Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 895
  • 552
  •   1
Отговори
# 285
Пак да ви питам-може в ПД да се подправя с лук,нали и лимонче малко?

да Peace

# 286
Танита  никакво връщане на лентата Naughty
На мен 71кг са ми голям препъни-камък. Последния път като стигнах дотам (преди 5г) не можах да помръдна надолу и после - каква стана тя, нямам обяснение как се докарах до 85-89кг.

Този път с ваша помощ естествено Hug Hug Hug ще го прескачам този камък, ако ще да ми отнеме още 3 месеца.

Вещи къде се губи - как издържа 3 месеца задържане, винаги съм ти се възхищавала за това  bouquet.

И аз се подготвям за дълга обсада Praynig

# 287
Момичета и при мен така Hug около 2 месеца бисях на 70 и никакво мърдане, не ударни дни  #Crazy, сега взе да мърда, бавно но славно Simple Smile Hug newsm78

# 288
  • Пловдив
Здрасти, аз до сега спах  Embarassed И пощальонката ни събуди преди 5 минути, иначе знам ли докога щяхме да я откараме  Blush Всъщност добре че го направи, защото в 11|:30 имам уговорка за кафе и оставаше и да не отида, защото съм се успала  hahaha
Добре дошли на новите   bouquet  bouquet  bouquet по-късно с подробноси, че сега бързам.
Тути, как да не те помня, дори още чакам като дойдеш до Пловдив да се обадиш  Crossing Arms

# 289
  • Пловдив

Вещи къде се губи - как издържа 3 месеца задържане, винаги съм ти се възхищавала за това  bouquet.

Просто разбрах че има два пътя - или задържам, което наистина е неприятно или нагоре, а това е още по-неприятно. Така че избрах по-малко неприятното Simple Smile

# 290
Обичам като ми казват,че нетрябва да спортувам.Но забетязах ,че започвам да се отпускам -бедрата, ръцете.В един момент вероятмо ще ми се налоги да се раздвижа.

# 291
Поспалана, аз чакам кафе Simple Smile Heart Eyes

# 292
Здравейте!

Чета ви, но нямам сили да пиша, защото ни е много напрегнато, нервна съм и ще експлоатирам. Предстои ми да говоря с шефа, че искам по-добра работа и може да напусна, ако тук не ми предложат. Естествено, че има възможност да остана разочарована, но трябва да опитам, защото когато една работа не те удовлетворява трябва се търси друго. Имам конкурс след 2 седмици на друго  място, но нямам шансове, но ако не опитам ще се ядосвам сама на себе си.

Поздравления за свалените килограми!
Добре дошли на новите момичета!

Следвайте напътствията на Вещи и Кри и няма да съжалявате.

# 293
  • Балчик
Здравейте мили дами, и аз е време да попиша някой ред. Тия дни съм по рожденни дни и срам ме беше дори да чета тук, че то не бяха изкушения, чудеса ви казвам. Но хубавото е, че не съм се нашишела и от днес съм отново в режима. Хора с този режим почуствах  нова , виждам ефекта а около мен - народа ме пита и разпитва какво правя. Само напред и нагоре / надолу са кг-те / Много кураж ми давате и много се зареждам като ви чета. Желая  днешен -успешен и много много смешен Grinning

# 294
Поспалана, аз чакам кафе Simple Smile Heart Eyes

Привет мацки  newsm51 , хубав ден...

# 295
да се оплача по темата със задържането- от миналата седмица не мога да се върна на 76, седя си на 78, даже тая сутрин , дано да е вода Praynig, иначе добрата новина е че от както карам кроса съм се постопила-сега нямам метърче и не се меря-грешка!, но панталони и дънки ми седят доста по-свободно, от колкото на 76 като бях, само коремчето ми е проблем сега, че върви пред мен
така че според мен леки аеробни тренировки няма да навредят на никой, сигурно Дюки е имал впредвид тренировки с тежести newsm78

# 296
  • София
Sedona- благодаря за кафето Laughing Laughing Laughing
Маша24- и аз съм много притеснена, ако трябва да се говори по някои важен въпрос с шеф, сърцето ми се качва в гърлото, но ти права, трябва човек да се бори за по-добро  bouquet  bouquet

# 297
Маша, стискам палци, успех newsm10, ако човек сам не цени себе си, няма кой  Peace

Обичам като ми казват,че нетрябва да спортувам.Но забетязах ,че започвам да се отпускам -бедрата, ръцете.В един момент вероятмо ще ми се налоги да се раздвижа.
Танита - в един момент ще трябва да избираме между кантара и огледалото, а също и между диванчето и залата....

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 13:58 от janico

# 298
Здравейте!

Чета ви, но нямам сили да пиша, защото ни е много напрегнато, нервна съм и ще експлоатирам. Предстои ми да говоря с шефа, че искам по-добра работа и може да напусна, ако тук не ми предложат. Естествено, че има възможност да остана разочарована, но трябва да опитам, защото когато една работа не те удовлетворява трябва се търси друго. Имам конкурс след 2 седмици на друго  място, но нямам шансове, но ако не опитам ще се ядосвам сама на себе си.

Поздравления за свалените килограми!
Добре дошли на новите момичета!

Следвайте напътствията на Вещи и Кри и няма да съжалявате.
давай Маша, Hug Hug Hug

# 299
малко за разхлаждане...., но за къпане не става  smile3533

Общи условия

Активация на акаунт