Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 923
  • 552
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мами, смилете се нямате изчитане  Joy имам да наваксвам с почти 20 теми Simple Smile
Днес е ден 2ри.
Някой беше казал без трици запек щяло да има... да, да ама не, не мога да изляза от тоалетната днес Simple Smile ... вода тече

# 196
Мами, смилете се нямате изчитане  Joy имам да наваксвам с почти 20 теми Simple Smile
Днес е ден 2ри.
Някой беше казал без трици запек щяло да има... да, да ама не, не мога да изляза от тоалетната днес Simple Smile ... вода тече

Дес, влизай по-често.
За  smile3550, не се притеснявай, скоро и ти ще се запечеш. Joy

# 197
  • София
А -хайде дано да не се запека, че при мен като стане е с дни ooooh!

# 198
А -хайде дано да не се запека, че при мен като стане е с дни ooooh!
Взимам си думите обратно. smile3538

# 199
привет на всички новодошли  smile3525 пълен напред и само успехи пожелавам...
......тая работа днес ще ми вземе здравето, спирам за едно кафе, може и да е късно за някой....

# 200
привет на всички новодошли  smile3525 пълен напред и само успехи пожелавам...
......тая работа днес ще ми вземе здравето, спирам за едно кафе, може и да е късно за някой....

ММММММММММ, вкусно. Мерси.

# 201
  • София
Момичета, отхърча ми и този ден с вас тук Hug Hug Hug Hug
Аз след малко обаче ще тръгвам, искам само още веднъж да ви кажа, че се радвам, че съм тук, защото чрез вас аз се променям, но не само физически, но и вътрешно, уча се да се харесвам, уча се, че всеки има право на мнение, че на всеки съдбата е различна и необикновена по своему, уча се, че никога не е късно да опиташ........хайде, че така мога да продължа до утре Crazy
Пожлавам ви лека вечер и ви благодаря на всички Hug Hug Hug Hug Hug

# 202
фоли, благородно ти завиждам за резултатите с килцата и те поздравявам сърдечно за постоянството  smile3501 smile3501 smile3501 smile3525

# 203
за сега чао от мен и на всички подарявам по едно такова цвете  smile3503

# 204
  • Варна
Sedona, чудесно си ги измайсторила!

# 205
Седона, това е най-вкусната картина, която съм виждала.
фоли, благородно ти завиждам за резултатите с килцата и те поздравявам сърдечно за постоянството  smile3501 smile3501 smile3501 smile3525

Благодаря, трогната съм! Hug

Дори, много скъпа тая манджа. Joy Joy Ти къде се губиш днес?

# 206
  • София
Кри , не всички риби съдържат омега 3 - само дълбоководните, а аз от тях не ям, затова пия масло
пък и се пие 1.5 грам на ден- не издребняваме ли newsm78
Ice, absoljutno si prava! Чак толкова не бива! Но аз толкова се бях постарала да изключа всичко...че чак бях досадна. Сега като почна пак 2 фаза, ще си ги пия! Много са полезни. Ама може би затова при мене имаше такъв ефект, просто наистина бях стриктна до дребнавост  Laughing

# 207
  • София
Не знам манджатга дали е скъпа ама е Дюканска Simple Smile 
Трудноер с влизанто че сме на море и свободния достъп до РСто е кът Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 18:13 от Desem

# 208
  • Варна
Преди малко исках да почерпя, ама не уцелих сайта...Я сега:

Е, махаме филийките, щото fight

Чао от мен, до утре!

# 209
Не знам манджатга дали е скъпа ама е Дюкянска Simple Smile 
Трудноер с влизанто че сме на море и свободния достъп до РСто е кът Simple Smile

Така може, но когато имаш възможност , влизай. Hug

Общи условия

Активация на акаунт