Къде ви "срещна" съдбата с вашата половинка?

• 11 488
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Разбира се, такива неща не се забравят никога. Срещнахме се в едно кафене - запозна ни обща приятелка, с която аз бях на кафе. После той ни изпрати до мястото, където с моята приятелка се разделяхме. И така малко по малко започнахме да се срещаме.

# 196
В стриптийз бар!
Той плакнеше око....аз бях на ''моминско парти''! Mr. Green
И хопаааа...взехме,4е се взехме... Joy

# 197
На  домашен купон с приятелки в "Младост 1А"в София.На моя приятелка приятели ни бяха поканили и като отидохме той беше вече там-веднага го фиксирах Crazyи се запознахме там.

# 198
  • София
Във влака-като студенти:) и ето вече 10 години откакто не се возим по влаковете..то и веднъж стига Laughing

# 199
На плажа на Градина Peace

# 200
  • Пловдив
В дискотеката разбира се ....беше порядъчно почерпен но мноооого секси Crazy
Все едно аз съм го писала! Simple Smile

# 201
zapoznahme se slujebno,no toi togava si ima6e priatelka,a az priatel i 4ak po4ti godina i polovina sled tova po4nahme da si pi6em v elmaz.com.toi ve4e niama6e priatelka,az sy6to:)izliazohme na sre6ta i sled mesec re6ihme,4e 6te stavame semeistvo i taka...sega na 23.09.2007 g. 6te praznuvame pyrvata godi6nina ot na6ata svatba:)

# 202
  • София
В интернет сайт за запознанства.  Grinning

# 203
В Университета  Peace

# 204
От един вестник-Лична драма.Виждам че й сега си го има.Един наш общ познат му пуснал обява на шега ,а аз си взех този брой щото ми се четеше нещо по различно от дневната преса.АБе каточели някой ме накара и веднага там отворих и първото име беше неговото.След товаедна бивша колежка я разпитах за него щото се оказало че живеят в един вход и блок и тя ми разцказа първо за майка му и след това за него.А кот се срешнахме аз се  Rolling Eyes Shocked Embarassed Blush Blush от пръв поглед.Започнах да го разпитвам какво работи  и т.н и той накрая троснато ми каза стигаси питала ма.Ядосах се и си казах четози трябва да е мой за да го превъзпитамБилото й флрит.След тази среща си загубихме телефоните и след няколко месеца.Нашия общ познат ни покани на купон  за Рд,без да знае че се познавамеи тогава си говорихме и танцувахме.Така вече 6 години и половина.А този общ познат беше мое биво гадже.Леле този човек -бившото гадже така се радваше за нас че см есе събрали като малко дете.Помислих го първия път за луд.

# 205
  • София
На 15. 09. - първият учебен ден - бяхме в 5-ти клас, съученици в нова паралелка, ново училище...та до ден днешен.
Oт тогава са минали цели 26 години...

и ние така само че бяхме 8 клас и от тогава минаха 11 години  Mr. Green

# 206
В заведение. Той като мина покрай мен, казах /на висок глас/: "Мале какво хубаво дупе!" После се оказа, че той е приятел на един от нашата маса и всъщност идва при нас. Седна на масата, а аз цяла вечер си гледах обувките...

# 207
Появи се нов колега-той. Wink
В края на седмицата се запознахме на един фирмен банкет.
3 години го тормозех човека и най-накрая склоних. Mr. Green

# 208
На "team building" и така сплотихме не само колектива  Simple Smile

# 209
в университета, часовете за спорт, на волейболно игрище

Общи условия

Активация на акаунт