Още много малко ни остана, СЕПТЕМВРИ всяка ще е мама!

• 11 504
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Ей, мамита  Hug
И аз кат' някое шпионче тука дебна за добри вести, ама йок  Mr. Green
Айде, нямам търпение вече:)
Ще трябва да почакаме още малко докато излязат от упойка мамите  Hug
Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug Hug Hug
Какво бихме правили една без друга не знам ... да се побъркаме може би  Mr. Green
Дудуланче, абе малко малко, ама мойта маймуна дори и една контракция не ми пуска  Crossing Arms
Дупи се в корема, пуска ми ритници в ребърцата, ама да се сети да излиза  Crossing Arms НЕ  Crossing Arms
Ше я побъркам като излезе накрая  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За изписването, намерихме мои стари камизолки Mr. Green (щот нали съм била гоУемо бебе и само туй са могли да ми облекат на изписването Blush )
Много готини и мисля да я курдисаме с една от тях:)
Живот и здраве  Praynig

Целувки на всички мамки-сладуранки и сладуранчета във вас и ДО вас  Rolling Eyes
Аз пак ше намина, белким темата разцъфтяла с още сладки малки бебочета  Hug

# 196
Леле, basilisk то остава да цъфнат всичките стринки, вуйни, очинайки и лилинчовци там и да си играем на официалности при изписването  hahaha hahaha hahaha Слава богу, при мен, както и при теб, няма такава опция, пък и няма да я допусна нивгаж  Crossing Arms Mr. Green
FEMININE, ти като някъв стар шпионин, ама да се сещаш и да пописваш по начестичко  Peace

# 197
 Привет и от мен!
Честита рожба на Брейви! Много радост да й носи!
При мен нищо ново, ходим си на записи, тоновете са ок, контракции апаратът не засече, само като ме опипа докторката, вика "Я, контракция" и аз така  Shocked Shocked Shocked , викам "Ми аз нищичко не усещам", как става така, не знам Simple Smile

Стискам палци на Ани и на Кали  Praynig Praynig Praynig
Палечке, радвам се, че си добре  Hug Hug Hug Да се пазиш

Хайде, целувки от мен, ще ходя да полегна малко, че от 7 часа съм се опулила

# 198
И аз да се включа най-накрая:
Хекси, Мацко и Брейви честити ви бебенца!!! Hug Да са ви живи и здрави!
Стискам палци и на мамите, които ще родят днес!!! Praynig

# 199
Ето и аэ да се эапиша днес Hug Чакам да прочета някоя радостна новина с нетърпение Joy
Аэ също мисля да не купувам нищо эа иэписването,мисля  да оставя това на майка си понеже не се энае какво ще бъде времето. newsm78

# 200
Ку- ку хайде и аз съм на линия ,оставих баткото в градината, аз на работа и сега ви чета
стискаме палци на Ани и Кали и чакаме включване от щъркче  Hug
Аз вчера пак на лекар -сега пък с тахикардия на сърцето нещо ми било прескачало аман от доктори.Аз и казах че сигурно е от нерви щото мъжо ме беше ядосал ама сега ще се мъкна по изследвания
Значи за мамите с очила -аз съм с 5 дооптъра и на двете очи късогледство и Сашко си го родих нормално без проблеми-нито с очите, нито шевове ,нито охлузване -затова исках и тоя път да е нормално ама това диване се е зачекнало с дупето надолу и не ще да мръдне та продължавам упражненията дано имам късмет   newsm7
предния път 2 часа след раждането вече марширувах из родилното и бързо се възстанових

# 201
Надник да видя няма ли новини smile3530...
Ама няма - нищо после пак ще погледна. Тук също нищо ново само мойто мъж докато викаше няма нужда от лекар ся кво му прищука ще ходим да се виждаме уж с някъв ( ще видим де че тойк и той понякога само така си ги говори newsm78 Rolling Eyes... )
Хайде до после Hug Hug Hug...

# 202
mila mimi беше ли ходила на някакви курсове по дишане? Казаха ли ти някакви по-специални неща да правиш по време на раждането, за да нямаш проблеми с очите? Аз не съм ходила на курсове, само си чета тука по разни книги как е добре да напъваш... незнам дали ще е достатъчно Thinking

# 203
Здравейте и от мен. Laughing
Лелееееееее няколко дни не писах и то заваляло от бебчета. Party
ПЪРВО ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА КОИТО СА СИ ГУШНАЛИ БЕБОЦИТЕ И УСПЕХ НА АНИ И КАЛИ. Praynig Praynig Praynig
При нас нищо ново, освен че от 4дни имам гости от чужбина които дойдоха на почивка в нас.4 човека,които видяха че съм в 9мес.бременна и аха да родя и въпреки това си стоят в нас.Като на хотел.И трябва да им се готви ,да им слагам, да им вдигам.Направо ми се плаче момичета............ smile3518 smile3518 smile3518Ох оплаках ви се ама няма на кого друг..............Дано господ ме опази мен и бебчето, че да не ни стане нещо докато си заминат! Praynig Praynig Praynig

# 204
Бери, кви са тея хора бееее ooooh! Направо не бих издържала, както цял ден се чудя на коя кълка да се завъртя и всичко ме боли, ша ма прощават ама нъц Twisted Evil

# 205
Е-е-е-е Беринка, това се казва супер нахалство. Sick Що не ги оставиш на доставки на храна за вкъщи?! Поне с това да не се занимаваш, че си е адски изморително за още 4 гърла да размахваш черпака. Аз имах гости - 3-ма души, ама хапват здраво и така доста лесно се справих. Е, верно за 2 дни...ама Peace 

# 206
berina миличка направо не ти эавиждам, ще се моля с теб всичко при вас да е наред и дано по скоро да се отървеж от теэи несъобраэителни гости newsm17  love001 Направо им се чудя на акълите newsm78

# 207
привет!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ С БЕБЧЕТА! Да са живи и здрави и големи да пораснат!  bouquet

аз да се оплача вчера как ме ошашкаха - ходих за 1 път да ми мерят тоновете
и докторката след това ми каза: изчакай да те прегледам, че имаш контракции и май ще те приемаме...!?!?!
а аз нищо не усещам, все си мисля, че знам какво са конракциите,
освен това като ме вързаха с тия каиши по гръб (чувствам се ужасно като лежа по гръб),
може и да съм получила контракции, знам ли...направо шах с пешката....
оказа се, че нямам разкритие, само дето ми дигнаха кръвното...

а тази нощ  наистина имах контракции, но безболезнени, така че засега пасувам...

и аз се чудех за пелената за изписване, крайно необходима ли е,
аз купих комплект за изписване без пелена,
просто беше единствения, който ми хареса на цвят...

стискам палци на момичетата, които ще раждат днес! късмет!!!!!!!!!

# 208
Здравейте и от мен.
И аз само надничам от сутринта и чакам добри вести, ама няма още  Whistling

Беринка, що така ги обикаляш тея гости бре  #Cussing out Малии как не ги обичам такива несъобразителни хора  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Колкото и да са ми приятни ще им покажа вратата  smile3513

Брех и с тея контракции.......... НИЩО Седя и си ги чакам ама няма.  smile3516 и мъжо ми вика айде вече пускай го тва бебе  да излиза kyllmg  Joy Joy Joy

Много жега пак се очертава днеска  sweating Поне си изпрах последните покупки от вчера и ще си изсъхнат на слънчице. Ако не излезе скоро тва бебе ще изкупя магазините, всеки ден се прибирам с по нещо ново  ooooh!

# 209
ЧЕСТИТА СЛАДУРАНКА НА БРЕЙВИ , МНОГО РАДОСТ ДА ИМ НОСИ.

Стискам палци на Кали и Ани и всички мами, които ще родят днес.

Общи условия

Активация на акаунт