Къде ви "срещна" съдбата с вашата половинка?

• 11 516
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
  • Galaxy 13197853088
Помогнах малко за написването на една дипломна работа и оставих дискета с информация. И за да си я взема обратно се наложи да се оженя ....

# 121
Ами...толкова отдавна беше newsm78.
Значи, до 6-ти клас бяхме в съседни класове. После от 7 до 11 в един и същи клас. В 10-ти клас бях влюбена в него, но за кратко  Mr. Green (пусто, много си бях влИбчива). На бала бяхме двойка. После заедно кумувахме на едни приятели. Но през всичкото това време- тц! С изключение на 3-месечната ми влюбеност в него, никакви индикации за чувства. Когато станеше въпрос за него твърдях, че той "ама изобщо не е мой тип!" hahaha Mr. Green
След около година се оказа, че в общежитието в Ст.град стаите ни са една над друга. Аз забравих два пъти крана в банята и го наводних. И после той взе да идва да проверява крана  Rolling Eyes. Пък накрая реши да ме прибере в неговата стая. Година по-късно се оженихме. А на сватбата ни валя дъжд  Wear Umbrella. Ами това е...
Кой казва, че съдбата не можела да си прави шеги  Joy

# 122
В Лисабон, на европейското по футбол 2004  football

# 123
  • БГ
в icq   той ме намери,последва  увещаване да живея при него newsm44

# 124
Срещнахме се в пощата.Аз бях отишла да си пускам документите за кандидатстване в Университет в чужбина.Той поради същата причина.Аз се нареждам на опашката и усещам ,че някой наднича зад гърба ми,за да прочете до къде ще пускам писмото(то к'во писмо..един огромен плик)обърнах се и малко гневно и ядосано(защото наднича зад гърба ми) му казах до къде е адресиран плика.Оказа се че и неговия е адресиран до същото място...Аз смекчих тона ,след пускането на писмата пихме кафе,започнаха срещи.После на 25.12 преди години се разбрахме колко сме влюбени един в друг.След това се оказа,че и двамата сме приети и така...завършихме,после сватба,после дете и така до днес... Two Hearts

# 125
Аз се нареждам на опашката и усещам ,че някой наднича зад гърба ми,за да прочете до къде ще пускам писмото, обърнах се и малко гневно и ядосано(защото наднича зад гърба ми) му казах до къде е адресиран плика.
Хи-хи-хи, любопитството утрепа котката (в случая котарака). Пронизала си го право в сърцето  Heart. А от такова пронизване няма отърване...няма   loveuuu!

Hug

# 126
  • Габрово
В кюто с запознахме. Очи в очи се видяхме на летището.

И ние така- само, че не в кюто, а в елмаз и първата ни среща беше в Испания на летището Sunglasses

# 127
Той е от В.Търново,а аз от Пазарджик.Съдбата ни срещна в Плевен. Hug

# 128
На 15. 09. - първият учебен ден - бяхме в 5-ти клас, съученици в нова паралелка, ново училище...та до ден днешен.
Oт тогава са минали цели 26 години...
HugБраво пожелавам ви поне още толкова.Ето това е съдба и любов!  bouquet

# 129
Ние пък се запознахме в болницата ,май не срещнах някой да се е запознал  на такова място.Неговата майка беше оперирана сутринта  а моята към обед.И така се харесахме от раз.,но започнахме да излизаме след 5 месеца,защото той не се бе развел ....После дойде да ми помага да слагам тапети и така вече 8 години... Grinning

# 130
  • Plovdiv->Toronto
В Хепи, на имен ден на моята приятелка. 9 г. по-голям, на гости от щатите, стокброкер  Shocked. Държа се с мен много арогантно, като с хлапе, спорихме по икономически и политически въпроси  Simple Smile, иронично се подсмихваше на обясненията ми на новоизпечено икономистче  Simple Smile. Като се прибрах реших да не мисля повече за този наглец. На сутринта като ми звънна за кафе веднага хукнах  Twisted Evil.

# 131
Когато разказвам нашата история,някои ми казват че Дунава ме е довлякал до него(аз съм от горния край той от долния) но не е така.Запознахме се в бившия Съветски съюз той работеше там а аз учех. И така вече 16 години.

# 132
На работа.
Неговото първо впечатление било - едно малко момиченце зад едно голямо бюро, а аз пък никога няма да забравя усмивката му.

# 133
В сладур.ком .. За  близо 2 години,осъзнах , че това е мъжа за мен !

# 134
Пред входа на блока ми  hahaha
И ние там се запознахме. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт