Декупаж (салфетна техника) -6

• 35 842
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
didi mum  Heart Eyes много ти е хубава саксията,релефа ти ли си го правила/така ми изглежда/или си го имаше
Fancy N страаахотна е кутията smile3525,майстор си на желатина
irinii радваме се,че се присъединяваш към нас Hug,а лампата е newsm74,хайде чакаме и другите

# 151
  • София
didi mum, Fancy N, irinii, страхотни неща сте измислили.
Аз сега съм на вълна фигурки от тесто. Общо взето забавлявам децата  Simple Smile.
Момичета, от къде намирате салфетки? Освен в "Слънчоглед" къде има?

# 152
Лови, уникалн исалфетки има в Метро, единични попадения има и в по-големите маркети - Фантастико,Пикадили, Била /там са формат носн кърпички/
Момичета ето една купичка от мен
http://irinii.multiply.com/photos/photo/2/6
http://irinii.multiply.com/photos/photo/2/7

# 153

Fancy N страаахотна е кутията smile3525,майстор си на желатина

Благодаря, Мираж! Hug
 Обаче с трансфера хич не ми върви Cry Първият ми опит беше по-скоро неуспешен Sad Ама втория направо нищо не стана, затова все пак ви показвам първия  После реших да експериментирам и с фона...за капак като лакирах черното ми малко се размаза...Отделно дето самата кутия я преправям за трети път...Просто не й върви! Simple Smile

Решила съм тия дни да пробвам и фрост-дизайна, да видим и там какви ще ги сътворя...Но искам да ви питам преди салфетката или след като е залепена тя, се нанася и 2. върху фрост-дизайна трябва ли нещо друго да се слага/лак?/  Hug

# 154
  • Бургас
Мираж, страхотни са ти красотичките - това беше и моята първа идея за купата, която ми прати hahaha
Кампари, ще ти се обадя другата седмица, че още съм на разположение на мъжете Hug
Фанси, събра ми очите с тези кутии - приказни са   bouquet
Диди, а в твоята саксия се влюбих Heart Eyes
Сигурно съм пропуснала някого, моля да ме извини, но ви поглеждам много рядко и се събират много красоти
А сега последните ми печива: Тези чинийки ги правя от 100 години най после ги завърших.
Този комплект беше поръчка на свекърва ми - подарък за нейна приятелка.
И понеже вече имам мебели в коридора си направих чиния, в която да си слагаме ключовете като влезем

Фанси, аз слагам фроста след салфетката с цел да скрия лепилото което се вижда по края и не го лакирам, защото моя се пече

# 155
Записва се да следя темата, защото ми е много интересна, и може и аз да се престраша да направя нещо...

# 156

Здравейте,аз  съм от вчера  на този сайт,но май ми много харесва.Изненадах се да видя тази тема, и много се радвам че я има.
Това фото е на масичка,която беше много наранена, защото падна парче от тавана на нея, но аз реших ,че ще се пробвам в тази техника  декупаж (иначе нали ще е за буклек,но...) това е резултат.Трябва да ви кажа ,че изобщо нямах никаква представа как точно се прави това,но  аз съм любопитна  и сега вече знам.
Искам да кажаи другото.Имам няколко  мястер-класа, и са на руски, а това ми  и роден език, ще го преведа и ще  го сложа тук, стига да има  необходимост в това, кажете ми.
Момичета които се решиха и се пробваха  направиха невероятно красиви неща,моите овации.......

# 157

Здравейте,аз  съм от вчера  НА този сайт,но май МИ много харесва.Изненадах се да видя тази тема, и много се радвам че я има.
Добре дошла.... Hug

# 158
Lalle,разбира се, че ще ни бъде много интересно да преведеш и качиш МК.
Добре дошла при нас!

Радина, както винаги перфектни творения!Ще чакам да се обадиш,но не знам дали другата седмица на мен ще ми е възможно да се видим.Ей, станаха исторически тия салфетки!

Fancy_N, на мен кутията ми харесва. И не личи да си се провалила с трансфера.

Сладко и солено, извинявай, че ще бъда малко груба, но така като ти чета мненията доста теми са ти интересни...
Не знам защо го правиш-мнения ли трупаш, що ли?Ако това е целта на повечето ти безмислени постове искам да ти кажа, че има начин това да бъде коригирано.Когато една тема ти е интересна  има друг начин да я следиш освен пускането на изтъркани лафове от рода на: "Запис!",  "Ах, колко интересна тема" и т.н.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 18:08 от Анонимен

# 159
Радина, сервизът за свекърва ти е страхотен и толкова профи направен.   bouquet

# 160
Сладко и солено, извинявай, че ще бъда малко груба, но така като ти чета мненията доста теми са ти интересни...
Не знам защо го правиш-мнения ли трупаш, що ли?Ако това е целта на повечето ти безмислени постове искам да ти кажа, че има начин това да бъде коригирано.
И защо мислиш че не ми е интересно да чета много и различни теми...просто се вълнувам от много неща и много неща са ми интересни. А незнам какво лошо има в това човек да е любопитен...странно, за пръв път някой ми прави забележка че се включвам в много теми и съм любопитна. А ти какво очакваш, да се регистрирам в форума и да не се интересувам от нищо, да не следя теми и да не пиша в тях ли. Не е ли точно тази целта на регистрацията в форума. С този си пост не търся да се заяжам с теб, просто ти казвам как стоят нещата....

# 161
Сладко -солено, наистина е нормално, когато човек се регистрира във форум ,то причината за това да е желанието му да обсъжда интересни за него теми в групи по интереси. Работата е там, че от постингите ти не личи да се интересуваш от обсъжданите теми. "Любопитството" на човек се удовлетволетворява с четене и задавен на смислени въпроси. Като попишеш по-дълго време във форума и ти самата ще се издразниш но постинг от типа "записвам се" от човек, който групата не познава и който повече така и не се вясва. Аз самата съм доста отдавна в този форум и чета определени теми в почти всички подфоруми, но не се "разписвам", за да се знае, че съм минала оттам.

Надявам се си ме разбрала правилно, защото целта ми е да не да адвокатствам, а да ти обясня спокойно нещата.  Peace
Ако имаш въпроси за декупажнта техника, тук наистина има много талантливи момичета, които са супер отзивчиви  Simple Smile

# 162
Fancy не виждам проблем в трансфера ти/или мн.майсторски си коригирала/-нормално е напримерда не изкараш въздуха добре и там където има мехурчета съответно няма да залепне и при белене ще остане дупка.Това е което може да се случи ако си работила с пресен отпечатък от лазерен принтер.За по-сигурно аз нанасям медиум и на основата и на хартията/на нея леко разреден че бързо съхне/.Трябва също така да се внимава и на двете лепилото преди да е изсъхнало да се залепи-да се действа мн.бързо.Защото там където е изсъхнало също няма да залепне -и пак дупкаа  Tired
Радина възхитена съм от произведенията ти   bouquet  bouquet
irinii много ти е хубава купичката smile3525-нещо все на тропическо я караш а  Wink

# 163
Мираж, а лазерен ли е по-добре да е принтера или мастилено струен? Кажи ми, моля те, и върху фроста трябва ли да лакирам с нещо? А за трансфера-дооста се наложи да рисувам отгоре Embarassed

Радина много са красиви всичките ти неща! newsm51

# 164
Здравейте
Изглежда много интересно и лесно на пръв поглед!
И аз ще пробвам-днес влезнах в 1 магазин за художествени материали и попитах за материали-ще си купя следващата седмица и започвам.Ако имам успех ще покажа LaughingКазаха ми че имали лепило-лак(но ще получат след няколко дена)Ако има някой от Пловдив ще се радвам да сподели от къде се снабдява с материали  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт