Къде ви "срещна" съдбата с вашата половинка?

• 11 504
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
В кръчмата beer

# 166
  • Стара Загора
Ние се запознахме в Интернет, на живо се видяхме няколко дни след това, дойде да ме вземе от къщи Simple Smile След 2 седмици вече не живеех там  Joy Почти 2 години минаха откакто сме заедно  Heart Eyes

# 167
Там където е забранено, но и най-сладкото. Колеги сме  Laughing

# 168
  loveuuu txtloves Two Hearts За всички влюбени....

# 169
Аз бях сервитьорка за през лятото, а той ми беше клиент. До ден днешен твърди, че никога не са го обслужвали толкова добре  Laughing  Четири години по-късно чакаме бебче  baby_neutral

# 170
И при нас така-аз сервитьорка,той клиент.Като приключи с обяда си тръгна и се върна с букет цветя.След 2 месеца вече живеехме заедно EmbarassedВече повече от 9 години.... Grinning

# 171
В нас тогава бяхме на 8-9 год.(приятел на брат ми е ), но доста години след това станахме гаджета hug. Историята е много дълга и имам много мили и романтични спомени от тогава Two Hearts. Може да се каже, че интернета изигра голяма роля в нашия живот   typeuu(понеже живееше в друг град вече). Сега сме 4 години и половина заедно и чувствата ни един към друг никак не са намалели даже стават все по - големи и много се обичам  dancing kiss

# 172
На шофьорски курс Laughing Без майтап

# 173
На рожден ден на общ приятел, но след доста време започнахме със свалките /1-2 години  Mr. Green /

# 174
Запознахме се в началото на първи курс в университета Grinning. Една година бяхме приятели и се ухажвахме, шест години- гаджета, а от четири сме женени и имаме детенце на две годинки. Кога минаха тези единадесет години ooooh!, така и не разбрах newsm78.

# 175
  • Враца
Преди девет години, Grinning на една сватба

# 176
Работили сме 7г на 10м един от друг,но никога не съм го виждала /аз в училище,той в офис/ Grinning Един ден се появи на  двора на училището и пред учениците ми каза,че ще се ожени за мен,аз се смях,смях и 3м по-късно бяхме женени ooooh!

# 177
Срещнахме се в бившата ни месторабота..И веднага се харесахме, но нещата между нас се случиха около година по - късно...Та досега  Heart Eyes

# 178
Дойде направо вкъщи на 15-тия ми рожден ден!
Общ приятел го доведе!

# 179
звучи много странно ,но се запознахме на магистрала хемус.аз работех в шел-хемус, а той е полицай и редовно си пиеше кафето там .

Общи условия

Активация на акаунт