БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 802
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 260
Здравейте,
Препоръчайте ми човек за избиване на нова врата (къртене и монтиране). Апартамента има изградени подове, така, че търся човек които е професионалист и няма да ги съсипе.
Търся и човек за пребоядисване на дървени кухненски шкафове.
За град София.
Благодаря Ви!

# 4 261
  • София
Здравейте,

Може ли телефон на майстор за перални ?

Инж.Станев не е в състояние за този ремон,Джотекс препоръчана от форума не отговарят телефоните.
За София
Благодаря

# 4 262
  • Сф
Здравейте,

Може ли телефон на майстор за перални ?

Инж.Станев не е в състояние за този ремон,Джотекс препоръчана от форума не отговарят телефоните.
За София
Благодаря
Маринов 088 764 3398

# 4 263
  • Sofia
Здравейте,

Моля препоръчайте ми майстор за измазване / шпакловане на рамка на врата на баня за София. Ще поставяме плъзгаща врата и трябва да направим идеално гладка повърхност.
Благодаря.

# 4 264
  • София
Здравейте, дали може да препоръчате добър дърводелец за София? Благодаря!

И аз се интересувам.

Поради теч шкафът в банята се наду и долната част съвсем на нищо не прилича. Надявам се да може да се направи нещо, а не да се сменя целия шкаф... Но като начало трябва да се разкачи, за да се сменят връзките за водата.

# 4 265
Здравейте,

Много моля за помощ: на съседите отдолу им тече в банята от нас и викнахме човек с термокамера. Той обаче само диагностицира, състави доклад и сега ни трябва майстор ВИК, който лепи и плочки и т.н. - съвестен, който ще го направи с минимум разбиване, а не да разкърти цялата баня за по-голяма сума пари. С малко дете сме и с бебе и поне тоалетната ще ни трябва.

Благодаря предварително!

# 4 266
При нас термокамера не показа истинската причина Само платихме 100 лв, че и ремонт от който нямаше нужда.Такъв хем ВИК, хем лепач на плочки не знам дали има, много рядка птица и при положение, че сега се наслайдисват не чакайте.Подгответе се първо идва ВИК, кърти си колкото му трябва и след това оценявате щетите за плочкаджията

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 11:08 от malinkap

# 4 267
  • София
Здравейте,

Много моля за помощ: на съседите отдолу им тече в банята от нас и викнахме човек с термокамера. Той обаче само диагностицира, състави доклад и сега ни трябва майстор ВИК, който лепи и плочки и т.н. - съвестен, който ще го направи с минимум разбиване, а не да разкърти цялата баня за по-голяма сума пари. С малко дете сме и с бебе и поне тоалетната ще ни трябва.

Благодаря предварително!
Какво точно предписание ви дадоха.От къде тече .Да не би просто трябва да се префугира банята.

# 4 268
Тече от някаква свръзка зад тоалетната - за тръбата за мръсната вода, а иначе, когато пуснем мивката в кухнята и сифона в банята тече на жената отдолу. Някакво име да предложите за добър ВИК?

# 4 269
Тече от някаква свръзка зад тоалетната - за тръбата за мръсната вода, а иначе, когато пуснем мивката в кухнята и сифона в банята тече на жената отдолу. Някакво име да предложите за добър ВИК?
ВиК услуги   Краси 0878/171507
ВиК услуги   фирма Синая 90
ВиК услуги   Иван 0878/199771
ВиК услуги фирма Павло 02 928 94 75, 0888 75 95 59 - Константин Тодоров
Баня   Деян Борисов 0896/545813
Баня   Петър 0888 667 997
Баня   Милко 0876 111 349
Баня и ВиК   Румен Янков - 0887737270

Извадка от пост # 4 099 MayBach  си направи труда да направи списък, НО никой не чете.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 18:16 от Пролетно цвете

# 4 270
  • София
Нова или стара баня е.Може ли снимка на маншона зад тоалетната чиния.

# 4 271
ВиК услуги фирма Павло 02 928 94 75, 0888 75 95 59 - Константин Тодоров. Тези ги ползвахме, доволни сме, но цените са високи по мое мнение. Иначе и ние бяхме така уж свръзката течала и камерата го показа.След това се оказа, че сме за смяна на щранг.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 11:06 от malinkap

# 4 272
  • софия
Не знам колко са високи цените на Павло, защото не съм сравнявала, но знам, че оправя проблем с тръба преди повече от 7 г. в стария ни вход, която преди да дойдат постоянно правеше мизерии. След това просто проблемът се забрави.
И сега в другия апартамент ги викахме за подобен проблем на тръба на входа. Изобщо не се занимавам да търся друг, особено майстор, когато съм доволна. Убедила съм се, че евтиното излиза скъпо. Константин е отговорен и дава гаранция за работата си, не се крие, не си е сменял телефона, откакто го намерих в тази тема преди доста години.

# 4 273
На нас ни се наложи да търсим за по-дребни работи човек и повикахме друг с оглед цената (също си свърши работата), но ако е за по-сериозен проблем сигурно си струва. Нямахме много време за реакция, а и тука във форума имаше добри отзиви за Павло, така че кой знае колко не сме и търсили тогава.Доволни сме засега.

# 4 274
  • Sofia
За ВиК услуги - София препоръчвам Георги Симеонов - GS Design   
https://m.facebook.com/GS-Design-108399434164467/

Общи условия

Активация на акаунт