Къде ви "срещна" съдбата с вашата половинка?

• 11 490
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
На работа се запознахме,бяхме колеги.

# 211
Дълги години бяхме приятели .Споделяхме си радости и скърби около годжетата и от приказка на приказка .......

# 212
На 15. 09. - първият учебен ден - бяхме в 5-ти клас, съученици в нова паралелка, ново училище...та до ден днешен.
Oт тогава са минали цели 26 години...
Лелеее,това като на филм.Аз го срещнах на улицата,бях на 15 години,той на 16 и тръгнах след него.Следих го няколко пресечки,накрая какво ли не направих,но се запознахме и от следващия ден бяхме заедно.

# 213
В чата. Чувствах се зле, влязох да се поразсея малко и го засякох. Веднага се харесахме и още сме заедно.

# 214
Чакахме само двамата пред едно барче дето се събираше тайфата да отвори  Joy, а той се опитваше неуспешно да си стегне превръзката на ръката  yes, предложих да му помогна  Peace превързах го   costumed050 вечерта ме изпрати .... и така  thumbsup до днес сме заедно...леле колко години са това  #Crazy повече от половината ми живот  hahaha

# 215
В университета. Запознахме се, след седмица излязохме за първи път, и след това всеки ден та досега 5 години и едно  дете по-късно.  Laughing

# 216
В една механа! Живели сме блок до блок,учили сме в един и същ техникум цели
4 год ,но се забелязахме 8 год по-късно!

# 217
На интервю за нова работа  Grinning ...... е, получих я  Wink Sunglasses

# 218
ние с мъжа ми се запознахме в чата, в края на юни 2004 г.засякохме се съвсем случайно в ирк, малко ме поизлъга мръсната гадина за възрастта си, беше писал, че е на 29, а се оказа, че е на 37, като му видях после личната карта.спомням си, че всеки път ме канеше да ходим да пийнем по една бира.на първата среща не пихме бира, но за сметка на това ме нахапаха комарите.

# 219
Бяхме колеги...за известно време:-)))

# 220
Беше мноооого отдавна ама помня! Отивахме на лагер когато бях осми клас и го видях на гарата в Плодвив където ни качваха в автобусите да ни карат към хижата. Та бяхме заедно на лагера.

# 221
Ми...тои дойде да работи при мен-в смисъл кадето работя иаз и така,та до сега-мажо ми ми е колегаааа Laughing

# 222
  • София
Ами ...при нас е малко като сапунка Laughing
Запонахме се преди 11г. на един рожден ден- на бившето му гадже/моя много близка приятелка/
"Погледите ни се засекоха"- по точно усните ни преди близо 6г. на Нова година ....в едно заведение....аз все още страдаща по бившия/негов много близък приятел/.....
предупредих, че е сапунка,да не продължавам,че са 10000епизода Crazy

# 223
# 224
 Joy На улицата.... Joy,бяхме се събрали с приятели да играем карти пред една кръчма-на тротоара....и той се присламчи Wink...и така до днес.... Joy....умиране има ...отърване-не.... Joy,като разправям на големия син-пада от смях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт