Отговори
# 165
  • Stavanger,Norway/ Varna
и аз не я мия всеки път, зависи колко е акала. Накой път е някак си сухо и няма изцапано на дупето а само на памперса, тогава я минавам с кърпи4ките. Съ6то така, понеже я сменям след хранене, някой път ако е яла много и виждам, 4е заспива и няма да из4ака 15 минутки да и слегне, тогава, да не ми повръ6та, пак я минавам с кърпи4ките. Не виждам да е ло6о, дупето и си е наред, нямаме проблеми с подси4ане.

[b]4ЕСТИТО НА ВСИ4КИ ПРАЗНУВА6ТИ   Hug[/b]

# 166
Момичета,и мен ме впишете в списъка на родилите.
На 20.08 родих синът ми Мартин секцио,3220 и 50 см в частна клиника Ния Мед в Стара Загора.Всичко мина повече от перфектно,благодарение на базата и екипа на болницата.Сега си се гледкаме с Марти в къщи.Преди много не се включвах в темичката за да не правим ''навалица'',но сега ще съм по активна и ще обменям опит с вас.
Честити рожби на всички майки които са родили през времето кагато отсъствах тия пет дена.Да са ви живи ,здрави и много щастливи!

# 167
Добро утро !!!
Valenta70, Хранди - да са ви живи и здрави бебоците, честито омамване!!! Valenta70, включвай се колкото си поискаш , тук навалицата е сладка!
 За миенето и кърпичките - ние сме според зависи. По-често се възползвам от мокрите кърпи, щото ми е по - удобно, ако бебо се е ококорил и не му се спи - се мием на чешмата.
Вчера имаше пълен синхрон в програмата на моите младежи - следобедният сън и къпането бяха по едно и също време и с еднаква продължителност и за двамата . Малчото слуша винаги приказките с баткото по негово настояване, като междувременно я похапва, я се оригва или дозаспива.
 Изцедих се и отивам да си доспя  Heart Eyes

# 168
  • ГОре на черешата...
Добро утро и от мен, вечното присъствие 2 в 1 Mr. Green.
И днес няма да се ражда явно Rolling Eyes...

Честито на новите мами и сладките им бебоци   bouquet !

# 169
 Добро утро и от мен!
 ЧЕСТИТО НА МАМА VALENTA 70! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ С МАЛКИЯ ЮНАК И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Отивам на преглед, стискайте палци всичко да е наред и да ми каже доки, че скоро ще родя. Вече наистина много ми се ражда. Вчера какво ли не направих - дълга разходка, горещ душ, секс и пак нищо.

Пречи ли нещо да се прави секс в толкова напреднала бременност, че се притесних снощи да не направим нещо на бебека?

# 170
  • ГОре на черешата...
Мери Джейн, точно тебе чаках.
Отдъхнах си, че не съм сама Whistling.
Не, не смятам, че секса пречи. Напротив - спермата предизвиква отделянето на простагландини, които предизвикват маточните контракции. Така че - действайте Peace.
А моят не ще - страх го е Close.
Да се огледам ли за някой комшия hahaha?

# 171
Здравейте на всички! Толкова много ми липсвахте.
Ние вече сме си вкъщи с бебчо и си се радваме взаимно.
Нямах време да изчета написаното до тук, но тези дни ще се постарая.

Само да подчертая-бебето се казва ПЕРСИЯН-МАТЕЙ
!
Впоследствие добавихме второто име, защото станаха големи разправии със свекъра, бях откачила просто. Някои хора все още не могат да си променят мнението към по -демократичен начин на живот!

По-късно ще се включа пак милички!

Много ви целувам всички и ви обичам!

Честито на всички нове бебешки попълнения
! Laughing Laughing Laughing

# 172
  • ГОре на черешата...
ПИванова, добре дошли Hug!
Уф, аман от тия свекъри #2gunfire!
А иначе - и двете имена са страхотни Peace! Матей също! Нали знаеш - библейско име е, дано му е на късмет Peace!

# 173
  • вкъщи
здравейте мами!
докато си пия кърма4еския 4ай ви про4етох и реших да се опла4а.снощи ни беше първата напълно безсънна нощ.мал4о спа от 23 до 01  и толкова.после рев,рев,гър4ене,пъшкане.тия колики ще го съсипят горкия.добре поне,4е си хапва.то и ако това не правеше съвсем щях да отка4а.сега майак ми донесе бейби нос капките ,да пробваме и тях.излязоха на разходка с каката и бебето,аз уж да поспа.ама за кога да заспивам,като в 10 и 30 или 11 трябв а да се храним.има ли и други такиви страдащи бебоци и мами,нека да пишат,да знам ,4е не сме единствените.само дано мони не заприли4а на кака си,4е тогава дупе да ми е яко.е поне ще отслабна #Cussing out

# 174
Честито на всички нови мами!Да им растат здрави и усмихнати децата! Heart Eyes
Честит Рожден ден и на Рая!Безгрижно детство и пожелавам!  bouquet

Мама Цоцоланке,четох статията в Седмичния труд,хареса ми ,браво!Дано има повече жени като вас,готови да имат повече от едно и две деца.Аз наистина исках да имам три деца преди,но вече не съм убедена в исканията си! JoyДвечки май ще ми стигнат,особенно като се има впредвид че са от мъжки пол и ме очакват приключения с тях!
Незнам как се справяте,но моето дете си иска цяла сутрин да цока,чак сега заспа/на сешоар Crazy/.И доста ресто връща след хранене!Ама това не ме притеснява.Но за режим и дума не може да става,хапва си на три часа през нощта,няма отказване,но и не трябва-малки са още мишчиците,трябва им сила!
Мариетке,теб те "следя" отблизо и снощи сънувах, че раждаш точно на термина си и то какво...МОМИЧЕ! baby_neutral
Леко раждане ви желая и стискам палци на всички чакащи своите съкровища!
Отивам да готвя,а как ми се спи,ама вече доста време не съм приготвяла домашна храна,дояде ми се....

# 175
  • Бургас
Здравейте момичета.
Аз днес съм затрупана от деца и чакам татко им да си дойде след обяд че да поспя.
Ама сега сложих да готвя и седнах малко да си починаи се тъпча с кисело мляко и овесени ядки и пия чайчето на Хип много ме е страх тоя път да не ми спре кърмата че много нямам време за почивка а и малките хич не ме слушат.
Инче засега Иван е страхотно бебе добре че той е послушен ама ме съмнява че още нямаме никакви колики и за това, а когато го почнат не ми се мисли.
Аз смятам в понеделник да го изведа малкия че малко да захладнее.

# 176
  • ГОре на черешата...

Мариетке,теб те "следя" отблизо и снощи сънувах, че раждаш точно на термина си и то какво...МОМИЧЕ! baby_neutral

Crazy

Малеееееее, то ще се чуе тогаз чак в София Joy...

# 177
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, здравейте! Да се възползвам, докато мъжо спи, а Емма ръмжи само. Танти я изпратихме за 2 дена на моето село да полудуват с племенника.

ЧЕСТИТО НА НИЯ, ВАЛЕНТА70 И  ХРАНДИ!!! МНОГО ВЕСЕЛИ МИГОВЕ С БЕБОЦИТЕ!!!

Да питам и аз нещо. Бебоците ви как акат? Емма направо все едно пишка от дупето и стреля на далече. Вчера направо ми взе акъла- за едно сменяне на памперса 3-4 пъти я мих, паркета омаза, дрехите ми също, че на края реши и да се изпишка пак на паркета. Мисля после да й направя малко оризова вода, че аз не мога да си го позволя да ям по-запичащи неща. С тези шевове и хемороиди.....няма нужда.

Пъпките и при нас не се махат, а от топлото стават и повече. До сега не ги мажех с нищо, но заради горещините започнах с витаминния крем на Мустела. Определено има ефект. Малко Емма става бяла като призрак, ама карай....

Дупето го мия при екстремни случаи като вчерашния и когато се е подсекла, че от лосиона в мокрите кърпи да не щипе. Иначе и аз само прибърсвам.

Ние бяхме навън на следващия ден след изписването. Никакво бавене нямаше. Иви, вчера циганите, от които си купуваме дини, ни викат "Ама то май няма 40 дена.", а ние " То няма и месец още даже".....те "Аааа, ми ние преди 40 дена не ги изкарваме нашите". Та и на нас ни се чудят на акъла, ама като не виждам смисъл в това неизвеждане...... Малко ни тормозят комарите, но не мога да я държа вътре. Че у нас е по-топло и задушно, отколкото на вън.

За млечницата по-скоро бих използвала Дактарин, отколкото сода. Имам приятел-гастроентеролог и от него знам, че от содата изтъняват червата и е много погрешно да се пие. А и като знам какъв кански рев наддаде Танти от нея, като беше бебе....баба й още не може да си прости какво й причини, а на всичкото отгоре и не помогна, тъй като съвсем малко да остане в устата, пак се разпространява. А с Дактарина с 2 давания и се родихме. За сега Емма няма такива ми ти работи, но си знам, че няма да я мъча  Peace

# 178
 Днес за сега само с Мариетка си гукаме във форума от неродилите мами.

Ходих на преглед. Добри новини. 2см. разкритие и мека шийка. Малко и изкуствено разкритие с туширане= на още 1см. Общо - 3см.
 Ако до понеделник не родя, заминавам за Пловдив, където ще раждам и ако всичко е така както сега, вечерта ще ме приемат за предизвикано раждане с хапче, така че стискайте палци. Сега пък вече като е толкова близо, взе да ме хваща шубето. newsm17

# 179
  • София
mary_jane всичко ще мине леко!   Praynig Ние сме с теб! Hug
Гита, аз днес мисля да го изведа малчо Simple Smile То от сутринта се канех ама не смогнах а сега вече е доста топличко! Мисля някъде към 18.00 обаче да излизаме  Party
Аз пъпчиците му не ги мажа с нищо! Появяват се,изчезват...... и така!
С това повръщане обаче не знам какво да правя,мисля че не преяжда а пак по повръща Confused Към 12.00 му дадох да папа.... цока 8 мин от мен и после от изцеденото изяде 40 мл. и до сега ми повърна 3 пъти  Confused
Кажете ми с какво да обличам беб като го изкарвам навън????
Вчера педито ни предписа Калций на ампули и каза да му давам по половин на ден в продължение на 10 дни обаче се чудя как да му я дам тази ампула без да я изплюе?  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 13:43 от Димяни

Общи условия

Активация на акаунт