Къде ви "срещна" съдбата с вашата половинка?

• 11 524
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
  • по света
На рожден ден на негов братовчед и мой познат Party

# 91
В дискотека Laughing

# 92
Учехме в едно училище(средното), работата стана след като завършихме. Случайна среща във влака и така ... до днес Flutter

# 93
Сестра ми работеше в неговото кафе и ме извика да работя и аз(току що бях завършила училище)и там се запознах с него.След 4 години се оказах негова съпруга Grinning

# 94
На едно кафе на Плиска!

# 95
На сватбата на наши приятели.  Mr. Green

# 96
Сестра му ме заведе уж да видим фитнес залата    newsm78, пък то било за да ме за познае с брат й.smile3555

# 97
  В работата. Веднага го харесах, но въобще не ми беше до любови, навлизах в материята. Веднъж сънувах, че се женим и после се смях с глас, представяш ли си ква глупост...м-да...

# 98
Пред входа на блока ми  hahaha

# 99
В една дискотека. Стоя си на бара с приятели и някой ме издърпа от стола, да сме ходили да танцуваме.
(Мъжът ми е тренирал състезателни танци, латиноамериканските са му страста.)

# 100
В нета ( sladur.com), но го познавах по физиономия, защото много пъти беше идвал на работата ми (вече бивша) при шефа.

# 101
 В детската градина! Joy Ама бяхме големи де! Там имаше едни беседки, аз отидох с приятелки, видях го и ......... си го харесах веднага! Grinning

# 102
в една дискотека то хора на нашата възраст къде могат да се срещнат Laughing.След седмица се видяхме в друга и така от тогава живеем заедно..... luvbed

# 103
  • Стара Загора
На купон!В момента в които разбрах,че не е обвързан,започнах да кроя планове за опитомяване.
Не беше трудно,и той ме бил харесал.

# 104
В дискотека,запозна ни един мой състудент

Общи условия

Активация на акаунт