Бюро " Форумски справки "

• 55 197
  • 949
  •   1
Отговори
# 180
И на мен ми става лошо като се сетя за историята с НаНа. Тя и снимка нейна ми беше пращала, в чата сме си говорили когато бях бременна... Просто навсякъде има психопати.

# 181
е добре, но аз пък изобщо нищо не съм чувала, дайте линк или прерзкажете? Thinking

# 182

Уф, тя беше направо гадна. Абсолютен болен мозък ooooh!. Не знам дали и сложиха бан, но ако е да, това е един от най-заслужените и наложителни във форума. Ненормален човек седи зад този ник Sick

# 183
е добре, но аз пък изобщо нищо не съм чувала, дайте линк или прерзкажете? Thinking
линкове няма..... в тази тема се говори за неща, които поради естеството и развоя си са изтрити. Затова - от уста на уста, така се раждат народните приказки, легенди и песни  Mr. Green

# 184
  • София
Измислено семейство, измислен живот, измислена катастрофа в която загива едното близначе... и ужасно убедително всичко.Още настръхвам ,като се сетя.

# 185
  • София
Ох... може ли да обясните като на малоумен, моля?

Искате да кажете, че такъв човек изобщо не съществува? А не че някой просто е измислил смърта на детето й...?

# 186
Помня как МК си изтри голяма част от мненията преди да изчезне. и сопред мен не беше толкова лоша.
Историята с Изида или която и да беше, също беше потресаваща - като Латиноамериканска сапунка. Само дето така и не разбрахме края. Някои го разбраха де.......
А На На... ох...

# 187
 Shocked а как се е разбрало че не е истина?

# 188
  • Кори Селести
Склонна съм да вярвам и на варианта за Е.Минчев - то е ясно,че е човек с много свободно време.

Хм....не е точно Е.М.    ... може да се помисли върху вариант В.М.

# 189
И аз искам да разбера. Може да  е използвала чужди снимки или нещо такова  Thinking

Склонна съм да вярвам и на варианта за Е.Минчев - то е ясно,че е човек с много свободно време.

Хм....не е точно Е.М.    ... може да се помисли върху вариант В.М.

Shocked Това пък кой е. Васил, Владимир... Докато налучкам ще мине мноооого време.

# 190
Измислено семейство, измислен живот, измислена катастрофа ...
И това всичкото с каква цел?! Съчувствие или привличане на внимание...?

# 191

Хм....не е точно Е.М.    ... може да се помисли върху вариант В.М.

не е Мавриков, нали Simple Smile

# 192
  • Кори Селести
Не е Марвиков:)

# 193
Не бре, Веселин Маринов. Черпи вдъхновение за потните си песни от тук Mr. Green

# 194
за веселин маринов си помислих и аз  Joy

Общи условия

Активация на акаунт