Къде ви "срещна" съдбата с вашата половинка?

• 11 519
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
Ние имахме среща с непознат пред Пица Трол на Витошка.
Една моя позната му дала телефона ми и така се уговорихме да се видим. Като се видяхме до сутринта не можахме да се разделим  Joy

# 106
  • През девет планини в десета...
На купон!В момента в които разбрах,че не е обвързан,започнах да кроя планове за опитомяване.
Не беше трудно,и той ме бил харесал.
Таниела,няма начин да не те е харесал. PeaceСтрахотна мацка си!!/на аватара/

# 107
на Айфеловата кула

# 108
Работех в един курорт и се запознахме на моето работно място! Влюбил се в мен от пръв поглед!   Grinning И така 2 години изминаха

# 109
  • Монтана
Работех в едно кафе за около месец и там се срещнахме

# 110
то нашата история е мн дълга...за пръв път го видях в 5 клас/беше нов ученик/а тои като ме е видял пак тогава за пръв път си е казал че аз ще съм му жена newsm53 а след това дулги и широки ама последно преди около 3 години се занимаваше с една моя позната,нпо в краина сметка станаха работите при нас и така newsm51  love001

# 111
Тъкмо бях завършила средното и лятото работех в едно кафене.Срещнахме се и БАМ! #Crazy

Беше си любов от пръв поглед Grinning

# 112
В чата, после на гарата, после у тях, после у нас и после в гражданското. Laughing

# 113
  • Варна
На плажа. Един негов приятел ме беше харесал и ме накара да отида с тях на плаж. Много си го харесах, нищо, че по това време имах гадже, в казармата беше. ooooh! Въпросният негов приятел и до ден днешен не ми говори, вече 8 години. Tired И моето тогавашно гадже не ми говори.  Mr. Green Абе карай, нали ние сме си заедно. Heart Eyes

# 114
  • У дома... някъде
Беше в дискотеката на която въобще не ми се ходеше,но трябваше да закарам наш познта до там с колата и влезнах за малко и ......... така се срещнахме с настоящия ми съпруг. HugЛесно,а?! Wink

# 115
 Peace В нета   аз бях trinity  , а той extreeme...E, след 4 дни той долетя от Бургас в София.Влюбихме се. Сега  baby_neutral

# 116
  • Стара Загора
На купон!В момента в които разбрах,че не е обвързан,започнах да кроя планове за опитомяване.
Не беше трудно,и той ме бил харесал.
Таниела,няма начин да не те е харесал. PeaceСтрахотна мацка си!!/на аватара/
  bouquet

# 117
В Мустанг фудс и аз си мислех, че харесва приятелката ми. Sick

# 118
на работа се запознахме а после се оказа че сме комшии  Joy Joy Joy

# 119
На Мальовица, на ски . Паднах от големия влек и той се  пусна след мен да ме спасява. И така си ме спасява вече 8 години.
И ние там. Бях на ски училище при баща му и мъж ми (също учител по това време) пое групата за един ден... още не съм се научила да карам ски обаче Wink

Общи условия

Активация на акаунт