Бюро " Форумски справки "

• 55 563
  • 949
  •   1
Отговори
# 270
  • Linz
Значи Жоро освен мерзавец е и лъжец! Веселин Маринов има дъщеря, а не син Thinking

# 271
Василиса, това сериозно ли е за ЕМ и Жоро01?
Според мене не е честно да му ядем
гъза на Жоро01, защото е баннат и
не може нито да потвърди, нито пък
да отрече. Василиса пише приказки.
Нали не сте забравили все пак.

Кой пък му яде гъза на Жоро01?
Хич не ми пука на мен за Жоро01, ама това че предполагаемият той може да е онази смешка с островърхите
крокодилски обувки ме хвърли в оркестъра и разчовърка клюкарското ми любопитство.
А тя Василиса може и приказки да пише, но също така е и прозорлив Скорпион. Т.е. щом казва нещо, значи има защо.
С две думи, Василиса, кажи, плиийййз.  Simple Smile

# 272
Глупости! На търкалета! Ж01 няма нищо общо като профил с Мерзавеца, нито с Хамелеото. Не ги познавам хората,  ако са един, двама, трима Mr. Green. Нещо не е в ред. Аз за туй се чудя на Рени и на Василиса на пусканиците. Искам аргументи.

# 273
Жоро 01 живее в малко мезонетче и сме в един квартал.  Whistling

# 274
Хм,и мен заинтригувахте с този Жоро.
Веско го изключвам като вариант newsm78
Давайте повече инфо...
А тази Нана въобще имала ли е деца?аз нещо не разбрах!Кое е било измисленото?Случката или представянето и тук във форума?

# 275
Жоро 01 живее в малко мезонетче и сме в един квартал.  Whistling
Кажи кой е квартала Wink
ул. Горски Пътник  Whistling

# 276
Аз пък съм се чудила и маела следното:

Модераторите на заплата ли са във форумите...за админите - мисля, че е ясно, но съм се чудила как се става модератор, админ... а после?

Mr. Green

# 277

Модераторите на заплата ли са във форумите...за админите - мисля, че е ясно, но съм се чудила как се става модератор, админ... а после?

Mr. Green
Да- на минимална плюс процент. И осигуровки.
И платена отпуска ползват.

А как се става мод?админ?  Blush

# 278
bgmamma прави кастинг периодично и обявява вакантните места.  Crazy

# 279
  • София
Иска ви се да яхате метла и да размахвате бухалка, а? А?

# 280

Mr. Green
Да- на минимална плюс процент. И осигуровки.
И платена отпуска ползват.

Кисело мляко всекидневно и релакс веднъж годишно в СПА център ни се полагат също така. Flutter

# 281
Иска ви се да яхате метла и да размахвате бухалка, а? А?

аааа-ми! интересно ми е просто. Аз между шамарите Ни сЪ бутЪм.

И  ми стана много готино, когато в една тема извикахме СИЛАТА и тя дойде... ау! много ми стана готино. Heart Eyes Едни зелени звезди изгяха...  Flutter

# 282
Имам договор за конфеденциалност.  smile3506

# 283
  • Кацнала на едно дърво.
И така... мили деца... гадната и подмолна Василундра нагло излъга, за да всее смут и да зяпа сеир. Дърта лисица такава! На всичкото отгоре пет пари не дава кой се крие зад ника Жорков - дали Симеон Сакскобурготски (а? а?  Mr. Green) или Трайчо, виден фен на естрадата.  Laughing
Лека нощ на всички, а на дъртата лисица има кой да отмъсти - страховитото бебе Крумчо.
Тра-ла-ла, до нови срещи!
П.П. А трябваше като Педя човек да разказвам една приказка поне седмица.  Thinking

# 284
  • Кори Селести

Mr. Green

Естествено.
Иначе какъв е смислъла от денонощното пулене в монитора?

Цифри не ми се иска да коментирам, защото все пак има хора, които не могат да си позволят мезонет като моя и ми е неудобно, но за другото...защо пък да не се похваля, че вече освен кисело мляко ни се полагат и бисквити и ябълки....а единият месец в СПА център беше наскоро допълнен с екскурзия по желание до която и да било точка на света за цялото семейство.

Очаквам за Коледа някакъв скромен подарък...може би някое сони ваьо...ако може последното (все пак).

Хъ-хъ...ами..това е накратко.

А! Забравих.
Модератор се става ужасно трудно.
Трябва да можеш да правиш какво ли не. Направо не ми се пише, защото още ме боли като си помисля за това.

Уууупс....като гледам, май някои колеги са ги изпуснали при раздаването на премиите.
Е..какво да се прави.
Shit happens.

Общи условия

Активация на акаунт