Бургас е на морето, това го знае и детето

• 16 793
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
  • На морето!
moonlady,напълно те разбирам.Мони нямаше още и 2 месеца като го пипна гадния вирус с повръщанито.Милото мишле,много тежко го понесе  Cryа майка му доста си поплака с него Cry Cry CryДобре че минават толкова внезапно както се и появяват и че траят само по няколко дни.
Аз също ще съм за по-малко утре,че трябва да пускам молба за майчинство.Малко,малко до към 13-14ч  Mr. Green Вале,Валери не е малък,а елегантен  WinkЯ виж и той как гука и се смее,и как хитрува-супер си е сладура  Heart Eyes
Иво наистина е много забавен докато яде пюре-гледката е невероятна.Голям смях пада като го гледаме.Сега като се сетя и пак ми става смешно  hahahaСамо на майка му не й е забавно,но пък какъв театър играе само  hahahaГолеми са сладури  Heart Eyes

# 61
Райне, честити ви 3 месеца   bouquet

# 62
  • Burgas, Bulgaria
Райне от къде ще я вземеш този молба и да ме светнеш щото нашия счетоводител нищо не казва  Praynig

# 63
Майчета, не се тревожете за теглото на малките. Те качват по 1кг -1,200кг само първите месеци. Нали не мислете, че ще качват толкова до годинката - на какво биха заприличали тогава. Важното е децата да са здрави и спокойни. И за храненето - ако не им се хапва не ги насилвайте. Времето е ужасно топло. Ние сме имали периоди миналото лято, когато сме я карали само на АМ /или кърма във вашият случай/. А да ви разправям имах един случай, Дени беше на 3м, когато отказа даже и АМ да яде. След една седмица тормоз от моя страна, накрая разбрах каква е работата, а то представете си какво било: бях купила шишета за храна на Д-р Браун, а за вода НУК. Само че и бибите са различни. Че така в един период, малката просто вече не харесваше тия за храната, ами си искаше кривите биби на НУК, с тях да се храни. Ама докато разбера, бая се бях изпопретиснила. Сега чак ми е смешно, какъв характер е показвала на 3м, ама тогава въобще не ми беше до смях, щото го бяхме откарали на гладна диета зарад това почти 2седмици.

# 64
  • UK
 Здравейте банда  Hug  bouquet
 Ние сме си в къщи от понеделник но не съм сядала на компютъра и за това чак сега ви пиша   bouquet
 Ние сме добре спокойно но днес май сме малко запечени и се сърдим но иначе ми е много добричък  Flutter цока си от цицата и е доста лаком...
 Я кажете нормално ли е да бодърства повече от час  newsm78 бодърства и после спи по 4-5 часа  ooooh!

# 65
Здравейте момичета! Спешно ми трябват телефоните на д-р Балимезова/очен лекар/ и други кои бихте ми препоръчали, които работят със здравната каса и приемат днес следобяд! С координати да ми препоръчате, плийс!

# 66
Момичета я кажете къде точно се събирате в морската и ние да ви посетим.

# 67
  • България
Мегита  Hug Много е красив малкия Grinning
От колко дни не е акал. Не се притеснявай , ако е само на кърма може спокойно да пропусне няколко дена. Мая акаше понякога на 3, 4 дена, няма проблем. А също така е нормално и да бодърства  Peace Няма само да спи и да яде младежа , я  Laughing

# 68
  • UK
Мегита  Hug Много е красив малкия Grinning
От колко дни не е акал. Не се притеснявай , ако е само на кърма може спокойно да пропусне няколко дена. Мая акаше понякога на 3, 4 дена, няма проблем. А също така е нормално и да бодърства  Peace Няма само да спи и да яде младежа , я  Laughing

От снощи не е акал  newsm78 боли го коремчето ама не знам ... дано да мине, че ме е жал да го гледам как се мъчи  Tired
 Искам на разхотка с бебокаааааааа  Rolling Eyes

# 69
  • На морето!
Ами излизайте,аз изкарах Симеон още на 8мия ден Mr. GreenВремето е подходящо сега.
Мими,от счетоводството трябва да ти дадат молбата.

# 70
  • Burgas, Bulgaria
познай никаква молба а и дори не е внесъл последния болничен който педиатъра даде-направо да го  #2gunfire

# 71
  • България

От снощи не е акал  newsm78 боли го коремчето ама не знам ... дано да мине, че ме е жал да го гледам как се мъчи  Tired

Сигурно са колики, миличка. Дано не са де  Praynig Ама е много жално като започне да се гърчи милото и не може да му помогнеш. Иначе и ние от 6-тия ден сме навън  Peace
повече не издържах.
Миме, и моя последния не е внесен още и не съм получила нити лев от нои

# 72
 ooooh! Малката днес е по-добре, няма Т, само разстройство. Снощи не е спала миличката от спазми в коремчето.
Megita, на Нора й се е случвало да ака по 6 дни, ама като е само на кърма, нищо у няма на детенцето. Ако акото е кишаво, значи не е запек, а най-вероятно колики.
Аз малката я изкарах за пръв път на 2 седмици, ама беше януари. Mr. Green

# 73
Райна, добре наддава детето мисля. На последната консултация малката беше наддала 150 грама само...
И там лепна летния вирус и два дни сме с висока Т, разстройство ,повръщане.....някакъв жив ужас е. За пръв път ми се случва детенцето ми да е болно, МНОГО е страшно да го гледаш така.... Cry
Тази вечер вече не е с толкова висока Т, поне за сега е 38, ще видим нататък.
Малко ви се пооплаках, тези от вас, които са настоящи мами ме разбират много добре.......

Moonlady баш ми е драго :> То по улиците няма къде да се видим то поне тука Simple Smile И Мартина беше с температури и разстройство, но мисля че е от зъбите, много ни тормозят и на последната консултация беше свалила около 100гр. Вие как сте със зъбките?

# 74
Привет момичета,благодаря ви за пожеланията!Ние от вторник сме си вкъщи и се опозновоме с малкия Мирко,мъчим се да се нагодим един към друг,но като цяло сме си добре!Така ми се хайманосва с вас вече,ама сме много малки и не съм го научила още на режим за яденето,а и тоя пъп ме тревожи-честно казано ми е трудно,но се старая да се справям.Обличам го толкова бавно и несръчно,но пък той е толкова малък и всички дрехи са му огромни,изобщо сме голям майтап отстрани,но ще свикним!Хайде целувки от нас,като мога ще кача снимки,а сега ще папкаме-пак!

Общи условия

Активация на акаунт