Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 28 053
  • 552
  •   1
Отговори
# 450
Тиси, това място е божествено, да не си там, та се губиш? Hug
Ъ-хъ, ще се позагубя там но в края на другата седмица Mr. Green

Амиии, да не се сбутаме някъде. И аз заминавам нататък в неделя.

# 451
Фоли,

аз от 8 съм на работа, а тази сутрин имах време, че трябваше да свърша нещо и тръгнах по-късно, и естествено хвърлих едно очо.

Тиси, за хвалба си, че и закуска си ни спретнала.

Ванче почивай, че броените дни бързо минават, като се върнеш пак ще имаш възможност да ни наглеждаш.

Лек и успешен ден!  bouquet

# 452
Маша, как върви при теб трета фаза. Още ли държищ 51кг.Щото аз малко се провалям с плодовете, Embarassed ама не се отразява много. Ти ядеш ли хляб и другите неща /ориз, макарони/. Въобще как я караш сега. Hug

# 453
Добро утро на всички!!
Кантара е 3 кг. надолу ..след 4 дни !!!! newsm62 newsm62 newsm62
И то при положения че вечер пия и по чаша бяло вино ( не мога без него  Embarassed)
Като се замисля съм в цикъл...иначе резултата можеше да е още по-добър.
Днес ще хапвам рулца от раци...колебаех за тях , но в един друг форум горещо ги препоръча последователка на Дюкан отслабнала с 30 кг.!!!!  smile3501
Довечера ще е пир..печено пиле ( без кожата )!
Лек и успешен дена на всички!!!

# 454
  • София
Добро утро, момичета  bouquet
Доста сте зписали, но ви прочетох  bouquet  bouquet Hug Hug
Аз може-би заради цикъла и вреа вечерта се поотпуснах малко и ядох и  малко сладолед и царевични пръчици Embarassed Embarassed Embarassed те солени, сега съм подута #Cussing out но от днес пак режимен ден- продължавам напред, а се надявам че с повече вода ще разкарам подуването от солта Praynig
На всички ви пожелавам лек и приятен петък Hug Hug Hug

# 455
Блейк  smile3501, резултатът ти е чудесен.  Hug
Ралче, с повечко вода днес и утре няма да има и помен от подуването. Hug

# 456
  • София
Блейк-честито  bouquet  bouquet
FoliHug Hug Hug Аз малко съжалявам, че се поддадох така, но все пак наистина все пак не беше в огромно количество, а и човек съм, понякога не устоявам Embarassed но каузата си остава, не смятам нищо за загубено и придължавам смело напред Grinning

# 457
Ралче, всички сме имали прегрешения малко или много. Важното е да не прекаляваме и да не се предаваме. / абе защо все на рими ме избива Joy/
 Hug Hug Hug

# 458
  • Варна
Привет, хайде и аз да се разпиша за днес!
Вещи, списъкът с участници за новата тема ще е доста дълъг Party

Джини, държа да ти кажа, че предният ти аватар ми бъркаше.. не знам къде, добре че го смени  Hug

Ралче, Снеки, и аз съм "зациклена" и заедно с вас ще се отпомпвам.

Маша, разправяй по-честичко за начина си на хранене, pls

Курортистките, в първите дни на септември ще съм и аз кът вас!

А за шишчето... много ме е яд. Купих си продуктите в Пикадили, вкъщи доволна ще я почвам работата... да аме не!... щото синчето ми си майсторило от шишетата кораби, конструкции разни - и не останала нито една клечка. Вкиснах се и не ми се ходеше да търся клечки по късното. Далаверата се отлага.

Хайде, лек и режимен ден Hug

# 459
Добро утро  Simple Smile
За сиренето на Маджаров-лайт, вчера си го взех от Била, но ми е малко соленко Hug
...прегреших с 50 гр. ракийка Hug Confused
кантара си показва 68,5 Heart Eyes

# 460
Добро утро на всички....Много станахме  в темичката newsm51 , което е много добре, по вече идеи за яденета и по голяма опора и стимул.

Ралче, Снеки, и аз съм "зациклена" и заедно с вас ще се отпомпвам.

и при мене е така, толкова съм подута и кантара сабалем +600 гр. #Cussing out .Днес съм решила да го карам с малко по-леки храни.
Блейк  smile3521 все така да продължаваш.
Успешен ден на всички.

# 461
  • София
Много сме, силни сме Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing Laughing
Хип, хип ура Laughing Laughing

# 462
Как да спра да забелязвам сладоледа ???? Weary
На всички наздраве с бистра водица !!! ( и дано тоалетните да са ви наблизо ) newsm48

# 463
Добро утро, момичета Hug

Ура, устисках вчера на протеини, много ял, мноооого пил, малко остана да се загледаме с кантара без омраза Peace
Уж жега, ама как успях да изям толкоз нещо, само за воденичките нищо не казахте, ще трябва пак да се давучкам с варени hahaha

Дори, не стават ли шишчетата и с клечки за зъби - по едно парченце на клечка newsm78 нека се развива детето

[Днес ще хапвам рулца от раци...колебаех за тях , но в един друг форум горещо ги препоръча последователка на Дюкан отслабнала с 30 кг.!!!!  smile3501
[/b][/i]
Блеки - де го тоя форум да го преслушам

Зизи - и аз понякога (рядко) пийвам едно малко или чаша бяло вино, ама не го броя за голямо прегрешение Joy

# 464
  • София
Мерси, Блеки Hug
На мен лично ми е ама даже много наблизо hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт