БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 087 807
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 120
Бих препоръчала фирма "Ралес-строй"-те ни правят в момента цялостен ремонт на апартамента Peace
GSM:0899974853   
         0894676032                                                                         

# 121
  • София
 steidi, за кой град става въпрос?

# 122
steidi, за кой град става въпрос?
за Варна

# 123
Мога да ви препоръ4ам изпитан майстор за гипсокартон.Казва се Лъ4езар ,тел.0898757750.Ако някой иска снимки мога да ка4а.Става въпрос за варна.

# 124
Единствения майстор на които имам доверие, не само защото ми е "под ръка", Twisted Evil а защото си разбира от работата. Прави всичко от гипсокартон стени, тавани, кутии, облича прозорци. Казва се Ивайло: 0883385100

# 125
ЗДравейте!  LaughingМного ми трябва читав майстор за редене на ламиниран паркет за София. А иначе ако някой се интересува мога да му изпратя координати на страхотен майстор за плочки-работи като художник, културен, умен, коректен-много сериозен човек и работи  много прецизно.  Laughing

# 126
Моля ви..някой ,ако знае коректна фирма за дограма в Пловдив...Спешно ми е.. Simple Smile

# 127
  • Пловдив
Ще се самоцитирам:  Wink

За Пловдив: за дограма - PVC, немска, петкамерна: 0877 14 20 90 - Димитър, работи бързо, самата поръчка става до две седмици, качествено, като физическо лице, а от там и по-евтино.
Мога да препоръчам и майстори на външна изолация, алпинисти: 0878 95 58 36 - Владо   Peace

# 128
  • в моя свят на мир и любов
  bouquet

# 129
  • Варна
За Варна да похваля-Дидо и Слави.Всякакви ремонти.Гипскартон,фаянс,теракот,боя.Правят и мебели-кухни,секции,спални,гардероби.Ако някой иска телефон-0899968631.Изпитани са Simple Smile

И аз да ги похваля - замазаха ми около дограмата и една стена в хола. Работят бързо, чисто, спазват си уговорките.

# 130
Значи искам да похваля една бригада за довършителни работи:фаянс,теракот,шпакловки и боядисване.Трима човека са и са супер добри.Единият е технически ръководител,а другите са работници.Казва се Симо и това му е тел-0898444703
Другите майстори от които съм доволна са фирма Дапаркет.В една друга тема ги препоръчах и мога да кажа че са наистина добри професионалисти.www.da-parket.com
Тук виждам,че рекламират фирма Лемън за циклене на паркет,за мен тези са най големите некъдърници.Значи разбрахме се за един ден,отложиха обекта и дойдеха в друг ден.Бяха двама и бяха много бързи но стаята стана отврътителна,беше цялата на черти и лака беше наслоен на места и стоеше доста грозно.Изглежда има и добри майстори от тях,ама аз не попаднах на такъв.После се обадих на някакви други майстори  те казаха,че е много зле направена стаята.Казаха,че ще ми направят супер другата стая,но и там положението беше подобно.Даже ме излъгаха,че са сложили три ръце лак за 4 часа,а това напрактика е невъзможно.

# 131
  • гр. Пловдив
За кой град става въпрос?

# 132
Мога да ви препоръчам майстори ВиК И ЕЛ.техници много добри за Велико Търново и областите села ако имате интерес пишете ми на личнии не вземат скъпо.

# 133
Добри Монтажисти на Външни Ролетни Щори лично съм се доверявала на услугите им и са доста добри и коректни.

http://shtori.dir.bg
0889580929

# 134
  • гр. Пловдив
Препоръчвам ви майстори за лепене и монтаж на гипсокартон за ПЛОВДИВ и региона. Много съм доволна. Взеха всичко присърце момчетата. Изпипват всичко до последния детаил. Двама братя са. Стоян и Васил. тел. 0878544625 и 0884212068  Peace

Общи условия

Активация на акаунт