трудно в търсенето. От бутон "Още" се избира "Отпечатай". В нов прозорец се отварят всички постове. С FIND (ctrl+f) и ключова дума се намира всичко, което е споделено в темата.

# 2 826
Майстор за климатици, моля, да препоръчате. Hug

# 2 827
Здравейте,

някой ползвал ли е услугите на тази фирма - Водопроводни услуги София? 

http://xn--b1acobajh0axdrcr9m.com/%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0 … D1%83%D1%86%D0%B8

Просто се чудим към кого да се обърнем.  Confused

# 2 828
Здравейте отново на всички , може ли да споделите тези от вас , които са си затваряли тераса с Итонг и ПВЦ , колко ви излезе ? Разбирам ,че зависи от много неща , но търся средна сума, понеже майстори много и цени много .... а пък и аз жена  Laughing Laughing Laughing Laughing И още нещо - някой има ли плъзгащи ПВЦ прозорци - има ли проблеми с тях?

# 2 829
  • Пловдив
Здравейте, търсим човек, който да изкърти две стени и да изгради нова с итонг. Става дума за гр. Пловдив. Моля за предложения.

# 2 830
здравейте момичета. В тази тема прочетох много добри отзиви за Илия и искам да се свържа с него, но за съжаление телефона му е сменен. Можете ли да помогнете с актуални координати?

# 2 831
  • София
Здравейте отново на всички , може ли да споделите тези от вас , които са си затваряли тераса с Итонг и ПВЦ , колко ви излезе ? Разбирам ,че зависи от много неща , но търся средна сума, понеже майстори много и цени много .... а пък и аз жена  Laughing Laughing Laughing Laughing И още нещо - някой има ли плъзгащи ПВЦ прозорци - има ли проблеми с тях?

Охххх, това "и аз жена" ми е до болка познато.......Плъзгащите ПВЦ нямат никакъв проблем, стига да не търсиш шумоизолиращ ефект, защото затварянето не е толкова плътно.
На последната права от ремонта, попадна на един майстор, който умее всичко, предложи ми цена точно на половина от останалите оферти, което пък ме усъмни дали ще се справи, но бях накрая на финансите и приех. Справи се много добре, ако си от София, нищо не ти струва да му чуеш офертата. Поне ще добиеш представа за реална цена, да знаеш какво да търсиш.

# 2 832
Здравейте!
Търся майстор за град Белоградчик. Става въпрос за поставяне на стъклофибърна мрежа върху вътрешна изолация на таван, шпакловане на таван и стени за една стая, и евентуално довършване на фина шпакловка на таван и стени пак за една стая. Също така за отстраняване на теч от батерия и монтиране на врата на баня. Извинявам се, ако обясненията ми не са точни, но не съм много компетентна относно ремонтни и строителни дейности.
Благодаря!

# 2 833
Здравейте, моля да ми препоръчате водопроводчик за София, по възможност да може да дойде по-бързо. Има теч между трети и първи етаж в блок, вероятно е някъде от нашата баня, не знаем откъде обаче и нищо не разбираме - нито откъде да къртим, нито как да проверим, а трябва и да се къпем все пак... Под нас не тече, избива на първи етаж. Обадих се на няколко телефона от форума, но все стари координати и не успяваме да се свържем с никой. Благодаря Simple Smile

# 2 834
  • София
Значи тогава теча е от долната баня.

Общи условия

Активация на акаунт