Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 905
  • 552
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря за подкрепата, момичета  Hug.

# 301
Михаела, благодаря за инфото!! Ако правилно тълувам добрия доктор, щом съм си свикнала да спортувам все пак не трябва да спирам!!! А и стимул ми е все пак...тялото се стяга (видимо!!).  Simple Smile Скоро е време за обяд ..Приготвихте ли си протеинчето ???  chef

# 302
Маша успех!
Днес се замислих ,че това е най дългата диета на която съм се подлагала и имам сили за още.

# 303
Михаела, благодаря за инфото!! Ако правилно тълувам добрия доктор, щом съм си свикнала да спортувам все пак не трябва да спирам!!! А и стимул ми е все пак...тялото се стяга (видимо!!).  Simple Smile Скоро е време за обяд ..Приготвихте ли си протеинчето ???  chef

бон апети на всички, специално приготвено за дюканките с много либов  Grinning

# 304
  • София
И аз ей-сега след малко ще ям пилешко Laughing Laughing Laughing Laughing

# 305
Успех, Маша !!! Имам един съвет за разговор с шефове...докато говориш с него мисли си че ти дължи пари ( поне 200 лева ). Така човек се чувства по-уверен!! Grinning А  то си е вярно..шефовете не трябва да забравят , че без нас ..работливите пчели няма успяла фирма ! newsm10

# 306
  • София

Моля, BlackSnake Simple Smile Аз пък започнах тренировки за 1ви път, ама наистина за първи, никога не бях ходила на фитнес преди това заедно с Дюки и не съм имала проблеми, а и не ми е ставало лошо. Има видимо стягане. Крилцата - ръцете - са се свили доста и не  ме е срам да нося потничета с тънки презрамки вече.
Icecream за коремчето - коремни преси. Аз първия път успях да направя 30 и щях да умра. Сега си правя по 120 - на 4 серии по 30 - и не ги усещам.  Wink

Маша, успех! И на мен ми предстой такъв разговор. Разбирам те как се чувстваш, ама аз ще питам след отпуската да не се обърка нещо сега.  ooooh!

# 307
специално за баш-майсторката вещи... newsm10

# 308
  • София
Sedona  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 309
  • Варна
Оооо, Седона, smile3501 яко изгладнях, апетитно изглеждат твоите гощавки!

Искам да попитам: парафиновото олио как е на вкус? Да си го купувам ли?

# 310
Маша, стискаме палци всичко да мине ок, не се отказвай. Hug
Блек снейк, тъкмо се чудех какво да ям, мерсиии Hug
Седона, как се сети за водичката, в тия жеги ще ми дойде екстра. Hug
ЗЗз, мерси за кафето, не си много многословна, само наминаваш. Hug
Айсче, считай го вода, след ден два ще олекнеш. Пък и по-важно е как се чувстваш и в кои дрехи влизаш. Hug
Бо, в редиците от днес и  никакви изкушения вече. Ако се появяваш по.често ще те мъмриме и няма да кръшкаш от режима. Hug
Аз днес си върнах килцата , ама вчера много прегреших. Ядох от забранения плод. #Cussing out
Приятен обяд .  bouquet

# 311
Отивам да ям от пържолките на Седона, ммммм, колко са всусни Hug

# 312
ей от толкова ядене се чудя от кое да пробвам, да ви се оплача повече няма да си копувам от тия вакумираните меса, ма то не се яде от сол...., аз да пробвам само, а тооо
нали сега съм леко нережимна заради пусто око, пък и комар там ме охапал и грип някъв ме напъва.............развалина съм вече Sad, тъпча се с витамини, ма а да видим
няма да ви споделям какви ги ям, да не разлайваме кучетата  smile3503

да ви е сладко има за всички Grinning......., само да не чувам, че някой гладува... #Cussing out

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 12:21 от sedona

# 313
e това вече е приказка newsm10
аз изпапках сърцата дето бяха за обяд  newsm48 и оставих и за после
бях позабравила да се храня начесто от много работа и май трябва да си пораздвижа метаболизма pregnant, така че през 3 часа ще си хапвам по-малко(е не много малко) newsm55

# 314

Здравейте! И днес се чувствам супер,много ми е леко на коремчето,въпреки огромното количество вода която пия.Много чудно преди 2 чаши вода като изпиех и се подувах като плондер, а сега не.

Понеже foli ме разкритикува пиша:
За разлика от повечето аз редувам 2 дни белтъчини и 5 дни смесени - така има ефект и не ми е толкова трудно.
Дюки пише , че този начин на спазване на 2ра фаза е подходящ за хора закръглени в областта на ханша и бедрата. Аз съм точно от тях. Освен това силно се надявам newsm17 гръдната ми обиколка да не намалее.

ДИДД и при мен всичките килца са в областа на ханша и корема.Наистина ли Дюки съветва за 2/5.Май ще трябва да си купя книжката.

Общи условия

Активация на акаунт