Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 771
  • 552
  •   1
Отговори
# 405
Джини, много са сладурски тия папагалчета  Hug
Компенсирам дето ви дразних с предния аватар.  Laughing Трябва да има равновесие в природата.

# 406
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Привет, мацки Hug!
Аз днес продължавам да съм стриктна или поне така симисля, ама хайде вие кажете дали наистина съм...
Папках чак по обяд малко пуешко филе, но закусвах с мляко (0.1%) с нес, после чак към 4 часа бъркани яйца -4бр. с извара, малко от онова свежото сирене, ама съвсем малко + пуешко филе, а сега за вечеря пилешка пържола на скара, която киснах в бяло вино, горчица и подправки за барбекю цял ден и малко извара, разредена с кисело мляко, подправена с шарена сол. Ей тук ми е голямата въпросителна - може ли горчица?!
Цял ден се наливам с айрян, но съвсем не съм сметнала колко съм изпила. Вода чиста сигурно само 2 чаши ми се събират, ама какво да правя като не съм свикнала... все пак доскоро бирата беше единствената течност, която поемах Blush. Та да не се отплесвам, ама тук следва друга чуденка - така като си пийвам средно по около 5-6 литра айрян на ден значи ли, че мога да не пия вода??? Сигурно ще ме помислите за много загубена, ама знам ли - може да има някакво значение?! Rolling Eyes
И още нещо - за киселите краставички бях попаднала някъде на нещо, че се позволявали, ама дали стават за ударната фаза?!
Пак стана дълго, за което се извинявам Sunglasses

# 407

Джини, много са сладурски тия папагалчета  Hug
Компенсирам дето ви дразних с предния аватар.  Laughing Трябва да има равновесие в природата.
Hug Hug

Мацки, я да си сравним цените на продуктите. Аз купувам мляко Верея 0.1% на цена от 0.79 до 0.86лв. Овесените трици са ми 1.20 - 1.30 лв., а пшеничните 0.50-0.70 лв. /за 200-250 грама пакет/ според зависи от къде ги купувам. Прясно мляко Фитнес на "Мей Дей" - 1.50-1.60 лв. пак много варира. Пилешко филе вземам само на Амета, защото няма марината и т.н. овкусяване - точно 10 лв./кг.

Нямам никаква представа за Вереята, аз си взимам Култура - 0,59 лв.
Триците  и аз толкова ги взимам, а прясното незнам.

# 408
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Вереята вчера я купихме от МЕТРО за 1.76 бройката. Пилешките гърди - 7.07лв. за килограм и бяха страхотни. За пуешкото филе - цените бяха от 9 до 15 лв. ooooh!. Изумих се от цената на сиренето - Маджаров лайт (не от Метро, там го няма) - 2.30лв. за 200гр. #Cussing out

Овесените трици къде ги намирате? Аз дори не знам как изглеждат и къде да ги търся ooooh!. Още не съм хапвала, а май трябвало, а?! Rolling Eyes

# 409
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 ooooh! ама вие пишете като хали...неможе човек да ви изчете.....днес бях на пилешко

# 410
ooooh! ама вие пишете като хали...неможе човек да ви изчете.....днес бях на пилешко

Браво Дид,
Кратко, точно и ясно!! Joy Joy

# 411
Ей тук ми е голямата въпросителна - може ли горчица?!
Да, дижонска.

"така като си пийвам средно по около 5-6 литра айрян на ден значи ли, че мога да не пия вода???
Само, ако можеш да поемеш.

И още нещо - за киселите краставички бях попаднала някъде на нещо, че се позволявали, ама дали стават за ударната фаза?!

Стават, ама 2-3 краставички, не буркани. hahaha Hug

# 412
  • София
Джини, много са сладурски тия папагалчета  Hug
За Бачи Hug Вещи, благодарско, че ни предаваш съобщения и от други "медии" Hug
За прясното мляко, аз въобще не го пиех по време на диетата. Не че и сега го пия...
Мише, все едно, че нищо не си яла. Hug

Лошо за мен... днес си слагам червена точка! Няма да се повтори!  Blush

# 413
От доста време не се намират овесени трици и чак днес намерих и то в скапания супермаркет Гастро. Там не стъпвам обикновено, но днес реших да проверя спец. за трици и о, изненадаааа - имаше.

# 414

Имаш време да хапнеш още една пържолка. cook

От доста време не се намират овесени трици и чак днес намерих и то в скапания супермаркет Гастро. Там не стъпвам обикновено, но днес реших да проверя спец. за трици и о, изненадаааа - имаше.

newsm45 Тука няма такъв магазин.

# 415
  • София

Имам пилешки филенца... не е ли много късно? 22.30?

Едит: Късно или не... изядох ги! Май имаха към 150 грама... е сега се чувствам по-спокойна!   bouquet

# 416

Тц. Хапвай . eat

# 417
  • София

Тц. Хапвай . eat

Хапнах ги, т.е. сега ги ям! Мерси Фоли!

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 22:38 от mihaella77

# 418
  • Пловдив
Муцка, хапването ти е супер  Peace Кисела краставичка не съм много сигурна - слагат им захар. Горчицата също е позволена, но без захар, доколкото помня, а аз ядох, докато погледнах и видях че има  #2gunfire После търсих без захар, но не намерих и карам без горчица  Cry

# 419
  • Пловдив
Михаела, браво   bouquet Ще те направим човек  Wink Crazy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт