Още много малко ни остана, СЕПТЕМВРИ всяка ще е мама!

• 11 510
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Бебе_то, този диоптър е напълно безобиден - дето се вика - с мед да го намажеш Simple Smile Ох, направо ме успокоихте, момичета, така да знаете.

# 166
Nanny Ogg,
И при мен ще е пробно, щото съм след секцио. Даже докторът ме предупреди вчера, че не е навит  твърде дълго да ме чака дали ще успея нормално. Така че трябва сега да направя всичко възможно за оптималното предлежание, така че раждането да тръгне добре и да върви с добър ритъм, иначе ще трябва да се боря да не ме резнат.
Стискам ти палци от сърце да се получи при теб.
еmuk,
За секциото също има страховити истории, но нали няма по такива да се водим.

# 167
Basilisk, естествено, че няма да се водим по страховитите истории на другите. Всеки трябва да напише собсвтвена такава  Wink.

Краси, писах ти ЛС, но извинявай, че не погледнах откъде си. Е, пак де - Асеновград / Пловдив - все землячки сме Simple Smile

# 168
ЧЕСТИТО на Hexina, Mackomacko и Bravy!!!

Чудесно е да чуваме новини за живи и здрави бебчета !
Много щастие и бързо възстановяване на всички родили мами!

# 169
Да са ни живи и здрави новите бебоци Hug Hug Hug
Щъркелче Моренка , утре те очакваме с  нови хубави вести Peace
Аз съм си все още 2 в 1 и май нямам никакви симптоми да раждам newsm78

# 170
И моя диоптър е 0.5...за това не съм казвала на докитата.малко е това,не би трябвало проблеми да има.

# 171
  • София
Моя диоптер пък е 4,5, но според докитата щом окото било здраво, т.е няма промени в очно налягане, съдове и др.,всичко било ок. за вагинално раждане newsm78

# 172
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Моя диоптер пък е 4,5, но според докитата щом окото било здраво, т.е няма промени в очно налягане, съдове и др.,всичко било ок. за вагинално раждане newsm78

Имам позната, която по мой спомен е с диоптър 9, а роди и двете си деца нормално - явно диоптърът сам по себе си не е определящ фактор.

# 173
Моите диопрти са 2,5 и 3,0 и попитах за това, макар че аз съм си за секцио. Казаха, че се считат за рискови над 6,0.

# 174
Моите диопрти са 2,5 и 3,0 и попитах за това, макар че аз съм си за секцио. Казаха, че се считат за рискови над 6,0.

Тук постановката е:

Вси4ки с над 3.0 минават през спец по глаукома и после през спец по ретина, ако вс. е ок - вагинално раждане. Ако не е (пр. при малки дефекти по ретината) лепят и оправят и пак вагинално раждане. Изобщо правят вс. само и само да няма секцио...(освен ако 4овек не иска сам да се "набута в шамарите" естествено)

В тази връзка моя супер късогледа милост (2Х-8) ще се пробва да роди нормално...

# 175
ЧЕСТИТО на Hexina, Mackomacko и Bravy!!!
Да са ви живи и здрави отрочетата и много радост и любов да ви носят
  bouquet  bouquet  bouquet

Аз 2 дена да не вляза във форума и цели 3 бебока се появили на бял свят  Simple Smile

Кали, Ани, стискам палци за утре (то вече днеска стана, де), да мине всичко по вода и с много положителни емоции  Hug

Сега отивам да чета какво сте обсъждали, че пак доста съм изтървала.... ама много пишете, не мога да ви смогна  Sad а да не говорим, че днеска цял ден нямах форум, незнайно защо  Close

# 176
Добро утро мами!
Хайде днес си пожелаваме минимум 3 бебчета!!!
Снощи забравих да ви кажа ( за мамите от София е най-полезна таз инфо) на площад Македония намерих един магазин с хубави и не скъпи нощнички за кърмачки.
Имаше различни видове. не само от тези дето се закопчават с 3 копчета отгоре, но имаше и от другите с две дупки по средата. Пъстри, с къс ръкав и до коленете дълги. Аз вече си накупих нощници, ама се чудя дали и една с дупки да не си взема.
Ако някой е виждал и на друго място, моля да се обажда.
Лек и не толкова топъл ден ви желая!

# 177
  • София
Ето и аз цъфнах. Много ми се спи, ама по-добре да ставам да извеждам малкия сега, че после вече не се диша. Сега ще ходя да го вдигам и да изчезваме.
Катринче, къде е този магазин за нощници, че като чета ми е баш в района, а не се сещам къде е? Аз и сутиен за кърмачки трябва да си потърся, ама ще е след 10.09. Тогава съм решила и да стягам багажа за родилното.
Стискам палци само за хубави новини днес.  Praynig

# 178
  • гр.Варна
Добро утро мили дами!  bouquet  bouquet  bouquet
Толкова с е радвам, че отново съм при Вас! newsm44 newsm44 newsm44
Вече имам нет вкъщи и мога да бъда с Вас и да споделям всичко с Вас!
Честито на мамите с бебчета! newsm51
Много щастливи мигове им желая!

Иначе ние сме добре! Доки каза,че ми било още рано и ще си откарам не до 13.09., а може и до 23.09.
Честно казано и аз не бързам особено!
Хайде прегръдки и целувки за сега, че каката се събуди и ще трябва да закусваме!
Стискам палци за нови добри новини!  bouquet

# 179
Айде Люска, най-после се появи, добре че Ани ме осведоми, че сте ок  Mr. Green. Бях се притеснила след дългото мълчание, но сега вече съм споко  Joy

Феми, споко бе още малко остава  Hug

Честити бебчета на трите мами, моля се за за тях да са добре и да са здрави и бързо да се възстановяват!

Общи условия

Активация на акаунт