БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 087 850
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 4 125
На мен един архитект ми каза, че довършителните работи на банята е най-скъпата част от апартамента.Пробвай с евтините и после се похвали.Има доза и късмет, но като цяло работа е много,къртовска и си е нормално да си искат пари.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 20:50 от malinkap

# 4 126
Скрит текст:
Не знам за 3000 лева какво ще направят. На нас за много малка баня ни искаха 2000 само да поставят плочките, като лепилото да си го плащаме отделно, а то не беше никак евтино. Голяма, малка баня има цени, под които те не падат. Успех!

Благодаря за отговора! Лепилото и допълнителните материали е ясно, че ще ги платим отделно, но между цена от 3000 и цена от 6000 за труд все пак има 3000 разлика. Ще продължа да ровя и търся майстори, които да направят читав ремонт за по-малка сума, пък дано успея...
Трудно. Не виждам защо ако нещо струва 4000+ , трябва да ви го направят за 3000. Ми съобразявайте си проектите и желанията с възможностите! Щом майка ви е архитект, трябва да е в час с цените на труд.
Темата се превръща в " искам да намеря някой балък да ми свърши работа за без пари". Simple Smile
Значи, викате си 3,5 или колкото искате фирми/майстори за ремонт и получавате оферти. Истината е някъде там. Много вече взимат за оглед обаче, за да не се губят времето.
Сега поправям кормилна рейка - ами навсякъде е 350+ , извод- толкова струва .
Сега който няма или не иска да дава се оправя сам, с приятели, по някакъв начин. Ами какво става ако някой ви каже по- ниска цена , протече после им куп неща..какво правим? Телефона сменен.. Значи и гаранция трябва.
Що не пуснете проекта , сигурно и той е сложен за изпълнение.
Всички знаем, че цените са завишени.Има много строителство има мн работа ,няма кадърни майстори обаче, и тия дето и те искат мн пари да изкарват ръцете им са 2 леви, всеки  2ри стана майстор.Парите да не растат по дърветата Всеки който си цени парите ще търси изгодна цена за него ,който има и по 10к да дава за баня.

# 4 127
  • Sofia
Проблемът е, че и на тези които искат големите пари ръцете са им на същото място, като на онези по-евтините. Трудно се намират качествени майстори, факт. Най-добре се намира майстор, на който първо си му видял работата, харесал си я и после си го наел, но такива вече са малко! Всеки на думи всичко може и много знае, а на финала... изненада..

# 4 128
Знам за един случай при приятелка, където качественият майстор взимаше по 70 лв на кв. м на плочки, но се чакаше 6 месеца да се освободи. Ако не се взираш толкова в детайла, може и по-нормални цени 30 - 50 лв, но като цяло цените се покачват много навсякъде и те се нагаждат.Освен това нищо не пречи човек при свободно време да се понаучи и да си направи ремонта сам. Само,че много грешки на естесвеното развитие ще изпита на свой гръб, а времето за свършване на проекта ще бъде двойно или тройно на това на майстора. Но всеки си преценява според бюджета.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 20:51 от malinkap

# 4 129
  • София
В момента, доколкото знам от познати, потънали в ремонтни дейности, цените за труд на плочкаджиите започват от 50 лв/кв.м. нагоре само за поставянето на плочките, при това зависи и от вида им. Едроформатните, шестоъгълните и тези под 20х20 см вървят по-скъпо от другите. А точно за банята не мисля, че е разумно да се пести от майстори, точно там стават най-големите поразии, ако не е добре направено и отнякъде протече. При нас една-единствена неуплътнена добре фуга на сифона причини куп проблеми и почти половинметрово петно на стената, докато хванем откъде идва влагата. Понякога евтиното може да излезе много скъпо.

# 4 130
Да, темата е затова, да споделяме имената на тези, от които сме доволни и да си помагаме! Simple Smile Нищо тайно няма. Не пуснах телефона директно в темата, за да не се приеме като реклама.
Останах много доволна, търсенето беше дълго, но крайният резултат си заслужаваше! Simple Smile Ако имате нужда от мебелисти - търсете Момчил, телефон 0888 45 09 20

Здравейте, бих се радвал да ни споделите снимки, може и на лично. Благодаря предварително!

# 4 131
  • софия
... При нас една-единствена неуплътнена добре фуга на сифона причини куп проблеми и почти половинметрово петно на стената, докато хванем откъде идва влагата. Понякога евтиното може да излезе много скъпо.
Винаги евтиното и бързото излизат скъпо. Но всеки има право на личен опит.
След последния пишман "майстор", на когото се доверих по препоръка от тази тема, вече няма да повтарям грешката да наемам човек, който е свободен към момента на моята нужда за сериозен ремонт. Цената не коментирам, защото когото търсех не съм я поставяла като условие и не беше и най-ниската.

# 4 132
  • Sofia
Скрит текст:
Да, темата е затова, да споделяме имената на тези, от които сме доволни и да си помагаме! Simple Smile Нищо тайно няма. Не пуснах телефона директно в темата, за да не се приеме като реклама.
Останах много доволна, търсенето беше дълго, но крайният резултат си заслужаваше! Simple Smile Ако имате нужда от мебелисти - търсете Момчил, телефон 0888 45 09 20

Здравейте, бих се радвал да ни споделите снимки, може и на лично. Благодаря предварително!
Да, не съм забравила за снимките на мебелите. Не съм на мястото, съжалявам за забавянето.

# 4 133
За София ме интересува, ползвал ли е някой фирма за изработка на метални решетки за врати и прозорци, че не успях назад да открия препоръки?
Мога да Ви препоръчам едно момче, което позлвам. Доволен съм от работата му. Отдавна не съм му давал поръчки обаче. Преди работеше на поносими цени. Знам, че все още работи
Ако сте по-навътре в материята и не Ви е нужна услуга "до ключ" мога да Ви пратя до една железарска работилница.

# 4 134
За София ме интересува, ползвал ли е някой фирма за изработка на метални решетки за врати и прозорци, че не успях назад да открия препоръки?
Мога да Ви препоръчам едно момче, което позлвам. Доволен съм от работата му. Отдавна не съм му давал поръчки обаче. Преди работеше на поносими цени. Знам, че все още работи
Ако сте по-навътре в материята и не Ви е нужна услуга "до ключ" мога да Ви пратя до една железарска работилница.

Да, моля, напишете координатите на това момче и благодаря.

# 4 135
Здравейте! Търся майстор за цялостен ремонт на баня за гр. София, но на сносна цена, тъй като само дотук за закупени плочки и обзавеждане на банята заминаха 3206лв. Имаме изготвен проект тъй като майка ми е архитект. Последната седмица проведох безброй телефонни разговори и пуснах много имейли на различни фирми и майстори, които успях да изровя от интернет, но всички предлагат цени за труд от 4000лв нагоре, та чак до 10 000лв, което е прекалено много за нас. Само една фирма намерих "Виденов Стройремонт" откъдето след кратък разговор ми дадоха по-поносима цена около 3000-3300лв, но откакто им пратих имейл с изготвения проект, снимки на съществуващото положение на на банята и количествена сметка нямам отговор. Ако може да препоръчате майстор (от тези описани в първия пост в темата, или пък друг майстор или фирма), който да извърши ремонта на поносима цена ще ви бъда много благодарна! Банята е в тухлен блок и е малка - 2.58кв.м пода и 18кв.м стени.
Благодаря предварително!

Здравей, Mermaid,
Нашата баня ми излезе 4900 лева с материалите за ремонта(лепило, грунд, водоустойчив картон, замазка и т.н.) като ни дадоха и безплатна врата към банята. Изкъртиха и извозиха всичко те. Това беше най-нормалната цена за 23 кв. м, която намерихме.
Чакахме 4 месеца, защото в тази фирма има много поръчки, но не съжаляваме. Майстора започна навреме и приключи за две седмици, както се бяхме разбрали.  Всичко изпипано до последно.  
Ремонта на банята беше през май месец. Сега има малко увеличение на цените, но то е навсякъде като гледам, не само в ремонтите и материалите.
Може би е добре да дадете малко повече пари, но работата да е свършена качествено.  Ние ползвахме ремонт на баня -  www.ремонтнабаня.com. Аз звънях на този номер: 0888801716. Попитай за оферта и виж, дали ще ти свършат работа.
И ние доста търсихме. Тази фирма я намерихме в Интернет. Разгледай  в сайта им и виж какво са правили.
Там има едни бели бани - нашата е такава. Много ми хареса и направихме същата Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 00:39 от mimiSmile

# 4 136
..... Изкъртиха и извозиха всичко те. Това беше най-нормалната цена за 23 кв. м, която намерихме.
Чакахме 4 месеца, защото в тази фирма има много поръчки, но не съжаляваме. Майстора започна навреме и приключи за две седмици, както се бяхме разбрали.  Всичко изпипано до последно.  
Ремонта на банята беше през май..... Ние ползвахме ремонт на баня -  www.ремонтнабаня.com. Аз звънях на този номер: 0888801716. Попитай за оферта и виж, дали ще ти свършат работа.
И ние доста търсихме. Тази фирма я намерихме в Интернет. Разгледай  в сайта им и виж какво са правили.
Тази фирма само в София ли работи?

# 4 137
Здравейте! Казаха ми за един сайт за всякакви услуги - "Имам човек.бг". Поразгледах, има доста неща, лесно се търси, но няма оценки, а на много от предложенията и снимки. Някой ползвал ли е майстори за строително-ремонтни дености от този сайт? Мнение?
Също искам да питам за бригадата на Йордан Сечков. Много ревюта от доволни клиенти прочетох. Някой ползвал ли е услугите му? моля, споделете мнение.
Благодаря предварително!
Йордан Сечков само намира обекти и си търси майстори по групите ! Той реално незнам какви бригади има налични, но често закъсва за майстори за бани!
Благодаря! Много похвали прочетох за него, та затова се допитвам. Ще имам предвид мнението Ви, ако го потърся.

Там е резервирано всичко и се чака, защото работи добре и качествено. Ние чакахме 4 месеца.

# 4 138
  • Пловдив
Трябва ми спешно препоръчан и съвестен човек или фирма за изграждане на паднала мазилка на тераса от външната страна за Пловдив

# 4 139
..... Изкъртиха и извозиха всичко те. Това беше най-нормалната цена за 23 кв. м, която намерихме.
Ремонта на банята беше през май..... Ние ползвахме ремонт на баня -  www.ремонтнабаня.com. Аз звънях на този номер: 0888801716. Попитай за оферта и виж, дали ще ти свършат работа.
Тази фирма само в София ли работи?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт