Отговори
# 135
Честито, Ния! Мартинчо бързо да идва да ти гука!
Велева - ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
Още нямам никакви преведени болнични и много ме е яд, само не знам на счетито или на НОй да се нервя.
Пъпчици и Камен има, малки червенички, сутринта нямаше нищо, след 2 часа - 3, сега - нищо.
Все повече будува младежа и иска да зяпа и гледка, много е сладък!!!
Хайде излизаме на вечерната разходка!!!

# 136
  • Pb
и как беше елхичка, за сефтето говоря, в смисъл болеше ли те?! колко шева си имала, моите не знам колко са, но знам че не са много...

Идеално беше Laughing наистина отначало ме наболяваше, дори да си призная предните дни се чудих дали няма да съм се повредила нещо (четох какви ли не истории тук из форума), но всичко си беше като по старо му, важно е желание да има.

Шоши, обади се до счетоводството ви и питай. Аз нашите счет. редовно ги тормозя, ако проблема не е в тях отивай в НОИ (мн. често не си вдигат тел.) В деня на изписването, на цялата лудница отгоре, отидох и до НОИ, че ми бавеха 2 болнични - още същата седмица ми преведаха сумата.
Димяни, ние спим на климатик на 27. На дребосъка му е мн. по конфортно. През деня сме в хола (не иска да стои сам в спалнята), но като стане мн. топло се изнервя и тогава го местя на хладно - моментално се успокоява.
Мн. е важно как ще ги свикнеш отначало. Бабите край мен само го завиват и повиват...

# 137
ЧРД на Рая на Мама Цоцоланка!
Елхичка, мерси - да ще им звъня до полуда!

# 138
мен ме е страх от секс...а и как с тези лохии, малко са ама ги има и са ми гнусни...
 Иначес това неспане вечер, време за секс колкото искаш.
 Как излизате в тези жеги...мен ме е страх да не прегрее малката

А за болничните , те са 3 дни от юни и останалите са от юли. За юни имам преведени парички на 07-08, а за юли още нищо...

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 18:58 от Polinezia_love

# 139
  • Pb
.
 Как излизате в тези жеги...мен ме е страх да не прегрее малката
Да, опасно е. Онзи ден малкия направо беше огън след консултацията, която беше в 13.30 ч. Но сутрин до 10-11 ч. се живее и по сянките е добре. Вечер също, но тогава комарите са ми проблем.

# 140
да и в парка до нас е пълно с комари и няма да излиузаме днес, само на терасата поспахме до 10и30 сутринта

# 141
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА МАМА НИЯ, ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ НА МАМА ЦОЦОЛАНА, ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА Я РАДВА!!

Велева и Малейна, секретите изобщо не бяха много, по скоро като корички и педи все ми казваше, че се чистела  Close, добре че й взехх секрет, та тогава звъннах и на мацките с които заедно родихме и техните дечица също имаха. Иначе секрета се взима от нослето (ако не се лъжа), аз го нося в Педиатриата (на булевард Димитър Несторов), защото само там им имам вяра  Peace

# 142
Честито на Ния! ДА и е жив и здрав малкия Марти!   bouquet

Мери Джейн и аз още си бременея, ама вече толкова ми тежи и ми е писнали, че рядко пиша, само се навъртам да видя как вървят нещата. Ти поне имаш някой друг ден до термин! Моя беше вчера и вече имам чувството, че никога няма да родя! ooooh! Дет' викаш  - какво му е на януари месец, тъкмо ще бъде козирог като майка си  Wink... Това чакане много изнервя  #Cussing out

Елхичка  как даваш капките Инфакол? На мен ми донесоха, ама листовката е на гръцки и нищо не мога да разбера  newsm78

# 143
  • Pb
Или, по 1 гутатор преди всяко хранене, под езика. Ако до 3-4 дни няма подобрение, може да се увеличи дозата двукратно. Това е според листовката.
Аз не давам всеки път, но вечер гледам да не пропускам. Ефект сякаш има, ама дали не си въобразявам и аз не знам Thinking

# 144
Елхичка, много благодаря за инфото  Hug   bouquet
Важно е малкия Дидко да е добре, пък дали е от капките... (много е сладичък малкия  Crazy )

# 145
Честито бебе на Ния!   :bouquet:
Чеситт рожден ден на Мама Цоцоланка!   bouquet

аз най-накрая успях да разкарам тия сополи с помпичката - хванах й цаката най-накрая. слагам му и едни капки, които педито беше изписала, но не мога да й разчета по рецептата как се казват, а в аптеката ни ги приготвиха, та нямат и етикет.
взех и и силиконови зърна на Авент, пробвам и с тях да кърмя. май е по-добре от тези на Нук, но още не мога да преценя много добре. много ме е страх беб да не остава гладен, че и без това има мноого да навакса. та си му давам и АМ, дано постепенно АМ да стане добавката.

вие как сте с апетита? това безсъние тотално ми обърка режима и не ми се яде въобще. днес не съм яла нищо, цял ден съм на вода и едно безкофеинове кафе. и се чудя, защо ми намалява кърмата.  smile3538

# 146
Здравейте на всички!Най-после успявам да се добера до компютър. Благодаря на всички за поздравленията. Дали че ми беше за втори път мина особено лесно-чак не мога да повярвам.
Поздрави на всички родили мами. Специални поздрави на Франито.
Днес бебо е особено спокоен, спи и се храни на 3 часа и повече даже , а предните дни почти всеки час, очаквам тази нощ да ходим на дискотека с него.
Надявам се да успеем да влезем в що годе постоянен режим. Сега постоянно треперя ако отидя до магазина или някъде за повече от половин час, че ще се събуди и ще търси да хапва.

# 147
Хранди е родила на 14.08 момиченце Алегра 3550 кг и 51 см! Да и е жива и здрава!

Честито и на всички нови майчета за техните бебочета!

MrsK Елито при първото представяне е била изнервена от чакането и просто е констатирала, че това е бебе. После като идваха да ме виждат вече разбра, че това е братчето. Като се прибрахме и пуснахме бебе Айнщайн черното бебенце продължи да си е братче. Някак си го приема като снимките от ехографа било е черно сега бяло  Mr. Green нещо такова  Joy

Момичета разбра ли се какво е станало с кака Здравка?

# 148
Честита рожденничка на мама Цоцоланка,да е жива и здрава малката принцеса Рая за радост на цялото семейство!
На нас днес ни падна пъпчето и съм много щастлива,сега остава да се и прибере и ще съм адски доволна.От утре започвам да го изкарвам малко на терасата и живот и здраве другата седмица ще хукваме по разходки,дано само времето се поразхлади.
Забравих да споделя с вас,че в болницата бяхме заедно с Иви,вече я познавам не само задочно,потвърди ми се доброто мнение за нея,голяма сладурана,а Боби е приказно красив-пу-пу.Стигнах до извода,че Иви и мъжа и правят само красиви деца.Не успях обаче да видя малката Ели,но другия път се надявам да я видя!
Аз сега чакам малкия да се събуди за банята си,легна си към седем и сега ми е грехота да го будя,ще изчакам до 10 часа,но дано сам да се събуди,защото когато аз го будя се криви и не иска да заспива по сто часа!!!

# 149
честито на Хранди   bouquet

Иви,
аз така и не разбрах
Сирена, хайде де, от кага те чакам за разходките. все се оглеждам за тебе, ама - тц  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт