Бюро " Форумски справки "

• 55 182
  • 949
  •   1
Отговори
# 195
Не бре, Веселин Маринов. Черпи вдъхновение за потните си песни от тук Mr. Green

Joy Joy

# 196
  • София
Измислено семейство, измислен живот, измислена катастрофа ...
И това всичкото с каква цел?! Съчувствие или привличане на внимание...?
Така и не разбрах!Но разказите и бяха много убедителни с много подробности.Мама и Тати проверяваха, по-натам не знам какво стана.

# 197
  • Кори Селести
Няма тайни в този форум и това си е...Simple Smile

# 198
  • Варна
Латино сериала беше с потребителката idaraiza. Доколкото си спомням, интригата беше, че се взела с мъж с негови си деца, родили си и свои, обаче той май отмъкнал  дете (може би негово собствено) от Бг, без знанието на родителката.. Нещо такова беше, но не помня, не съм сигурна.  Crazy Помня, че имало издирване, помня, че Тереза се извиняваше на всички за всичко, имаше някаква конспирация, обаче останах в неведение аз, горката. Crossing Arms

# 199
Добре, ще ви кажа.
Извинявай, Шушоне - този път те преварих.  Blush
Жоро 01 е Евгени Минчев.

видя ли, мишонче! нещо общо има ли с хамелеончето?

василиса хвърли бомбата! не ми се мисли сега...
Майче Зайче, не съм твърдяла, че знам кой е Жоро01. Не го познавам.

# 200
Измислено семейство, измислен живот, измислена катастрофа ...
И това всичкото с каква цел?! Съчувствие или привличане на внимание...?

С цел задоволяване на нечии ненормални фантазии. Не се опитвай да разбереш защо - няма нормален човек, който да направи такова нещо. Психо си беше жената(то даже май не се разбра дали е жена или мъж).

Преди една камара време в една тема за показване на снимки една девойка твърдеше, че е Савина от Антибиотика. Как завърши тази конспирация някой знае ли?

# 201

Преди една камара време в една тема за показване на снимки една девойка твърдеше, че е Савина от Антибиотика. Как завърши тази конспирация някой знае ли?
Аз така и не повярвах, но четях момичета които я приветстваха с добре дошла Crossing Arms

# 202
  • Варна
Пък все още помня жалбата на Лиорена в Клюкарника, за едно много противно и гнусно ЛС, което някаква си Флоранс  й беше пратила. Толкоз беше противно, че го помня още. Блах!

# 203
аз да попитам какво става с девойката, която даде рецептата за овчата маска? Десислава от димитровград, омъжена за стар богат турчин, три деца , дето срещна свой съученик тук и ....... в крайна сметка отсърди ли се на форумките? Simple Smile

# 204
Аз пък щях да питам овчото мазило наистина ли се оказа ефикасно или всички изкупиха ветеринарните аптеки на вятъра Thinking

# 205
аз да попитам какво става с девойката, която даде рецептата за овчата маска? Десислава от димитровград, омъжена за стар богат турчин, три деца , дето срещна свой съученик тук и ....... в крайна сметка отсърди ли се на форумките? Simple Smile
и аз на скоро за това се бях сетила! Май не влиза вече тази съфорумка.

# 206
  • София
и аз на скоро за това се бях сетила! Май не влиза вече тази съфорумка.
Тази маска е хит и в други форуми.

# 207
Латино сериала беше с потребителката idaraiza. Доколкото си спомням, интригата беше, че се взела с мъж с негови си деца, родили си и свои, обаче той май отмъкнал  дете (може би негово собствено) от Бг, без знанието на родителката.. Нещо такова беше, но не помня, не съм сигурна.  Crazy Помня, че имало издирване, помня, че Тереза се извиняваше на всички за всичко, имаше някаква конспирация, обаче останах в неведение аз, горката. Crossing Arms

Беше отмъкнал тамън трите си деца, без знанието на жена си и тя горката няколко години не знаеше къде са. А нашта съфорумка ги изтипосваше на снимки с общите им деца, като едно голямо, щастливо семейство. Май това и изигра лоша шега. Чрез Интерпол ги бяха намерили и довели в Бг. Спомням си, че бяха страшно ги надъхали към собствената им майка.

# 208
Тази маска е хит и в други форуми.

дори във вип брадър чухме за нея Simple Smile

# 209
  • Добрич
Големи интриги са се вихрили тук Shocked

Общи условия

Активация на акаунт