37- Арабски сватби и сватлъци - Опа-иху-ху !

• 34 280
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Да  се отчета и аз!
Миленчеи ние сме така, все е на вратами увиснал!и хлеца за  нещо, верно че сега е болен ното все има за нещо да хленчи!Да ми е жив и здрав майка все казва че аз  съм била ужасно щурава!
Дтти много са елегантни  доспожиците!Май там се мъчат да вкарват модерни униформи! #Crazy newsm78
Пепи браво за бурканите,  ехнавремето и ние бяхме консервенкомбинат,  но тази година майка каза челютеницата по ефтина на магазина и е права! bowuu  chef  bouquet
Тарик мам много относително   за цените накостюмите, майками си търси преди месец,най  ефтиния беше  60лв, това е обикновен ежедневен костюм, а можеш да намериш в  софия и по  1000лв, УЖ  маркови!  bouquet
хайде изчезвам че правя баклава!
ДИЕТАТА ЩЕ ПОЧАКА! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 106
Тони, много е относително с костюмите поне за София дамски костюм под 70-80 лева трудно се намира, панталон 30 поне и сако 40-50. Ако се хване нещо от разпродажбите може и по-тънко да се мине, но е рядкост. Мъжките като стой та гледай си скачат и над 100, а хубав мъжки отива към 200 лева. Дамските номерации са едни, като за манекенки и тийнове.

Хенните от линка и на мен са ми претруфени някои, но пък са си цяло изкуство, с всичките орнаменти, камъчета...може би ползват шаблони.

Креми направи ли го сладкиша с гриса?

# 107

Дтти много са елегантни  доспожиците!Май там се мъчат да вкарват модерни униформи! #Crazy newsm78

Е КРЕМИ президента е млад ,западен възпитаник ,жена му н до преди да се оженят е живяла само в англия.
как стана баклавата newsm78.пусни едно фото

# 108
едно сутрешно намигване с вкус на кафе

http://international.rhodian.com/images/coffee/coffee.jpg

а ето и истинско кафе

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 17:34 от Дивиана

# 109
Добро утро!

http://batkivskahata.com/gallery/img/f-06.jpg
http://receptite.com/images/enc/eng3.jpg
Да ви е сладко!

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 17:34 от Дивиана

# 110
Здравейте, сладурки !  Hug

На мен вчера нещо не ми се отваряше форума  Sad.
Благодаря зя вкусотиите. Няма сваляне от толкова ядене...

Деси, хубави униформи имате. В частно училище ли учат момичетата ? Какво стана с фризьорски ти курс ?

Тарик мам, Ани те е ориентирала в цените на костюмите в БГ. Аз бих добавила, че са още малко по-скъпи нещата. А при вас има такива хубавини и на разпродажби са направо без пари. Но ти, като си с малкия сигурно нямаш време да ходиш по магазини.

Лорекса, съжалявам за татко ти. Мир на душата му. За теб  Hug Hug

Сега ще ви сложа една снимка на Илияс на морето и после я махам :

Успешен ден от мен !

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 17:15 от snowflake

# 111
СНОУ в държавно са,с курса нищо не стана защото няма къде да оставя Даяна,отложихме го за след 2 години когато тръгне на градина
ИЛИЯС  е солям сладур,а приморско ми е любимото място ходихме по 2 пъти всяко лято,като дете на военен на лагер и още 15 дена с нашите в в оенната станция .супер беше
СВАТЕ  много си щедра.как е зетя newsm78

# 112
Здравеите моми4ета  Grinning

Сноу голям сладур Илияс  Hug Колко много е пораснал машалах и колко е щастлив и усмихнат Wink
Деси задалжителни ли са униформите.много хубави костюми,като големи госпожици са Simple Smile
Креми сполу4лива ли ти е баклавата LaughingСамо питам,не ме 4ерпи... Whistling Whistling
Като съм си в Бг и в пове4ето слу4аи бремена  Laughing,до нас сладкарския цех ме знаеха и ми оставяха саралиики Heart Eyesстрахотни са,за десерт отиваше половината тарелка Embarassed
Пепи приятно прекарване в 4етвъртък.4акаме снимки.Не остана свободия а?На есен с песен Hug

Аз съм все още зле,инат и на лекар не ходя.Лягам да спя с малката ина4е съм като парцал.
Да се похваля ве4е 3-ти ден Дима е на градинка и моите големи страхове и притеснения се оказаха неоснователни.Много и харесва,с нетърпение 4ака автобуса(пу пу).
Първият ден я посрешнаха с сладки,подаръци с неиното име,дори не се разплака когато си тръгнах.След 2 4аса когато отидох да си я взема беше супер доволна.
Днес празнуваха как то4но се казва празника  Embarassed с традиционни дрехи и се върна с една наилонова торба пълна с със сладки и ядки,дъвки и балони ShockedКато наще сурвакар4ета торби4ки с лакомства. Скрих торбата,4е ако реши да ги изяде ще и изпопадат зъбите LaughingДнес има и първата лепенка усмихнато 4ове4е,която озна4ава Отли4ен(за какво не можах да разбера)
Веднага обърна на арабски в къщи,а в4ера и ориза тръгна да яде с ръце Mr. Green
У4ителката за мое спокоиствие говори англииски и се надявам,4е ще е малко търпелива с малката заради езика Simple Smile
Да не казвам голяма дума,но за сега вси4ко е супер и наи-важното е,4е на нея и харесва Heart Eyes
Днес ще изберем с малкия торта.Такъв лиглио е станал.Днес на баща си отиваики до магазина си поръ4а патка и си я 4акаше до последно.Сега на всякъде е с нея,а аз смятах джип с акомулатор да му купя,а тои 4овека животновъд ще го правим hahaha

Захладня ли при вас моми4ета?Кога ще позахлади и тук малко,да поизлезнем на парк като бели хора или да отидем малко на плаж.Писна ми ве4е тази жега и влага

вси4ко хубаво и лека ве4ер Hug

# 113
МИЛЕНКА  задължителни са-има летни и зимни/по плътни/ но моите предпо4итат летните,и без това през пове4ето време е топло а зимата/която е 3 месеца и не е много стгудено обли4ат пуловери отдоло а и мин.година майка им взе якета дебели от бг-да са ги облекли 2-3 пъти за цялата зима
моте навремето с такава радост тръгнаха на градина от 1вия ден/в бг/ 4е ве4ер едва ги прибирах

# 114
Как забравих да ви се похваля...мале4ка ве4е ми се усмихва и се опитва да гука Heart Eyes
Разтапя ни с баща и да е жива и здрава Heart Eyes

# 115
  • In a surreal moment!
Здравейте , мнооого съм ядосана , мойто мъж запълва всички отпускарски дупки и сега нов ден за почивка - петък - ако стигна с него да Варна ще е цяло чудо еййй.... СНОУ -- Голяяям чаровник на леля момчето сладко пу, пу ,пу да не му е уроки !!!    МИЛЕНКА --- Птиченцата растат и стават самостоятелни рано или късно , някой с рев , добре е , че при вас по лесния начин ! Браво на Дима - юнак ! Весел ден на всички ! Ще звънкам на Марси за промяната , дано и Катето разбере - 2 съобщения и пратих , че не ми се мисли за тенекията дето може да и вържа ......ужасТ е туй ЖП - огън да ги гори - дано замине за Испанията и никогиж не помисли за връщане - без празници си умрях и без уикенди !

# 116
Как забравих да ви се похваля...мале4ка ве4е ми се усмихва и се опитва да гука Heart Eyes
Разтапя ни с баща и да е жива и здрава Heart Eyes
МИЛЕНКА 4естито,сигурно големите са луди по нея Heart Eyes
ПЕПИ не се ядосвай,ако не стане замини сама и той след теб Peace

# 117
Миленка, честито за първата усмивка на бебчо. Още повече да ви радва  Peace А Димма е сигурно в хубава детска градина, където се грижат с любов за децата. Ех, дано и аз да попадна на такава. Стискайте ми палци.

Пепи, ах тези мъже.  Confused Пожелавам ти да не ти пропадне срещата и да се снимате, ей  Wink А до братчето няма ли да отскочиш ? Какво стана със сватлъка за хубавата американка ?

Аз след малко изчезвам на преглед. Ще видим какво ще каже докторката....Дано да са добри новините.

# 118
само връщам на 1ва
СНОУ добри ли са новините newsm78

# 119
  • In a surreal moment!
Хубаво връщаш Деси , ами я кажи какво готви днес , че мен такъв мързел и безидейност ме гони , че само се повтарям - печени чушки , питка , кюфтета и пак отначало - въобще незнам какво ми се яде ?!?  Я и другите да кажат - хем ще пишем за нещо , хем ще си подхвърляме идеи . Аз пак съм сама и не ми се спи.....

Общи условия

Активация на акаунт