Бюро " Форумски справки "

• 55 514
  • 949
  •   1
Отговори
# 330
Ей каква страхотна тема, оказа се че и аз съм голяма КЛЮ-КЛЮ! Повечето неща ги знам, макар и да не съм влизала толкова отдавна тук. Благодаря на Дамаянти, че попита за Лъчко, ей сега и качвам ей това:
Цък-КликLaughing
Ще следя темата с интерес.
мама иги, прекрасни сте!

# 331
  • София / Пловдив
Око да види, ръка да пипне. Не вярва Шушон!  Flutter

Има съфорумки, дето са видели и пипнали, споко  Mr. Green

# 332
  • София
Така и така форумът стои по цял ден на работния комп, пък пак не съм разбрала, че за НаНа историята била лъжа....И до ден днешен като се сетех и ми идеше да ревна....

Може ли някой да ми обясни по-подробно? Все пак толкова време не знаех, че е менте тази история...ужас.

п.п. Четох какво сте писали до сега, но не виждам подробности. Как стана така, че се оказа, че всичко е лъжа?

Малкият Лъчко е страхотен!!!

# 333
Ей каква страхотна тема, оказа се че и аз съм голяма КЛЮ-КЛЮ! Повечето неща ги знам, макар и да не съм влизала толкова отдавна тук. Благодаря на Дамаянти, че попита за Лъчко, ей сега и качвам ей това:
Цък-КликLaughing
Ще следя темата с интерес.

Страхотен Ден Ден! Heart Eyes
Снимките са страхотни! С какъв апарат са правени? Thinking

# 334
За сметка на това, учудващо защо има много хора, които с лекота издигат паметник на всеки паднал в борбата с несправедливата цензура.
Я като спомена за легендите... кажете новия ник на Жоро01 кой точно е? Или не е само един?

Сержант Руми мисля

# 335

Еба ти гадната тема, де що съм бройкал съфорумка на лични, се оказа
със съмнения, че е мъж. Мис Бу била на кални бани в Разград.
Каква кал, такава суша е, че това лято и комари няма.
Кал има бол на 30-40км в Цар Калоян.
Шушон, как се казваше това пипане един на друг, отдавна не съм ко правил.
Петинг, нетинг, кретинг - нещо такова.
Бим Бам бре, бъркаш сводничество и корупция.

# 336
  • София / Пловдив
...Бим Бам бре, бъркаш сводничество и корупция.

Ама тя само иска да те пипне, поне за друго не е споменавала  Laughing Пък парите ще ги похарчим в странство с теб.
И не си прав за комарите - в Пловдив ни изядоха.

# 337
На мен ми е интересно укротителите и пазителите на форумския ред на смени ли работят или кой където и по което време  барне нередност я елиминира Thinking

# 338
В "Дом и семейство" постоянно се пускат анонимни теми, пропити с трагедии.
Как се разбира кои са измишльотини и кои са истински?
Разни тийнове се смеят на лелките?
И наистина ли някои от жълтите издания си пишат сценариите тук? Laughing

# 339
  • При хората, които обичам
На мен ми е интересно укротителите и пазителите на форумския ред на смени ли работят или кой където и по което време  барне нередност я елиминира Thinking

По моите наблюдения - на смени. След нощно и петъчно дежурство им дават по 2 дни компенсация и млякото е с повишена масленост.

# 340
И почивка на екзотичен остров като компенсация за вредните забрави да споменеш. Шегаджийка Mr. Green

А този лекар защо са такива настроенията към неговата особа. В здравния влизам рядко, но оставам с впечатление че доста момичета го търсят за съвет Rolling Eyes

# 341
  • София / Пловдив
Вече не са само на кисело мляко  Naughty Добавят сирене и кашкавал, откакто поскъпнаха... Пък и в отпускарския сезон надникът е двоен  Mr. Green

# 342
В "Дом и семейство" постоянно се пускат анонимни теми, пропити с трагедии.
Как се разбира кои са измишльотини и кои са истински?
Разни тийнове се смеят на лелките?
И наистина ли някои от жълтите издания си пишат сценариите тук? Laughing
Не знам как става,но имам страхотен нюх за измамници.Няколко пъти вече съм ги прогонвала.Да не ви прозвучи като хвалба само.

# 343
  • София
Кой мисли че ВЪлчо е жена, с тази брада, която и на Лъчо натърка, е..ти жената, освен Вълчо ако си бил от ония жени, по панаирите, които ходят да се показват, сещаш ли се? А в такъв случай, къде ли ти бяха другите женски атрибути скрити? Обикновено са големички и едрогърди!!!  Joy Joy Joy

# 344
Към тези, дето казват, че познават Хамелеото : тоз човек бил ли е в Армията? И от дека е?

Общи условия

Активация на акаунт