Бюро " Форумски справки "

• 55 539
  • 949
  •   1
Отговори
# 285
  • Linz
И така... мили деца... гадната и подмолна Василундра нагло излъга, за да всее смут и да зяпа сеир. Дърта лисица такава! На всичкото отгоре пет пари не дава кой се крие зад ника Жорков - дали Симеон Сакскобурготски (а? а?  Mr. Green) или Трайчо, виден фен на естрадата.  Laughing
Лека нощ на всички, а на дъртата лисица има кой да отмъсти - страховитото бебе Крумчо.
Тра-ла-ла, до нови срещи!
П.П. А трябваше като Педя човек да разказвам една приказка поне седмица.  Thinking
Те Крумчо и Самуилчо си знаят работата Twisted Evil

# 286
Пивицата Белослава пише ли в този форум, че имам едни съмнения?

# 287
Убедена съм, че Хамелеона(сега нещо друго се зове) не е Мерзавеца(Жоро01)  Peace

Казвам се Мирослав Велинов и съм офицер от запаса, жено. Не съм ти никакъв Георги. Вярно, Свети Георги е покровителят на българската армия все пак, а?

# 288
Всички пишат, Гогиева, всички  Flutter

# 289
А има ли някой баннат заради аватар? И ако да, то какъв е бил той  Twisted Evil

# 290
Всички пишат, Гогиева, всички  Flutter

За Веселин Маринов вече е ясно, но  дори и Миглена Ангелова пише.

# 291
Убедена съм, че Хамелеона(сега нещо друго се зове) не е Мерзавеца(Жоро01)  Peace
Виждала съм ги и двамата.
Не са едно и също лице.

# 292
Виждала съм ги и двамата.
Не са едно и също лице.

Не знаех, че се навърташ из Японския, жено. Joy

# 293

За Веселин Маринов вече е ясно, но  дори и Миглена Ангелова пише.
[/quote]

За Миглена не се бях сетила ! Тази нощ няма да спя от любпитство Laughing

# 294
Едва ли пише, но чете със сигурност.

# 295
Латино сериала беше с потребителката idaraiza. Доколкото си спомням, интригата беше, че се взела с мъж с негови си деца, родили си и свои, обаче той май отмъкнал  дете (може би негово собствено) от Бг, без знанието на родителката.. Нещо такова беше, но не помня, не съм сигурна.  Crazy Помня, че имало издирване, помня, че Тереза се извиняваше на всички за всичко, имаше някаква конспирация, обаче останах в неведение аз, горката. Crossing Arms

Беше отмъкнал тамън трите си деца, без знанието на жена си и тя горката няколко години не знаеше къде са. А нашта съфорумка ги изтипосваше на снимки с общите им деца, като едно голямо, щастливо семейство. Май това и изигра лоша шега. Чрез Интерпол ги бяха намерили и довели в Бг. Спомням си, че бяха страшно ги надъхали към собствената им майка.

Егати сериала  doh

# 296
    Касиди, първо поздравления за темата Mr. Green Направо разби всякакви ЛС и прочие.

Повечето от споменатите "скандалности" съм ги наблюдавала, някои от тях не съм, за което се радвам. Мога да се изкажа единствено по темата за Десислава и маската Rolling Eyes Тривитаминола наистина работи и знам за ефекта му от много време, беше мания преди години в родния ми град. В началото и аз приемах Деси за  "реален" потребител, писала ми е няколко ЛС, но след като една вечер около полунощ получих съмненията на една друга съфорумка и моя позната от Димитровград ми стана леко некомфортно. Така описала се Деси- с джипове, 3 деца, детегледачка, посещаващи "Виенския салон" щеше да е атракция в града, а той не е от големите..................

# 297
Ясно е за Трайчо.
Шушон бе бърза.

Надеждице, какво стана в крайна
сметка с тази Десислава, реална ли е?

# 298
    Лиске, точно с такива опции, които беше дала съм на 90% сигурна, че не е Tired
Това за мен си остава най- голямата форумска загадка!

# 299

Мирослав Велинов помни и не забравя

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 00:11 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт