На мен ми се струва прекалено , някак като в първобитния строй

Аз мисля, че има далеч по - интелигентни начини да се разберете, но да не стига до главата на никой.

, но виж до сега не се е оплаквал..
чак сега го прочетох това. Ще умра от смях

Май беше пробвал и преди 
Ануса има над 90 нервни окончания. Правилно стимулирани доставят изключително голямо удоволствие. За да изпитате анален оргазъм (споко - кафеви нещица не излизат) трябва да сте възбудени, колкото повече, толкова по-добре и да е влажно! Да се хлъзга! И да се стимулира клитора!
Малеее, добре че ме хващате след маса с ракия, че иначе щях да се засрамя! Най-важното е психологическата нагласа предполагам, пък и мъжът да те предразположи, особено ако ти е за първи път. Наистина е много хубаво!
Ануса има над 90 нервни окончания. Правилно стимулирани доставят изключително голямо удоволствие. За да изпитате анален оргазъм (споко - кафеви нещица не излизат) трябва да сте възбудени, колкото повече, толкова по-добре и да е влажно! Да се хлъзга! И да се стимулира клитора!
Малеее, добре че ме хващате след маса с ракия, че иначе щях да се засрамя! Най-важното е психологическата нагласа предполагам, пък и мъжът да те предразположи, особено ако ти е за първи път. Наистина е много хубаво!
абсолютно си права
ако използвате някакъв гел за овлажняване може дори и първия път да не изпитате никаква болка казвам го от личен опит
Май беше пробвал и преди 

. И аз мисля, че на много хетеросексуални мъже им харесва (и моят е от тях
)