Бургас е на морето, това го знае и детето

• 16 634
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Снежи и аз не съм чувала да имаш имен ден тогава. Имам две познати твои адашки, които празнуват именният си ден на първи сняг

# 121
Ей момичета, да ви се оплача, Деница от 2-3 вечери по цели нощи реве и неще да спре. Няма успокояване. И преди плачеше на сън, ама вече не се търпи. Нямам вече обяснение от какво е. Просто то не е плачене , а виене. Снощи като се почна в 00ч и до 1 няма спиране. Тъкмо се успокойла след малко давай наново. Гледах зъбите, ама те скоро ни излязаха кътници, не виждам други да напират да излизат. Направо не издържам вече. Снощи я взехме при нас и спа на корема на татко си, само така се поуспокоява, ама това е за няколко минути и после наново. Вашите деца плачат ли насън?

# 122
  • Ах, морето
Момичета, искам и нещо друго да ви помоля: Кажете ми къде има боя за сладки? Имам чувството, че обиколих вече цял Бургас и никъде не мога да намеря такава боя! Явно, че в хипермаркетите няма, а бихте ли попитали в кварталните ви хранителни магазинчета дали случайно няма?

Снежи, и аз търся такива бои, но май в целия град няма.  newsm78 То какво ли има?  Twisted Evil Мисля да ползвам безвредни бои за яйца. После ще ми е гадно, като знам, че съм слагала бои за яйца, но какво да се прави - то и без това е необходимо съвсем малко количество боя.

Вашите деца плачат ли насън?

Моята дъщеря снощи плака, мрънка, отвива се, искаше вода...сутринта едвам станах. А по принцип спи спокойно детето. Снощи не знам какво я измъчваше, нещо сънуваше ли, и аз не знам. Сега спинка.  smile3524

# 123
  • По света и У нас
bubi4ko - и ние напоследък бяхме доста неспокойни  ooooh! ... но аз поне го отдавам на зъбките  Peace
Да не би да е нещо от времето  newsm78

Пюрета на Гербер съм виждала в Штъркела и имаше доста голямо разнообразие последния път в магазин Йори на Оборище  Peace

# 124
Снежи, и аз търся такива бои, но май в целия град няма.  newsm78 То какво ли има?  Twisted Evil Мисля да ползвам безвредни бои за яйца. После ще ми е гадно, като знам, че съм слагала бои за яйца, но какво да се прави - то и без това е необходимо съвсем малко количество боя.

Ами какви са тези безвредни бои за яйца? Какво представляват?Има ли изобщо и от тях някъде?
Вашите деца плачат ли насън?

Моята дъщеря снощи плака, мрънка, отвива се, искаше вода...сутринта едвам станах. А по принцип спи спокойно детето. Снощи не знам какво я измъчваше, нещо сънуваше ли, и аз не знам. Сега спинка.  smile3524
[/quote]

И ние бяхме така този уикенд, имах чувство че сънува детето и затова плака - беше на 2-3 пъти събуждане през нощите! Искаше винаги вода и се успокоявахме!

# 125
  • Бургас
Аз знам че боите с които боядисваме яйцата се използват и за оцветяване на храни  Peace

# 126
абе сега ми казаха на малката да й лея куршум, да не се е оплашила нещо, ама не знам при кой да я заведа, я кажете някоя изпитана бабка

# 127
абе сега ми казаха на малката да й лея куршум

Абе не ги вярвам аз тези работи с куршумите. Да не я боли коремчето нещо, да не би вечер да я прехранване, или пък да не е гладна, жадна, да й е горещо, да я хапят комарчета, или ушичките да я болят? Трябва да има някаква причина, търси каква е. Може да пробваш панадолче да и даваш преди да заспи  newsm78 Може и зъби да са, ама да не са наболи още.

# 128
Аз знам че боите с които боядисваме яйцата се използват и за оцветяване на храни  Peace
Да така е.Ползвала съм няколко пъти без проблем.

# 129
  • България
Сега се връщаме от консултция. Биха ни ваксина Аз треперех от страх , защото миналия път страшно много плака , а  трябваше да я държа докато я боцкат. Този път обаче се представи като герой. Изобщо не плака. В ръчичката хич даже и не я усети. На тази в крачето помрънка малко, направо ми олекна на душата  Grinning Иначе е наддала 1.150 кг. и 4 см  Grinning

# 130
  • Ах, морето
А аз да ви питам нещо. Другата седмица е рожденият ден на детето. Иска ми се да го отпразнуваме на заведение, че точно на този ден изобщо не ми се занимава с готвене и сервиране. Обаче съм в чуденка къде да го направим, а време много няма. Миналата година го правихме в България в Капитанската зала - малка, стилна, добре вентилирана, но бяхме повече хора, а сега ще сме в по-тесен кръг. Иска ми се нещо открито, но да не е много шумно и с хубава кухня. Мислех си за един рибен ресторант "Хемингуей" (бивш "Къщата"), но скоро минах от там и гледам, че вече не е "Хемингуей", а някаква си къща (забравих точно) и нямам представа как е. Някой от вас ходил ли е там? Дайте съвет, че трябва да ходя да запазвам маса - малко, малко - десетина човека ще сме (поне).  newsm78

# 131
  • Бургас
sneji20, сладкарски бои знам че има на две места.
Едното е на сладкарската борса /намира се до сградата за Елкабел, но тя е в доста голяма разфасовка, така че ако решиш да взимаш, особено синя свиркай, ако искаш да си я поделим  Embarassed/ Само да знаеш, че трябва предварително да си поръчаш да ти я доставят, защото не държали налични.
Другото място, откъдето съм купувала сладкарски бои е едно малко магазинче за кафе и др. , което се намира след кръстовището на Сан Стефано и Демокрация, като тръгнеш в посока към Морската градина, отдясно, след около 100-200м. Константин Величков се казва улицата. Там обаче нямат синя. Имаха жълта, червена, карамел и зелена. Дано да съм ти била полезна.

# 132
Привет момичета  Laughing
Аз се завърнах снощи от почивката и от днес вече на работа  Sad
Уф, така неусетно минаха тия две седмици отпуск..... искам ощееее  #Cussing out

Иначе си изкарахме страхотно, а баткото изпратихме за Гърция
Сега чакам на телефона да ми се обади, че с тия пожари се побърквам  Whistling

айде, че имам много за четене, толкова сте писали......   

# 133

В Краснодар в супермаркет Европа има бои за яйца и сладки

# 134
  • варна
здравейте! аз съм от Варна и искам да ви попитам за един магазин на фирма "ритони".имате ли познати ,които работят там и доволни ли са от условията .благодаря ви предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт