Отговори
# 180
Четок за тази комбинирана ваксина Пентаксим.  (има 2 теми в "Майки бъдещи и...")
Видях, че и Гита Ог е писала по темата. Аз за 1ви път чувам, че я има и много ми се иска да я ползваме  вместо тази, която се полага по ЗК.
Наистина ли е тлкова безопасна и препоръчителна? Моля ако някой знае нещо повече да ме светне.

# 181
  • Ланкър, планините Овнерог
Четок за тази комбинирана ваксина Пентаксим.  (има 2 теми в "Майки бъдещи и...")
Видях, че и Гита Ог е писала по темата. Аз за 1ви път чувам, че я има и много ми се иска да я ползваме  вместо тази, която се полага по ЗК.
Наистина ли е тлкова безопасна и препоръчителна? Моля ако някой знае нещо повече да ме светне.

Д-р Слънчева беше писала в една тема, че до сега не е чувала за странични реакции към Пентаксима. Имам приятели фармацевти и те ми казаха въобще да не се замислям. С Танти не знаех много-много, но сега като знам какво може да стане от живите ваксини, ми настръхва косата. Предпочитам да си платя и да съм по-спокойна. "Блажени незнаещите"....

Дамяни, аз обличам Емма само с боди с къс или без ръкав. И то го слагам по-скоро, за да придържа памперса, иначе бих я държала само по памперс. За какво ти е предписала лекарката Калция?

# 182
Гера, благодаря ти за отговора!  Hug Този секрет от носа лекар ли го взима? По касата ли е и ако не, колко струва? Веднага ли трябва да се занесе за изследване? и последно, Педиатрията, за която спомена, онова до ВМА ли е, само че не на Г. Софийски, а на Д. Несторов?

прощавай за безбройните въпроси, но нещо се ошашках, че и с нас може да е такъв случаят. А как се лекуват тия гадове?

# 183
Гита,за какви ваксини говорите?И какво може да стане?Моля те "светни" ме по въпроса!На нас досега ни биха 2 ваксини в родилния дом и ни взеха кръв от крачето.

# 184
  • София
Гита, предписа ми го защото каза че има треперене на устичката и каза че е поради липса на калций Rolling EyesБило хубаво 10 дни да му го давам!

# 185
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита,за какви ваксини говорите?И какво може да стане?Моля те "светни" ме по въпроса!На нас досега ни биха 2 ваксини в родилния дом и ни взеха кръв от крачето.

Споко, бре. И Емма е боцкана в родилното. Във форума има много теми за/против ваксините, много хора ги и отричат, но аз чак това не бих могла да направя, а и за да ти вземат детето в детска градина, искат да има всички ваксини. Просто съм избрала малко по-безопасното/ или поне така си мисля и се успокоявам/. То и с тези от НЗОК не е задължително да има проблем-Танти е ваксинирана с тях. Даже предишната й педиатърка й беше била едната, докато е била с вирус. Това беше капката, с която преля чашата и я смених. Слава Богу, проблеми нямаше. Не искам никого да плаша, то и не е задължително да се случват лошите неща. За това който иска, да потърси инфо за ваксините и сам да си реши какво да прави. Тази седмица, живи и здрави, ще правиме на Емма втория прием на Хепатитната ваксина.

# 186
Привет на всички  Hug

Като ви чета се успокоявам, че нещата с бебонито ми са като при вас - нищо необичайно. Дано всичко продължава така при всички - да не се появяват проблеми, освен стандартните като коликите.  Praynig

Вие смятате ли да хвърляте пъпчетата на децата на някякви по-специални места и, ако да, към какви места сте се ориентирали?  Thinking  Нашето пъпче падна още миналата седмица, но още не съм измислила къде да го хвърля...  newsm78

# 187
  • София
Гера, как го взимаш този секрет?

Момичета, беба, откакто е само на кърмене, се будиза хранене през 4 часа? Много ли ви се вижда?

# 188
  • вкъщи
велева радвай се,изградило си е режим детето,а и зна4и му стига.ние ядем през 2,5-3 4аса.оба4е май хи4 не спим,или само върху моя корем.мъжо още не се е върнал и аз с коли4ката и двете деца с такси ще ходя в центъра да се видя с една приятелка от софия.лудницаще е,да ми стискате палци да няма резили.

# 189
Привет на всички настоящи и бъдещи мами Hug
Искам да Ви благодаря за безценните съвети и опит, които споделяте тук Heart Eyes

# 190
  • София
Офффффф....... няма ли да захлажда за да излизамееееееее............ Party
Нямам търпение вече нали ще ни е за първи път Simple Smile Само се надявам да слушка Praynig Peace и да не плаче навън но смятам че ще му е хубаво!
Към колко е най-добре да излезнем? РАно ли е 18.00 ? 

# 191
Здравейте, момичета  Hug
Вече втори ден преносвам, а нямам и грам контракции или признаци за раждане  Sad Ако до сряда не родя в четвъртък ще ме приемат в болницата... А така ми се искаше нормално да стане всичко  Confused Надявам се всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig  Освен тежестта не издържам вече и на напрежението и очакването  Shocked Тъкмо се бях успокоила, че термина наближава и всичко е наред и скоро ще се гушнем с бебчо, пък то какво стана - мина термина и ... нищо!  Cry А и малко бременлийки останахме вече тук...

# 192
Здравей тееееееееееееееееее Crazy много съм щастливааааааааааааа

# 193
# 194
  • ГОре на черешата...
Франи, голям сладур е малкия, пу,пу Heart Eyes!!!

Общи условия

Активация на акаунт