Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 775
  • 552
  •   1
Отговори
# 390
ееее,и на мен не ми е ден.цял ден точа лиги на рулцата от шунка и сиренце.отидох да си купувам пуешка шунка...няма.втори,трети магазин...ами,няма...ще ям пилешка пържола.дайте идеи за друго месце за тези рулца,моля ви!
и друго-кога за последно ядете?в колко часа?аз около 21-22 и не знам...май е доста късно?

# 391
Аз си ям до 22 часа спокойно, при положение че си лягам след полунощ.
П.П. Какво ще кажете,а? Махнах аватара. Вижте как слушкам.  Mr. Green

# 392
Джини, много добричка си станала - след ония кървища тия флюбени птички Hug

# 393
  • София
Момичета и аз имам въпрос...
днес съм само на 1 кофичка кисело мляко, около 500 гр прясно мялко, 1 пилешко шишче - голямо и поне 4 литра вода... много малко ли е... не ми се яде Sad

# 394
а и още нещо да питам-3% масленост за прясно мляко много ли е newsm78 ?пия на ден около 200г.май е множко,ама обезмаслено трудно намирам. #2gunfire

# 395
  • София
а и още нещо да питам-3% масленост за прясно мляко много ли е newsm78 ?пия на ден около 200г.май е множко,ама обезмаслено трудно намирам. #2gunfire

Млякото трябва да е 0.1 % - кисело и прясно

# 396
  • Пловдив
Михаела, яденето ти е малко, знаеш го сама  Mr. Green
Били, Михаела ти е отговорила за млякото. Въпреки че аз например съм на домашно - това си ми е постоянното прегрешение.  Blush Blush Blush Затова свалям по-бавно, но с това разполагам.
Момичета, в дир-а имам писмо, копирам ви го:

Поздрави за всички дюканки и солени целувки от Слънчев бряг!!!
Спазвам си диетата стриктно. Намерих един супермаркет на софийски цени. Само дето от морската вода много повече огладнявам.
Нещо неможех да вляза във нашия си форум в бг-мама.
Още един път усмивки ot BACI

# 397
  • София
Михаела, яденето ти е малко, знаеш го сама  Mr. Green
Били, Михаела ти е отговорила за млякото. Въпреки че аз например съм на домашно - това си ми е постоянното прегрешение.  Blush Blush Blush Затова свалям по-бавно, но с това разполагам.
Момичета, в дир-а имам писмо, копирам ви го:

Поздрави за всички дюканки и солени целувки от Слънчев бряг!!!
Спазвам си диетата стриктно. Намерих един супермаркет на софийски цени. Само дето от морската вода много повече огладнявам.
Нещо неможех да вляза във нашия си форум в бг-мама.
Още един път усмивки ot BACI

Знам си го Вещи, и утре ще се поправя... явно е от жегата! Обещавам да не ям толкова малко! - ех, кажи ми има ли друг такъв хранителен режим  Laughing

Браво на Бачи! Шампион е тя!  Hug

# 398
днес съм само на 1 кофичка кисело мляко, около 500 гр прясно мялко, 1 пилешко шишче - голямо и поне 4 литра вода... много малко ли е... не ми се яде Sad
Аз съм на 1 кофичка кисело мляко с трици, чаша прясно мляко, 160 гр. риба тон филе и 2-3 дробчета останали от снощи.  Laughing И на мен не ми се яде повече.
П.П. Сега видях че с теб сме на еднакви килограми и обща цел!

# 399
  • Пловдив
 smile3516 smile3515 smile3511 fight fight

Те си знаят за кой е  Joy

# 400
Опааа, Вещи яхна метлата  Joy Па'й се народееееее

# 401
  • София
Аз съм на 1 кофичка кисело мляко с трици, чаша прясно мляко, 160 гр. риба тон филе и 2-3 дробчета останали от снощи.  Laughing И на мен не ми се яде повече.
П.П. Сега видях че с теб сме на еднакви килограми и обща цел!

Да Simple Smile И аз не бях забелязала Simple Smile аз искам да хапвам повече, че после да няма йо-йо ефект и затова утре ще ям много. Аз като цяло откакто дюканствам ям поне 3 пъти повече.

# 402
Лелеее, стана страшно #Crazy

Цял ден се давя с едни воденички, варени, нищо не можах да измисля друго. Дайте някоя рецепта за по-ядивни. аз не ги обичм много, ама вече се почудих какво да измисля дето не е пиле и риба Hug

# 403
Мацки, я да си сравним цените на продуктите. Аз купувам мляко Верея 0.1% на цена от 0.79 до 0.86лв. Овесените трици са ми 1.20 - 1.30 лв., а пшеничните 0.50-0.70 лв. /за 200-250 грама пакет/ според зависи от къде ги купувам. Прясно мляко Фитнес на "Мей Дей" - 1.50-1.60 лв. пак много варира. Пилешко филе вземам само на Амета, защото няма марината и т.н. овкусяване - точно 10 лв./кг.

# 404
Джини, много са сладурски тия папагалчета  Hug
За Бачи Hug Вещи, благодарско, че ни предаваш съобщения и от други "медии" Hug
За прясното мляко, аз въобще не го пиех по време на диетата. Не че и сега го пия...
Мише, все едно, че нищо не си яла. Hug

Общи условия

Активация на акаунт