Къде ви "срещна" съдбата с вашата половинка?

• 11 510
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
На улицата.

# 151
Празнувахме 8-ми декември с общи познати и така се запознахме. Свалката стана чак след няколко месеца. Laughing

# 152
В Студентски град:) Познаваше се с моите приятелки,с които живях:)

# 153
На работното ми място. Аз много го мразех, а всички колеги ми казваха: " Ще стане работата между вас", само аз отричах, ама тя работата взе, че стана и продължава вече почти 3 години.

# 154
Във фирмата където работим и двамата.

# 155
 Запознахме се чрез общи познати.

# 156
А засичане на IP-тата брои ли се?

Една моя приятелка, ми показа негова снимка, макар и размазана, го плюнАх, после се оказа, че имал гадже. Хубу - не закачих повече. Имах му иця-то. Дебнех го само като е онлайн и пишех. Не отговаряше. Един де, взе, че се излъгА. Писхаме 2-3 дни по 1-2 съобшения. На 3-тия разговора беше уникален, още го помня. Е, издействах си срещичка, тъънко, тъънко по женски, нали занете, как. Срещата ни беше в и 30 ние до и 20 си чатим. Аз закъснях с 15мин, той дойде 15мин след мен. Вече щях да си тръгвам,избесняла, и тогава от дясно на билетния център се появи - усмихнат до ушите, чаровна усмивка, къспо подстриган - мале...прималя ми в корема, забравих всичкото яд дето бях се ядосала. Не се изтърпяхме много. До края на деня се бяхаме закачили. Същия ден и двамата зарязахме старите гаджета, но те не го занеха още.

Туй то.

Всичко се случи на 5-ти май, преди 8г.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 157
Доведе ми го у нас Simple Smile на осем водки и го остави и не го потърси повече  smile3521

# 158
запознахме се по интернет  Hug

# 159
  • вече в собствен дом
В един рейс. Simple Smile

# 160
В Църквата! И въобще не си представях, че ще ми е мъж.... Но той се оказа деликатен, много търпелив, а и упорит за мой късмет.... Семейство сме от 4години и почти 4 месеца!

# 161
Запозна ни една обща приятелка,която впоследствие ни стана кръстница.
Бяхме на кафе.

# 162
сядаше на чина зад мен  Grinning
Peace и ми пускаше бележки само,че в университета Grinning

# 163
И нашата история е дългичка! Embarassed Hug
Аз стиордеса в кувейт,и ми беше писнало да ходяпо яхти и партита и си играех Playsation!!!
 моя колежка и  комшийка  ме покани на новогодишно парти с американци/а тя прилича на фолкпевица/и аз излезнах да се раязтоваря!
Отидохме на огромно официално парти на армията ,всички бяха с костюми и официални рокли, аз със късо кожено яке,дънки до коленете и дълги кожени ботуши/ами бях  чула че  партита с американци са тип барбекю/
и та той беше този който ни е поканил аз не се отлепих от стола че бях много неподходящо облечена!
всъщност колежката го сваляше а той ми даде визитка и поиска моя номер,та така резултата е на снимката!!!! Hug

# 164
Готино,
звучи като сценарий за филм и то като се има в предвид къде се развива действието,,,,,,,,,, Laughing

Общи условия

Активация на акаунт