Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 28 051
  • 552
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Специални поздрави за Кри - изглеждаш чудесно и хич не си такова хипопотамче ,каквото си те представях babydust7  Joy
Тиси  Hugсега съм само меченце  Joy да видим като смъкна още малко какво ще стана, може би кравичка...
Кога заминаваш на почивка и къде избра?
Джини  Hug хиляди благодарности! За съжаление аз няма да мога да дойда, но мястото е страшно удобно, защото мъжа ми ще заведе големия на контролен преглед за ухото в св. Анна. Бая го закъсахме с това възпаление, оказа се по-сериозно и добре, че все пак не се наложи да го режат. Пак ще повторя - с деца на море...ама по-добре, отколкото вкъщи!

# 466
  • София
Krikri-стискам палци да се оправи детенце Hug Hug Hug
На мен лично ушите са ми слабото място и като се разболея те най-много ме болят и развивам инфекция, много е неприятно Cry Стискам палци и дано всичко се оправи Hug Hug Hug Hug

# 467
  • София
Днес ще хапвам рулца от раци...колебаех за тях , но в един друг форум горещо ги препоръча последователка на Дюкан отслабнала с 30 кг.!!!! 
Аз също си падам по рулцата от раци, внимавайте само с апетита след това! Не можеш ли да поканиш таз девойка да се включи при нас да сподели малко опит, пък и много обичаме такива разкази, действат ни стимулиращо!
Блеки, поздравявам те за супер резултата и ти пожелавам да ти върви все така! newsm51

# 468
Как да спра да забелязвам сладоледа ???? Weary

Не знам, аз ако можех щях да ти помогна. По малкото зло е ниско калоричният сладолед на Делта поне за мен де.

# 469
Janico, преди да попадна на вас, четох много за Дюкан във форумите на Dir.bg, и то стари теми от 2006 г. Ника на дамата е Кико, отслабвала е заедно с мъжа си. Но коя тема беше точно .. не си спомням .  newsm78
Ако искаш прегледай в Дира  -клубове -диети!
Аз лично след като попаднах на вашата тема смятам тук да си седя !! Grinning

# 470
  • Варна
Дори, не стават ли шишчетата и с клечки за зъби

Хич и не ми хрумна. Сварих в къщата "ардауш"скъпият ми фугира банята, имах да изпълнявам други задачи - пекох десет тави соленки - и за капак ми беше тая изненадка... Нищо, в неделя ще имам време.

Зациклената групичка се увеличава. Stuck Out Tongue Winking Eye  friendship newsm56 red lovekiss Ще мине МЦ-то, без да го усетим!

# 471
Кри, уви не съм говорила с нея...защото е писала само в стари теми. Но може би нейните постове ме вдъхновиха за диетата! И моят син всяко лято на море ми прави номера с ушите...и всеки път разни морски " докторчета " ни разоряват. Здравна каса друг път??!! #2gunfire

# 472
  • Варна
Търсенето в Дира е една трудна и безнадеждна задача. Много лошо е организирана търсачката.

# 473
  • София
Дори Hug Hug
Мен най- ме е яд, че не мога да тренирам като съм така Sad

# 474
Janico, преди да попадна на вас, четох много за Дюкан във форумите на Dir.bg, и то стари теми от 2006 г. Ника на дамата е Кико, отслабвала е заедно с мъжа си. Но коя тема беше точно .. не си спомням .  newsm78
Ако искаш прегледай в Дира  -клубове -диети!
Аз лично след като попаднах на вашата тема смятам тук да си седя !! Grinning

нямам никакво намерение да се местя, просто когато пишете по-малко ще ходя да си запълвам времето hahaha hahaha hahaha

А сладоледа и на мен ми е голяма слабост, ама просто го изключвам в главата си от възможните яденета и си казвам, че моята дажба съм си я изконсумирала за доста време напред. Не винаги успявам - откакто съм на Дюкан изядох 2 Embarassed Embarassed

Кри - дано се оправи детето, с тия уши и ние имаме големи проблеми, познавам всички детски ушни в София и накои по черноморието

# 475
  • Пловдив
Здрасти пак  afwitch Ама как ви изненадах толкова рано, а  hahaha Споко, не съм се повредила, станах да изпратя големия ми син в Равда и после легнах да си допспа  Blush Та сега вече наистина станах  Joy

# 476
  • София
Ралче  Hug, мерси!
Зетче, сиренето се слага във вода и за един ден е готово. Аз си го държа винаги във вода в хладилника и се обезсолява супер.
Маша,  Praynig с теб сме и чакаме новини!
На всички  lovekiss отивам на плаж, че се замотах доста тук, ама е приятна компанията   bouquet
Блеки, същата история! 30 лв за преглед, 5 лв. за инжекция, пък и като купихме лекарствата  #Cussing out
Яни Hug

# 477
Дори Hug Hug
Мен най- ме е яд, че не мога да тренирам като съм така Sad

Аз не съм в зациклената групичка, но затова пък солидарно ще се включа и няма да тренирам Joy Joy Joy

# 478
  • Варна
Хайде, аз черпя закусчица

Разновидности на омлети и тричави палачинки!

Не стойте гладни!!!

# 479
Здравейте и от мен днес! Много от рано сте започнали да пишете Simple Smile
Да се отчета само, че продължавам да съм стриктна.

Общи условия

Активация на акаунт