Отговори
# 150
Честито на Хранди,жива и здрава да е малката Алегра,много слънчево и усмихнато детство!

# 151
Херка,много е малък още,а пък и най-ме спират жегите!

# 152
ами ние излизаме след 5следобед, защото преди това просто аз не съм в състояние. и да ти кажа, не е чак толкова топло, защото духа вятър. даже с ританки вече го извеждам и го завивам с пеленка.

# 153
  • Pb
Хранди, честито малко съкровище!!!

# 154
Ооо,то и аз ще го извеждам следобед,но просто му давам още време да се адаптира,защото и за него беше стрес,за мен също.Аз се притеснявах и от пътя как ще му се отрази,та за това ще изчакам малко с разходките!

# 155
  • Бургас
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦА НА ХРАНДИ И НИЯ МНОГО ДА ГИ РАДВАТ И СЛУШАТ

ЧЕСТИТО НА РАЯ НА МАМА ЦОЦОЛАНКА ДА И РАСТЕ ЗДРАВА СИЛНА И ДОБРА КАТО МАЙКА СИ.

# 156
  • София
Честити бебенца на мамаите родили днес!   bouquet
Честит рожден ден и на принцеса Рая на мама Цоцоланка   bouquet Да е жива и здрава и много щастлива!  bouquet
Аз седнах за малко само да видя как сте Simple Smile и кой нов родил  Heart Eyes
Сега ставам че мислим да вечеряме докато малчо спи Simple Smile Той хапна към 21.30 ама не се знае до кога,с това спане денем нощно време не се знае как ще е!  Mr. Green
Лека вечер на всички! 

# 157
Честито на Рая на мама Цоцоланка! Да ти е жива и здрава куклата!

Ох Криси и тук да ти се извиня...с такова нетърпение чаках да ме изпишат, че като дойде момента просто се изстрелях навън и загубих и ума и дума  Embarassed Като сме тръгнали с хвалбите Сиренка е една очарователна прекрасна мама на едно невероятно сладурско бебоче, в което просто се влюбих като го видях  Heart Eyes А самия бебок е одрал кожата на майка си  Hug Ние с теб родихме през ден и пъпчетата на бебоците са паднали през ден  Mr. Green Нашия падна вчера и го чакаме да се прибере  Heart Eyes Крис как ще е малък я марш навън  hahaha

Вчера като излизахме, отиваме да си купим закуски от едно любимо място. Продавачката на видима възраст не повече от 21 гледа втренчено в бебето и не чува какво и говори мъжа ми  hahaha След малко като се окопити ме поглежда невярващо и пита, а то има ли 2 месеца hahaha hahaha hahaha Казах и не на 8 дни е Mr. Green През целия център ни гледаха като полезни изкопаеми...а Елито също на 8 дни излезе за първи път  Laughing

Хора мойто спи ще ми се пръснат гърдите. Той се е нахранил преди гърдата ми да се усети, че нещо и се случва...Ама какви усмивки пуска като се наманджа  Joy

# 158
Хора,защо линийките ми показват,че детето ми е на различни дни,след като съм въвела една и съща рожденна дата?

# 159
Иви,мерси за милите думи-направо се насълзих! Hug HugА за това че си бързала да те изпишат те разбирам,аз такъв рев му ударих предния ден,много ми домъчня за вкъщи.А Ели ще я видя като дойда на преглед.Не се тревожи,няма за какво да ми се извиняваш.
Аз не мога да го вкарам Мирко в ритъм,но за сметка на това гърдите ми текат на три часа-поне те са в режим Joy Joy

# 160
Сиренка, това е от часовата разлика. и при мен е така, но аз промених датата - с един ден го изместих. обаче някъде към 23,00 май се сменя следващия ден. ама пък така поне през по-голямата част от деня руската линийка е вярна  Grinning
ние пък се приспиваме сега. пуснала съм му въртележката. обаче на мен нещо не ми се спи  Rolling Eyes тж като спа по цял ден  Embarassed

# 161
  • София
Ивче тая продавачка голям разбирач  Joy
Аз чакам моя сладур да се събуди сега и да папаме Simple Smile И след това се моля да занунка,че снощи съм спала на пресекулки но то май си свикнах вече! Rolling Eyes
Педито ми каза да не го бърша много с кърпички а да са ги мия на всяко сменяне на пампито ако е акъл,толкова ли не са хубави да се използват мокри кърпички???
В 21.00 като папа го сложих малко на гърдата и след това хапна 60 мл. от шише и пак повърна хем беше се оригнал! Дали преяжда,какво ли е?
А.... утре мислим да излезнем вече навън Simple Smile Посъветвайте ме как да сме облечени??? Завити???

# 162
хм, ами аз само като е наакан го мия на чешмата и то не всеки път. понякога само е оцапал памперса като е тръцнал и не го мия тогава, а действам с кърпичките. всеки път ли трябва да се мие като си сменя памперса?  newsm78

# 163
  • София
Херелина поне моята педиатърка така ми каза,не знам мила!  newsm78

# 164
 ЧЕСТИТО НА МАМА ХРАНДИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И МНОГО ДА РАДВА И СЛУШКА МАМА И ТАТИ!

Общи условия

Активация на акаунт