Бюро " Форумски справки "

• 55 586
  • 949
  •   1
Отговори
# 210
Лелеее, то наистина е било страшно, щом и Интерпол са се намесили  Confused

# 211
 ooooh!

На някой, поне хрумна ли му да записва и издава всички тези истории. Ще се замогне форумът със сигурност! Money

# 212
Ха това овчето съм го пропуснала Laughing, я някой да ме просветли. И на лични може Rolling Eyes.

# 213
Ха това овчето съм го пропуснала Laughing, я някой да ме просветли. И на лични може Rolling Eyes.
Справка-Красива мама,темите за Тайната на дългата и гъста коса(от 1 до...май са 13 вече)

# 214
Лелеее, то наистина е било страшно, щом и Интерпол са се намесили  Confused

Ами страшно е било, до някъде и комично. Спомням си как първо нашата съфорумка разправяше, че Интерпол и отвели дечицата с екшън, посреднощ и как и съчувствахме, докато не лъсна цялата мръсна история.
Дано горките дечица и майка им да са успели да се възстановят от този кошмар.

# 215
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А аз си мислех ,че прекарвам много време във форума и чета почти всичко интересно ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Заблуда,огромна заблуда и хич не съм в час Rolling Eyes.

# 216
Бих искала да защитя Хамелеона в някаква степен, независимо, че не съм имала търпение да чета последните му постове, и нямам идея защо е толкова обсъждан.

Той е направил много неща, за много хора. Ей тъй, безвъзмездно и приятелски.
Високо оценявам това.

А..ъ. Искам да кажа, че в моите очи това го извинява.. за незрялостта му.
Ще поживее, ще види Simple Smile

# 217
аз да попитам какво става с девойката, която даде рецептата за овчата маска? Десислава от димитровград, омъжена за стар богат турчин, три деца , дето срещна свой съученик тук и ....... в крайна сметка отсърди ли се на форумките? Simple Smile
Е това вече беше много грубо, не че я познавам лично, но доколкото помня не беше кой знае колко конфликтна.

# 218
Кажи де,какво е направил Хамелеона.

# 219
  • Linz
аз да попитам какво става с девойката, която даде рецептата за овчата маска? Десислава от димитровград, омъжена за стар богат турчин, три деца , дето срещна свой съученик тук и ....... в крайна сметка отсърди ли се на форумките? Simple Smile
Е това вече беше много грубо, не че я познавам лично, но доколкото помня не беше кой знае колко конфликтна.
Тя сама си го каза.

# 220
Дълбоко форумско затъмнение имаше, забелязахте ли...Конспирация някаква Mr. Green

# 221
  • Кацнала на едно дърво.
Това, с Десислава, беше грозна история. Не знам защо я наядоха така.
Симпатично момиче беше.

# 222
  • България-Швейцария
Историята с Изида или която и да беше, също беше потресаваща - като Латиноамериканска сапунка.
Идараиса ли имаш предвид?
'Щото ако е Изида Shocked, какво пък с нея е станало?

# 223
  • Linz
Дълбоко форумско затъмнение имаше, забелязахте ли...Конспирация някаква Mr. Green
Да си признава кой стои в основата на това Thinking

# 224
Ихааа, колко много съм изпуснала!

Наскоро чух за тая Идараиза.
Хич не вярвам за Интерпол.

Десислава я помня. И аз се изказвах
във веселата тема за съученика даже.

А помните ли едно друго недоразумение?
Дробчо. Мъжът й я млатеше систематично.

Общи условия

Активация на акаунт