Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 28 055
  • 552
  •   1
Отговори
# 510
  • Балчик
Топените сиренца ми ги препоръча колежка, която доста смъкна с режима и се хранеше само с тях, скъпички са, е аз не мога винаги да ям от тях защото са и доста солени на вкус ,  но ги предпочитам пред друго сирене. Това което имам в момента е "Веселата крава " на кутията отпред е нарисувана червена усмихната крава с обеци и има надпис - Lа vache qui rit Полша е страната производител . В кръгла кутийта по 8 парченца. Съчетавам ги с пилешка шунка, навивам си ги на рулца и не остават.

# 511
Отивам да изям рачешките рулца ( за сефте без майонези и тем подобни )...Приятен обяд и на вас.. И  да не забравяме че трябва да ядем !!!
 cook
Вещи, в Дир-а бях само читател...кстати появих се при вас ако не се лъжа след твоя покана да посетим тукашната тема. За което благодаря !!! smile3525

# 512
  • София

Вещи, в Дир-а бях само читател...кстати появих се при вас ако не се лъжа след твоя покана да посетим тукашната тема. За което благодаря !!! smile3525[/b][/i]

И мен Вещи така ме придърпа, за което съм и много благодарна!   bouquet

# 513
  • Пловдив
Малей ... каква съм само лоша, всички съм ви дръпнала насам  Joy Joy Joy

# 514
  • Варна
И мен, и мен. afwitch = babydust7

# 515
  • София

bouquet Вещи, ако бях в дир-а нямаше да изкарам и 2 седмици... там има по 2 мнения на ден...няма кой да те подкрепи. Та още веднъж - Благодаря ти!  Hug

# 516
  • Пловдив

bouquet Вещи, ако бях в дир-а нямаше да изкарам и 2 седмици... там има по 2 мнения на ден...няма кой да те подкрепи. Та още веднъж - Благодаря ти!  Hug

Ще черпите по литър айрян някой път Wink

# 517
  • София

Ще черпите по литър айрян някой път Wink

С голямо удоволствие! Не съм ходила в Пловдив поне от 6 години. Може да се съберем софийската групичка и да дойдем на гости на пловдивската.  Hug

Ето айрянчето

# 518
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Добро утро, дами Hug!
За някои вече е обед, ама, който гледал филми до късно - така е ooooh!
Фоли, аз от този понеделник, който мина съм на режима - вече 5-ти ударен карам Crazy
Вкъщи си нямам кантарче и не знам какъв е резултатът и дали изобщо има такъв newsm78, но при мама ще се меря другата седмица, като отидем малко на гости Peace.
Още се чудя колко да ги направя ударните... дали да приключа с днешния или да карам още един?! newsm78
И пак имам въпрос (сигурно вече ме мразите Mr. Green) - ако избера схема за втората фаза 5/5 как да започна с нея? Примерно утре минавам на втората фаза и с кои дни започвам - дните на чисти белтъчини ли са първи или тези със зеленчуците? Май са вторите, защото иначе все едно правя 10 дни ударна, но все пак да си попитам... Нещо тази работа не ми е ясна... не трябва ли да се почне с по-малко дни на белтъчини + зеленчуци и после да се увеличават или...?!

Поздрав на всички, които са свалили Hug!
Хубаво е, че се множим, весело ще е Crazy

# 519
Муцуна, не смея да давам съвети защото и аз като теб съм  5 ден ( а и аз ще правя 7 ), но мисля, че после се започва със зеленчуците...вече в съотношение с протеиновите дни както ти си решиш. Но тук вече окончателно ще се произнесат и ще те посъветват " старите муцуни "  Simple Smile
Вещи, ще те черпя дори и два литра !! Направо предлагам сделка, на всеки мой смъкнат килограм * 2 литра ...значи сега получаваш цели 6 литра!!! newsm10

# 520
  • Пловдив
Значи карате първи ударен колкото дена сте избрали и след това естествено продължавате на смесен  Peace
Блеки, тия 6 литра мога да ги глътна за един ден  Joy

# 521
Ехо, красавици,
аз имам толкова много работа днес, че няма да мога да ви изчета, поне засега, само минавам да кажа здрасти и да се отчета- днес -1 желирано мляко, т.е.1/2 кофичка, и пилешки гърди, това дотук
вчера минах 7.5 км на кроса-все повече задобрявам, коремни преси и лицеви опори до отказ-т.е.около 10 л.о. и 30 преси Embarassed
кантара показа 78.5 тази сутрин, наистина неразбирам какво става-освен пак да ми подрани М.Ц.
Хайде от мен усмихнат и диетичен ден  bouquet

# 522
Здравейте от мен сладурки Simple Smile
От работа не мога да ви изчета. Да се отчета, че темата ще свърши докато напиша нещо. Много сте производителни  Laughing
От днес мога да ви се похваля, че вече 10 кг отлетяха Simple Smile
Не можах да повярвам...

Виждам, че много нови записали се Дюканки има... Добре дошли   bouquet
Кри, много си готина с новата си визия   bouquet
Поздравления за всички свалили!

Лек и отслабващ ден пожелавам на всички!

# 523
Аплодисменти за момичето Simple Smile Simple Smile Simple Smile  bouquet

# 524
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
BlackSnake, Вещи, благодаря - така мислех и аз, че трябва да е Peace

Още мисля колко да са ударните, ама нали Вещи беше казала някъде в предните теми, че след 5-тия не се сваляло вече, та малко се чудя, а и утре със сигурност мъжо ще изневери на Дюкан и ще седне със салатка + ракийка... абе ще видим Wink

Аз още не мога да повярвам, че издържах цели 5 дни без биричка - просто е невероятно Crazy. Всъщност не съм единствената, която не го вярва - още по-странно е за околните - гледат ме все едно нещо съм мръднала Crazy

И още нещо странно - май целулитчето по бутовете ми е поизчезнало #Crazy. Кажете възможно ли е или просто ми се привиждат вече разни чудеса?!

...От днес мога да ви се похваля, че вече 10 кг отлетяха Simple Smile
Не можах да повярвам...
Честито, такива като теб ми действат като антидепресанти и режимостимулатори Hug

Общи условия

Активация на акаунт