Къде ви "срещна" съдбата с вашата половинка?

• 11 492
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
  • София, Дървеница
На студентски купон за 8-ми декември се запознахме...
След месец дойде "случайно" в стаята ми да търси колежка и така... до днес  Heart Eyes

# 181
На рожден ден на общ приятел, но след доста време започнахме със свалките /1-2 години  Mr. Green /

При мен нещата се развиха по същия начин! Peace

# 182
  • София
Бяхме в един клас. Simple Smile

# 183
На крака ми дойде вкъщи smile3521

# 184
На ул."Ангел Кънчев".Бях клиентка в магазина, където работеше.Винаги ми е бил симпатичен, но си мислех , че няма да се справи с "дзвер" като мене.Един ден неговата колежка ни каза на шега - "абе вие двамата защо се занимавате с глупости а не се вземете ?"И така се разбрахме аз да му се обадя.Трябваше ми седмица да се реша да му звънна и така от първата ни среща на 22.04.2001 та до сега сме заедно.Тази дата си гравирахме и на халките, защото тогава е разбрал, че аз съм неговата половина.На21.09имаме годишнина от сватбата  Heart Eyes .Имаме си и едно слънчице на 5.5г.

# 185
В парка. Party

# 186
  • Пловдив
Моята най-добра приятелка ходеше с братовчед му и така...цели 2 години се опитаха да ни сватосат, а аз се опъвах...Накрая се засякохме в една дискотека и той ми поиска телефона, дадох му го, не можах да му откажа...А всъщност нямах намерение да излизам с него сериозно, но от дума, на дума...след 5 години се оженихме, да не повярваш Laughing

# 187
  • Бургас
Фитнес залата  Grinning Peace

# 188
В студиото му за татуировки. Бах си наумила да си дупча пъпа. Лято, а той по бял потник, с войнишка верига на врата, целият в мускули и татуировки... Ама един такъв...невинен някакси, не ме сваляше и с детски интерес ми гледаше краката.  Laughing
Поговорихме си и щях да падна като видях какви познания има по история и изкуство. Интересен факт - от първата среща си говорихме в каква къща бихме искали да живеем (все за себе си, де).
Пиърсинга ми го направи неговия колега, а той си предложи услугите да ми държи ръката и ако боли да стискам! Laughing
Той обеща да ме води на кино, но след операцията забрави да ми вземе номера, ама аз - хоп му го взех. И така...

# 189
Ние пък в клуб в Слънчев бряг. Бяхме с общи приятели и на мене ми беше много интересно защо не проявяваше никакъв интерес към мен newsm78 Пък той един негов приятел ме бил харесал, ама аз си исках него. Е, накрая се разбрахме Heart Eyes

# 190
 Grinningсветът е малък!-някой беше казал.Моят сега вече съпруг,го срещнах в Холандия.Аз бях отишла да работя там и той също така, че там ни "сблъска" съдбата!!! Hug

# 191
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
През ваканцията преди последната ми година в гимназията ме беше обхванала тотална депресия, че не общувам с хора, не се срещам с приятели. Мислих, мислих и реших, ако има някъде уроци за компютърна грамотност да се запиша. Тогава с майка ми минахме покрай една зала за компютърни игри и отвън пишеше "Индивидуални уроци по комп. грамотност". Влязох и питах собственика, оказа се, че той ги провеждал. Уговорихме си час за другия ден. Излизаме от залата с майка ми и си викам - "я, какъв хубав учител, само колко глупаво да се захласна по учителя си". И така месец ходих на уроци при него. Той си имаше приятелка тогава. След няколко месеца, обаче, вече отидох да се поровя нещо из нет-а, а той ме помнеше. Почнахме да си говорим и така минаха около три часа. Покани ме на кафе, на две, после излязохме на дискотека с неговата компания, и от тогава до сега сме вече 7 години неразделни, имаме си и една прекрасна малка принцеса като резултат от добитата ми култура за работа с компютър  Laughing

# 192
На купон у общ познат.
Колко прозаично...
Confused

# 193
Запознахме се на сватбата на наши общи приятели, които после ни станаха кръстници  Simple Smile

# 194
На връх Велигден на гости у мой братовчед! Късметлийка съм си!!!

Общи условия

Активация на акаунт