Бюро " Форумски справки "

• 55 528
  • 949
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
тя си живееше в някакъв свой си свят и тя - отишла в Турция , пък дошъл министър - председателя на страната в същия хотел , и на нея й дали някаква стая с изглед не към морето , ( заради мин-предс. я преместили )
десито обаче отишла на рецепцията и вдигнала голям скандал , на другия ден дошъл собственикът на хотела с една количка лакомства да й се извини и се залюбили , а после се взели , и три дечица и т.н.
това е само една от историите й
ХМ,това направо като от романче на "Арлекин" ми звучи Rolling Eyes

Ако не се лъжа, въпросното маце било тогава на 17 години, само на почивка в Турция с приятелка. За другото - не знам, ама ей-това нещо не ми вдъхна доверие...  Mr. Green

# 316
  • София
Аз пък искам да знам, верно ли Бу спечели обявеният от Марчето IPod за подаряване? Crossing Arms

# 317
Аз пък искам да знам, верно ли Бу спечели обявеният от Марчето IPod за подаряване? Crossing Arms
Бу я няма. Изпуснала съм клюкината.
Разкажи повече. Кога, как, защо?

# 318
  • Варна
Да, Бу е в Разград на кални бани.   Mr. Green
И аз се вълнувам от IPod-а и съдбата му.

# 319
Кажете за хейтъррките де...

# 320
Помните ли партенката, с пусканите на лични и на кю, май беше, голи снимки от една форумка, на съпруга на друга. Темата беше от тези, дето сбират всички будни в десет вечерта, плюс още 684 гости  Mr. Green

# 321
  • София / Пловдив

ХабсИлютно  Laughing Мъж си е човекът, не го мислете баш това!

# 322
Око да види, ръка да пипне. Не вярва Шушон!  Flutter

# 323

Това е лаф на Жорката - че сме се събрали тук шайка хейтърки.  Mr. Green

# 324
  • България-Швейцария
Ако не се лъжа, въпросното маце било тогава на 17 години, само на почивка в Турция с приятелка. За другото - не знам, ама ей-това нещо не ми вдъхна доверие... Mr. Green
Що бре, ходят хората насам-натам сами, и на по-малко години даже Wink
Една колежка от предишната ми работа, сега публична личност, прати дъщеря си (15 г.) месец време преди започване на учебната година в чуждоземски колеж на разходка да опознае страната Whistling
Само дето не се беше сетила, че за това упражнение трябва виза, та образувА нерви и изправи на нокти хората от съответното посолство.

# 325
  • При хората, които обичам
Помните ли партенката, с пусканите на лични и на кю, май беше, голи снимки от една форумка, на съпруга на друга. Темата беше от тези, дето сбират всички будни в десет вечерта, плюс още 684 гости  Mr. Green

Mr. Green Помним я...
Историята имаше хепи енд с Менделсон, шаферки и както се полага...

# 326

Това е лаф на Жорката - че сме се събрали тук шайка хейтърки.  Mr. Green

Ама от къде? Какво сте направили, че сте тъй омразни? Shocked newsm78

# 327
Да, Бу е в Разград на кални бани.   Mr. Green
И аз се вълнувам от IPod-а и съдбата му.
Курасоне, нИдей така, няма я тука.

# 328
  • София
Ей каква страхотна тема, оказа се че и аз съм голяма КЛЮ-КЛЮ! Повечето неща ги знам, макар и да не съм влизала толкова отдавна тук. Благодаря на Дамаянти, че попита за Лъчко, ей сега и качвам ей това:
Цък-КликLaughing
Ще следя темата с интерес.

# 329
Ама от къде? Какво сте направили, че сте тъй омразни? Shocked newsm78

Изобщо не бяхме омразни, просто се бъзикаше човекът.
Ама някои мряха да му се връзват.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт