37- Арабски сватби и сватлъци - Опа-иху-ху !

• 34 274
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • O.A.E./ Пазарджик
http://x642.freefoto.com/images/09/16/09_16_6---Cafetiere-of-Cof … fetiere+of+Coffee
http://www.worldofstock.com/slides/PFO3790.jpg

Добро утро!
днес се излюпих по-рано и кафето е от мен.

Дани, ни за кекс, ни за фитнес и басейн ставам в момента Joy  к'ви да ги разправям hahaha

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 17:33 от Дивиана

# 91
  • In a surreal moment!
Добрутро момичета ! При нас е относително хладно и прекрасно мрачно ! Аз се заех да претворя касетка камби в прекрасна симфония от чесън , оцет , сол , захар , печене , буркани и прочие....демек - трушийка !   Лек ден и на вас - отивам да свещенодействам ....ама ще ви държа под око - да не изпишете темата без мен ааа ... хахахаха....      п.п. ДЕСИ - така се посмях с Даяна  - бая каталясало ще да е било детенцето .....хахаххаха !!!!!!!!

# 92

Честит рожден ден на Ния!Да е все така гордостта на мама и татко!
Миме аз питах за сладкиша с грис че ми се дояде!мерси за рецептата утре ще го пробвам че  днес сами само ми лази по нервите!
Дтти много е сладка даяна мног са изобретателни малките!
лек ден че ми е увиснал на краката и хленчи!

# 93
  dtti... Heart Eyesмного е сладка малката...ама ще да е била страшно уморена да заспи така:)....да е жива и здрава, и другите ти момичета!!!...Дани е роден на 18-и септември...а за езиците...ми баща му говори с него предимно на арабски, ама понякога подхваща и на български, защото е свикнал с мен пък така да говори...мен малко ме притеснява, че тати няма много време за да говори с малкия...дано научи и двата езика перфектно...иначе сега сме в период на активно проговаряне...знае повечко думи на български, но разбира всичко на арабски...а между другото, ставайки въпрос за езиците, някой знае ли сайт за теглене на детски филмчета или детски песнички на арабски???...ще ми се повече да свикне с езика...ами това е засега от мен...предварително благодаря:)...много здраве и щастие на всички  bouquet

# 94
  • Монреал
Здравейте момичета!
Напоследък хич не ми остава време за писане - само ви прочитам набързо и бягам при мъничето - ох какво ме чака като почне да щъка навсякъде!!!  ooooh!

Лорекса, съжалявам че си загубила татко си. Моите най-искрени съболезнования!

Даяна е страхотна кукла!  Heart Eyes Напомня ми историите, които мъжът ми разказваше за малката си сестра - намирали я да спи под диваните и други невероятни места.  Joy

Даниииии, и аз искам кекс ама напоследък нещо двамата пекари са много депресирани. Още не можем да свикнем с ролята на родители май  Blush

bouquet за всички

# 95
  • O.A.E./ Пазарджик
Дани, извинявай Laughing тъкмо си виках "тая жена защо иска рецептата, пък после вика , че не яде сладко"  Laughing издухала съм се  Embarassed
Креми, да ти е сладко Peace

# 96
моми4ета смазана съм,днес ходихме да приготвяме каките за у4илище-униформи 4анти обувки и т.н.предната ве4ер заспахме в 4 и станахме в 7.30 за да сме по пазарите рано преди да запо4нат големите жеги, и въпреки вси4ко успяхме да свършим в 14.30 и тук другия проблем тогава е най голямата навалица,не знам при вас как е но тук преди да се ка4иш в таксито го питаш дали ще те закара и може и да ти откаже,така 4акахме 30 мин. на вслънце,след като се прибрахме легнах и заспах и сега така ме цепи главата

# 97
Добро утро  Hug и една лека закус4ица от мен Laughing

Деси голяма скица е Даяна  hahaha Милото,колко ли е било изморено GrinningКОга по4ват у4илище
Пепи метни един буркан на сам Laughing Какво стана със срещата,нищо не казваш?Кога по4ваш работа? Hug
Другите се позагубихте  newsm78

Аз съм със те4ащ нос,кашлицата ми още не минава,въобще вси4ки екстри ooooh!
Малкия ми е залепен за Д-то и ме подлудява ooooh! Само иска да го нося,сърди се за наи-малкото и се тръшка на земята.Баща му тук ли е,няма проблем,но ина4е положението е траги4но Confused

ето пак ме дърпа... Whistling
приятен ден на вси4ки за сега  bouquet

# 98
  • In a surreal moment!
Добро утро и добър ден 2в1 - прекрасен ден - чурка дъжд , мрачина , хладина , сготвена манджа - ехххх , кво му трябва на човек....да си опъва кокалите и съъъън....до откат !  Това е при мен !
Миленче
- снощи се уговорихме с момичетата , денят е четвъртък - да сме живи и здрави ще го отразим подобаващо! На работа тръгвам от следващия понеделник - първо в офиса , да си оправя документите , после по къщите да си видя децата и накрая в училището да посрещаме първия уч. ден .
Това е от мен за сега ! Приятен ден на всички !
п.п. Бурканите с печени камби са прибрани надлежно в мазата , по разбираеми причини няма как да мятам , но приемам гости на зима - дружно да ги дегустираме !
Laughing Heart Eyes Hug

# 99
моми4ета може ли такова нещо  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ве4е 3ти ден сме на тази страница/ето пак запо4нах да се из4ервявам/
МИЛЕНКА на 09.09 запо4ват даскало/на клю4ова дате в бг история-ха ха ха/
ето ни униформите-ПЕПИ за това говорих и струват около 30 лв ако ги обърнеш в бг левове

взех  на всяка по 2  униформи пускам по една от всеки модел

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 13:44 от dtti

# 100
  • In a surreal moment!
Много хубави Деси - тук за такава цена само може да се мечтае.... Няма ли поличка към ансамбълчето  ? Много ни опустя темичката , вярно , ехоооо къде стееееее ?!?

# 101
няма за мом4етата са подобни,но с сини ризи,оба4е такъв модел дидях в4ера,късо сако малко под гърдите с силно втален панталон с 1 педя поли4ка отгоре/само не разбрах хлапето на даскало или на дискотека ще ходи newsm78/

# 102
Деси, много са елегантни госпожиците с униформите  Hug

Пепи, приятно изкарване в четвъртък и поздрави на варненските момичета  Grinning

Пускам линк с хенна рисунки, на който му е интересно да гледа  Peace
http://www.liveleak.com/view?i=228_1187136948

Миме, гледам го Зайед в подписа на снимката с баба му, колко е пораснал само!

# 103
  • Монреал
Здравейте набързо и от мен!

Ани, някои от тези дизайни са много интересни. По принцип ми харесват по-семплите - да се вижда повече от кожата, а не от хената. Някои са разкошни - като дантела направо, но други са доста претруфени.
Деси, госпожиците са големи бизнес-дами  Hug Мисля, че е чудесно, че са приети униформите при вас.
Пепи, виждам че говориш за цените в България - можеш ли ориентировъчно да ми кажеш колко струва един хубав мъжки костюм, а и женски също? Мерси!   bouquet

# 104
  • In a surreal moment!
Тарик мам -
много е относително това с цените . Зависи от къде се купува и какво качество се търси . При нас пазаруват за сватби и балове от "Парушев" В.Търново - ще попитам за цените .Даже Веси78 може да каже ако се е разхождала по магазините наскоро . Аз никъде не ходя от години , разгледах наскоро МОЛ-а като музей , колкото да съм в час , иначе само дето фередже няма кой да ми сложи Laughing - готова съм за харем и без туй си седя само в къщи. За дам. костюми също не мога да помогна - там нищо не ми става и ми се налага да си шия.  Малеее много съм зле , чак сега включвам , че не зная елементарни неща ...въййййййй .. ще си взема бележка и ще се поразходя , не че ще купя нещо , дори и да ми стане , ама да знам !

Общи условия

Активация на акаунт