Декупаж (салфетна техника) -6

• 35 821
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
  • Добрич
Миражче, много добре си се справила! Поздравления! Този мотив на салфетката е и на три мои произведения за сега. Каня се и на един кухненки шкаф да цопна от същия. Много свежо стои!  Peace Бяхте питала, но сигурно си забравила да ми отговориш - Има ли в момета от тези къщички за ключовете. Гледах в сайта ти, че има, но да попитам все пак.  Mr. Green Hug
Кампари, и аз да изчеткам Миражчето - много е мила наистина и съм с прекрасно впечатление от нея!  Hug
Уж утре моят мъж щял да си търси вече фотото и ще показвам кво съм сътворила.  Peace

Хубава вечер на всички!  Hug

# 121
Kadrokoske извинявай прескочила съм те-да имам къщички с една врата с отвор,с 2 врати,и още 2 модела,но като кутии.
  love001 Благодаря за четката - действа много освежаващо на самочувствието Joy.Колегите ми-комшии вчера помислии КампаритУ и Chiges за мои роднини Mr. Green малко се възгордях Embarassed

# 122
  • Добрич
Миражче,  Hug! Ще те посетя в най-скоро време.  Wink Предлагам следващия път да дойде цялата ти рода като спретнем една среща при теб някоя събота!  Joy  Joy

# 123
 HugЩе е велико събитие-за целта ще резервирам площадката отпред/първи братовчедки- по декупажна линия Joy Joy/

# 124
къдрокоске, loulou, goldenova,, айде показвайте- свърши ми търпението направо Rolling Eyes
аз  лакирам  сега ooooh! да не ви изпреваря! hahaha

# 125
Колегите ми-комшии вчера помислии КампаритУ и Chiges за мои роднини Mr. Green малко се възгордях Embarassed

Че какво лошо има?!
Аз пък съм поласкана да ме помислят за твоя роднина! Wink

Имам поръчка за пано за една механа и скоро сигурно няма да покажа нищо декупажно.Лошото е, че сега като имам материали музата ми я хвана липсата. Rolling Eyes
Но хайде да не е съвсем спам комплект чаши за кафе. Ама са стара работа, дето ми се струва ,че нещо не е довършена.И една кутия ,която със сигурност не е завършена.

# 126
  • Добрич
Фанси, мен със сигурност ще ме изпревариш, защото още го няма фото.  Close Направо дивея у дома, ама няма кой да ме чуе.  Mr. Green Хайде, поне ти покажи какво си сделала, че да се порадваме малко.  Hug
Кампари, чашките много ми харесват - изчистени, семпли и някак седят много изискано. Браво! Кутията определено ще е интересна. Допадат ми началните нотки.  Wink Hug

# 127
Ооо страхотни чаши,с кеф да си пиеш кафето kaffeetrmker_2.На кутията наистина още нещо и` трябва за завършения вид,можеш да сложиш орнамент и отпред да кажем-иначе отгоре чудно се е получило newsm51

# 128
Фанси, мен със сигурност ще ме изпревариш, защото още го няма фото.  Close Направо дивея у дома, ама няма кой да ме чуе.  Mr. Green Хайде, поне ти покажи какво си сделала, че да се порадваме малко.  Hug
Кампари, чашките много ми харесват - изчистени, семпли и някак седят много изискано. Браво! Кутията определено ще е интересна. Допадат ми началните нотки.  Wink Hug
Стига се ядосва пък ти. Hug Утре ще ти дам фото да снимаш, като искаш.
Срещу една "професионална" информацийка, обаче! Grinning

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 09:22 от Amarena

# 129
  • Добрич
Amarena, дано да мога да помогна!  Praynig Hug

# 130
Amarena, дано да мога да помогна!  Praynig Hug
Няма начин да не можеш.. Хайде да кажа, за да не разпалвам излишно любопитство.
Ако може да ме научиш, да правя такива хубави свещи.. Laughing И да ме светнеш, откъде се снабдяваш с материали. Hug

# 131
Кампарка, и на мен много ми харесаха чашките с маковете.   bouquet  Точно такъв стил много ми допада.
А чисто бели чаши откъде намери?

# 132
А чисто бели чаши откъде намери?

Амаренушка, хайде включи се и ти в декупажа, де.  Hug
От магазините за един лев.Там почти винаги намирам нещо, което да декупажа и почти винаги е на много добра цена.
Чашките ми се струват малко постнички, но ще се вслушам във форумското мнение и ще ги оставя така.

Миражче, кутията има още доста работа по нея, но не знам кога ще й дойде времето.

Момичета, доста отдавна не съм засичала Ати... Thinking

# 133
  • до морето
Браво момичета пак сте сътворили страхотни неща!
Дойде време и аз да покажа какво направих.Първо пробвах с фрост дизайна и направих тази
чаша и пак същата чаша .
После продължих с тази кутийка която е от клечки за уши ,като за първи път си е доста зле ,но се надявам занапред да посвикна.
И за накрая текстилен декупаж ,честно да си призная двоумях се дали да покажа какво стана ,защото на мен не ми хареса ,но все пак това е бодито което измайсторих.

# 134
Royzi поздравления   bouquet bouquet чашата наистина е великолепна-ето това е истински фрост дизайн.Я кажи каква марка ползваш,че досега никоя от нас не го е постигнал тоя ефект,моооля те Praynig.А другите ти произведенийца хич не са за подценяване-я се изпъчи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт