Бюро " Форумски справки "

• 55 544
  • 949
  •   1
Отговори
# 300
Мирослав Велинов помни и не забравя
Знам.

# 301
forum.bg-mafia.com  Joy Joy

Изумителни новини! Знам за Людмиол, Жоро01, маската на Деси.. и до там. Shocked

# 302
Някой знае ли за Мама от Финландия нещо?  newsm78
Последно миналото лято диня хапваше...

# 303
  • София
Сгодила се е!

# 304
Сгодила се е!

За мъжа, с когото живееше на семейни начала - с детето му и нейните деца, нали?

Хей, Тайна, ако поддържаш някакъв контакт с нея, поздрави я от мен, кажи й, че ако й се пие ракия, съм на линия Laughing

# 305
Моли, метни едно оче тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199952.0  Wink

# 306
Ясно е за Трайчо.
Шушон бе бърза.

Надеждице, какво стана в крайна
сметка с тази Десислава, реална ли е?
тя си живееше в някакъв свой си свят и тя - отишла в Турция , пък дошъл министър - председателя на страната в същия хотел , и на нея й дали някаква стая с изглед не към морето , ( заради мин-предс. я преместили )
десито обаче отишла на рецепцията и вдигнала голям скандал , на другия ден дошъл собственикът на хотела с една количка лакомства да й се извини и се залюбили , а после се взели , и три дечица и т.н.
това е само една от историите й Simple Smile
за щастие Деси не пресоли манджата , та дечицата си бяха живи и здрави , че форумът щеше да се тръшне в несвяст , като се сетя за случая Нана  Grinning

# 307
  • София
Сгодила се е!

За мъжа, с когото живееше на семейни начала - с детето му и нейните деца, нали?

Хей, Тайна, ако поддържаш някакъв контакт с нея, поздрави я от мен, кажи й, че ако й се пие ракия, съм на линия Laughing

Не бе Моли, само чета из форума и така разбирам разни неща.А иначе и аз я поздравявам.

# 308
ох, тази я помня и аз, Деси.. много свежа беше, пише ли още?
на мен ми липсват психопатите, честно да ви кажа - хвърлят в смут форумската душа.
отдавна не се е появявала някоя девойка да ни разиграе по тъча.
аз на Дробчо снимките с лупа ги гледах тогава -  в кой месец е това бебе, родено в 6тия  Laughing
и все " внимавайте, то е недоносено"...

# 309
Има има Гяла се зове.

# 310
  • София
Някой ще ми каже ли понятието хейтърки как се зароди?

По въпроса с априлките, верно е, имаше агитаторка, ходеше по отчетните. Аз пък тях не бях чувала, за разлика от бабийеросите, на които съм фен.

За тази Нана не съм чувала, но имах колежка, която разправяше как гаджето й умряло от рак, а май нямаше такова и съм виждала как толкова гладко измисляше лъжа за пикосекунди, че аз просто  Shocked. Болен мозък просто.

# 311
  • София
Като чета тук и се притеснявам за всички емотикони, като  Heart Eyes Hug Praynig
 Mr. Green

# 312
Само да спомена че въпросната Деси не знам дали е истинска, но миналата ( или по миналата година newsm78) ни върнаха от София Ленд- бил затворен заради сватба. После прочетох в "24 часа" че се е женил турски бизнесмен за българка и трите им деца били шафери. След това като видях Десислава да пише тук и реших че е тя. Дали е така май никой не може да каже, но със сигурност има такава персона в реалния свят.
Пък честно казано от всички, духнали обидени от тоя форум, май тя беше най незаслужила- срещнало момичето старо гадже в някакво кафе и й се разпърхало сърцето. Аз все си мисля че това често се случва. Хората какви ученически любови имат...

# 313
Само да спомена че въпросната Деси не знам дали е истинска, но миналата ( или по миналата година newsm78) ни върнаха от София Ленд- бил затворен заради сватба. После прочетох в "24 часа" че се е женил турски бизнесмен за българка и трите им деца били шафери.

Ха-ха-ха, явно и авторът на
Десислава е чел "24 часа"...
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 314
Цитат
тя си живееше в някакъв свой си свят и тя - отишла в Турция , пък дошъл министър - председателя на страната в същия хотел , и на нея й дали някаква стая с изглед не към морето , ( заради мин-предс. я преместили )
десито обаче отишла на рецепцията и вдигнала голям скандал , на другия ден дошъл собственикът на хотела с една количка лакомства да й се извини и се залюбили , а после се взели , и три дечица и т.н.
това е само една от историите й
ХМ,това направо като от романче на "Арлекин" ми звучи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт