БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 080 465
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 4 005
Ами не знам...аз го виках още веднъж да размонтира разни стари работи, принципно "пипа" внимателно, има инструменти. Ще ти пратя телефона на лични.

Ще използвам поста да попитам за плочкаджия/фаянсаджия в Пловдив за лепене на няколко паднали плочки, лесна и бърза работа. Обадих се на препоръчните в последните страници, но са заети до октомври. Ако някой може да предложи контакт, ще бъда много благодарна.

# 4 006
Здравейте, някой ползвал ли е услугите на майсторите от този сайт, конкретно за ремонт на баня? Има доста реклама по Фейсбук групите за ремонти и търся мнения.  Интересуват ме по-конкретно качеството на услугите на майстор Трифон .

Скрит текст:

# 4 007
  • София
Честно казано, имам лек проблем с препоръчването - това, което за мен е ОК, друг сигурно може да му намери сто кусура. Все пак, за който се интересува от цялостен ремонт в София, фирмата, която направи всички довършителни работи вкъщи - от елинсталация, през зидане на стени, замазки на под, плочки, боя и т.н., та до слагане, циклене и лакиране на паркет и монтаж на пералня и сушилня - при нас се справи прекрасно, но ние не бързахме и не сме ги припирали със срокове. Не знам как ще стои въпросът, ако се търси и бързина. Аз съм доволна от качеството, и най-вече от това, че работиха с мисъл и намираха нестандартни решения там, където по една или друга причина възникваха проблеми с изпълнението на първоначалния замисъл.

# 4 008
Сигурна ли сте, че тази фирма препоръчвате, защото не пише, че се занимава с домашни ремонти.

# 4 009
  • София
Да, milittana, сигурна съм, даже част от снимките в албума им с ремонтите са от моя апартамент Innocent
Иначе фирмата е специализирана в пречиствателни станции, но прави и ремонти.

# 4 010
Благодаря много!

# 4 011
  • София
Някой скоро да е ползвал услугите на шпакловчик в София? Как върви кв.м.?

# 4 012
15-18 лв/кв с боядисване. Толкова ми взеха последно .. това беше най ниското. Иначе имаше оферти по 25 лв

# 4 013
  • София
15-18 лв/кв с боядисване. Толкова ми взеха последно .. това беше най ниското. Иначе имаше оферти по 25 лв

Благодаря!

# 4 014
  • София
Цена от 25 лв. на кв.м. за грунд + 2 ръце шпакловка + шкурене + фина шпакловка + шкурене + грунд + 2 ръце боя е напълно нормална, особено ако се ползват качествени материали и инструменти.
При мен в момента майстори от известна бригада правят това в целия апартамент /стени + тавани/ за 27 лв./кв.м., като се използва шпакловка на кнауф + грунд кнауф + шитрок за финишна + тонирана боя на Оргахим от по-високите серии.

# 4 015
Цена от 25 лв. на кв.м. за грунд + 2 ръце шпакловка + шкурене + фина шпакловка + шкурене + грунд + 2 ръце боя е напълно нормална, особено ако се ползват качествени материали и инструменти.
При мен в момента майстори от известна бригада правят това в целия апартамент /стени + тавани/ за 27 лв./кв.м., като се използва шпакловка на кнауф + грунд кнауф + шитрок за финишна + тонирана боя на Оргахим от по-високите серии.
Моята цена от 15 -18 лв е без материали.. аз си избирах и в общи линии избирах висок клас неща, защото държах да е миещ се латекс - левис, мат. А там шпакловката трябва да е на ниво и ако се боядисва качествено не са толкова наложителни двете ръце латекс.

# 4 016
Тези 25 лева от ниво строеж ли е или е имало преди това шпакловка и това е ремонт.Ако са големи помещенията няма ли отстъпка, струва ми се че не са такива цените за доста квадрати

# 4 017
Тези 25 лева от ниво строеж ли е или е имало преди това шпакловка и това е ремонт.Ако са големи помещенията няма ли отстъпка, струва ми се че не са такива цените за доста квадрати

При мен за стар панелен апартамент на тапети част от офертите бяха по 25 лв, аз избрах тази за 15-18 и съм доволна.

# 4 018
Препоръчайте ми фирма за подово отопление

# 4 019
  • Пловдив
Здравейте, търся майстор за боядисване и евентуално шпакловка на нов апартамент в Пловдив. Видях се с един, който ми даде цени за сума дейности, все едно няма никаква шпакловка, а сега ще я прави. В моите очи шпакловката е със съвсем незабележими дефекти и мислех директно да се слага боя. Разбирам, че може по-идеално да стане, но разполагам с доста ограничена сума за довършителни работи. Та се надявам да ми препоръчате съвестен майстор, на чието мнение и преценка мога да разчитам.

Общи условия

Активация на акаунт