Отговори
# 195
Франито, здравей отново!

Marianamama, не се тревожи децата ще слушкат!

Veleva, ти си герой, 4 часа си е интервал мечта!!!

Гита Ог, благодаря за отговорите. Ще почета още по темата, но нави ме за Пентаксима. Но е факт "блажени са незнаещите".

# 196
 Франи добре дошла! Малкия Теди е голям сладур.
 Ехххххххх добре си ти вече, ами ние, които още се тътрим с тези кореми.

Днес гледах "Такъв е животът" и малко се депресирах. Да ви кажа, че моя корем е много малък, направо не знам, къде се събира бебка, дали й е добре, да не да е много малка. Направо вече не издържам само да ме тормозят някакви такива мисли. Но все и сама се успокоявам, че остават броени дни.

# 197
  • Чехия
 Hug
Привет мамчета, са се отбивам да проветя мойте мили бремки.

Мариетке мила, мисля за тебе...малкото мъжле дано не те мъчи много.

Гита Ог за акането да ти напиша не се шашкай, така са бебоците сваляш памперса и веднага цвърк  Mr. Green ...норнално е, ако бебето е само на кърма да ака често и с рядка конистенция..радвай се че е така..а че не запечено.
И ние сме ги имали тези мили моменти върху паркета...и дрехите.. Crazy

Момичета на неродилите леко и бързо раждане.  bouquet На родилите Честито.

# 198
  • София
Франи добре дошла мила!   bouquet МАлкия е голям сладур!  Heart EyesДА ти е жив и здрав!

Ние сега бяхме на вън и съм мноооогооо.... щастлива!  Party
Лека вечер на всички!  Hug

# 199
Честито на всечки новообебили се и завърнали се!    bouquet

Гита, и моя така ака. днес сутринта направи 2 магистрали на хавлията - тамън го бях измила на чешмата и го бях намазала  ooooh! сигурно ми отмъщава, че го държа гол  Wink
Сиренка, за ваксините, доколкото разбрах , първите 3 са безобидни - т.е. 2те от болницата и следващата за Хепатит В. вече за полиото не е хубава ваксината по ЗК и е желателно да си купиш Пентаксим. поне така разбрах от всичко изчетено. в петък сме на консултация и ще ти кажа по-точно, защото точно за това смятам да говоря с джи пи. Пентаксим струва около 60лв и се слага 3 пъти.
Мери джейн, и на мен ми се струваше, че ми е малък корема . обаче сега вече като спадна, ми се струва, че е бил огромен  Simple Smile то бебчето си знае работата  Simple Smile
Мариетка, внимателно избирай съседа, че после може да го викаш мома да прави Laughing

# 200
Димяни, друго си е с разходка, нали?
Мери Джейн, аз това предаване "Такъв е живота" хич не го харесвам.
Много е манипулирано и орязано.
Херелина, точно така е 3 пъти се слага Пентаксима и май веднъж има Ре на 2 годинки.

# 201
  • у дома
Здравейте мами и бъдещи мами  Hug

нахлувам за мъничко в темичката ви. моят термин беше 12 август 2006, а слънчицето ни Ния се роди ден по-рано - нормално  baby_neutral вече е на цяла годинка!  Hug четейки си припомних моите дни преди и след раждането  Heart Eyes

искам да честитя на всички мами изпитали най-прекрасното чувство на света! желая ви много здраве!  Hug   bouquet
на всички мами, които все още са 2 в 1 пожелавам леко и безпроблемно раждане! още мъничко остана Wink  Hug    bouquet

лека и спокойна вечер   bouquet

ps ние избрахме Пентаксим  Peace доволни сме и наистина това е ваксината, която се приема много добре от бебетата, няма да сбъркате  Peace

# 202
  • Бургас
Добър вечер на всички.
Франи малкия е приказен,ама май на мама ще прилича. Grinning.Е докара го лъвче само не разбрах защо ти се наложи секцио или ти искаше така.
Сега да ви питам тая ваксина Пентаксим колко всъщност струва 60лв и се дава на 3 пъти или се купуват три пъти по 60 лв или общо 180 че да знам каква глоба ще отнесем
Мери Джейн дръж се ние сме с вас май само ти   и Мариетка останахте от тия дето пишат

# 203
3*60=180лв. ако не греша, бие се в три последователни месеца

# 204
Валента честито момченце Мартин! Да ти е жив и здрав!

Сиренка  Heart Eyes
За дупето мия го само веднъж на ден, защото кожата му е много суха и се бели постоянно...Почиствам го само с мокри кърпички и с Елито беше същото, не съм имала проблеми с каката и с него засега нямам.
Тони вкъщи сме само по памперс, навън с боди с къс ръкав незавит и пак му беше топло, бодито го слагам повече от срам да не е само по памперс че съвсем зло ме гледат  Joy На мен редовно ми изписват разни неща, но аз просто не ги давам...твърде често ги дават за всеки случай, а аз не искам да го тъпча с излишни глупости. Калция го изписват за щяло и нещяло.
Шоши толкова познато ми звучи всичко...Каката я метнах във ваната, изкъпах я и докато поиграе оправих бебето, накърмих го и след това оправях нея. Междувременно той повърна, наака се, почистих го и тъкмо да му сложа новия памперс и ми се изпика, намокри всичко включително и себе си до ушите и пак отначало  Crazy А да след повторното измиване си наака хавлията  hahaha
Пиванова добре дошла  Hug

И аз не виждам смисъл да си седим вкъщи, днес го водихме на първи купон  Crazy Гаджето на Елито имаше РД и малкия Боби също имаше покана  Whistling Държа се много прилично спа през цялото време и можех на воля да тичам след каката  hahaha
За ваксините с Елито преживях кошмарен ден след първото полио #Cussing out Не бях чувала дотогава, че има живи и мъртви ваксини...След като я видях как лежа без да мръдне повече от 20 часа, само повръщаше и акаше, не се сещам още какви екстри имаше...и като си помислих какво може да се случи бързичко се информирах...от тогава слагам само умъртвени ваксини и то само ако е напълно здрава. И да ми кихне веднъж не давах да и слагат.
Вале много ви е красив синът! Да ви е жив и здрав!

На всички, които още чакат много търпение и леко раждане!

Изритаха ме от компа утре ще дочитам  Embarassed

# 205
  • Stavanger,Norway/ Varna
Я да се разпи6а и аз.

За ваксините, тук и биха едната доза за хепатит Б, о4аквам другите две, 6те и бият и за туберкулоза, за6тото на6тия тати е от Сърбия, а тя не е в ЕС. Няма и аз представа за тия ваксини, 6те взема да про4ета не6то.

Мери Джейн, хи4 не го исли корема. Е, виж ме мен на снимките с какво корем4енце бях, ама на родих си здраво 2800 беб4е и даже съм много доволна, за6тото сега от пупата и няма и спомен даже  Peace.

Моята мома и тя повръ6та по4ти всеки ден и е много криво бебе. Ба6та ми я е кръстил "На дядо сладкото отмъ6тение", за6тото и аз съм била кривотия и сега и се връ6тало. Об6то взето, но6тно време няма сън за мен, ве4е по4на и през деня да будува и се 4удя как толкова малко бебе седи толкова будно. То поне да си кротува, ама не, тя се пъ4и, ръмжи ужасно много, 4ак се задъва и се мята като риба на сухо. Не са колики, поне днес, незнам какво и бе6е. Е как няма да повръ6та с такова мятане. И ва6ите ли са така или си спинкат. Днес и орязах разходката, за6тото трябва6е да поспя ина4е 6тях да колабирам, а тати не смее сам да я извежда о6те  Sad

# 206
на 21 ходих на ехограф бебето беше лицево предлежание имаше възел на самата пъпна връв добре 4е док жоро  го видя и затова направих ме секциото още същият ден боли но не съжалявам ве4е сме си вкъщи гледками се имам малко кърма но се стимулирам с помпата на авент днес я купих ме след като ни изписаха МНОГО БЛАГОДАРЯ НА КРОКИТО  bouquet толкова неща исках да ви напиша но забравих Blush бебето ми е изпило мозъка Mr. Green толкова го оби4ам Crazy незнам как да се изразя сигурно и вие така се 4уства те с вашите малки бебета  оххх още нещо щях да пиша но забравих newsm78 пак ще се вклю4а по късно bowuu

# 207
Ivy, голяма веселба е!
Mira,  3 пъти по 60 лв е инвестицията.

# 208
 Знаете ли, че днес след гинекологичния преглед за разкритие имам чувството, че ми започнаха контракции, но не са болезнени и въпреки това продължават цял ден, а не са по 1,2 на ден както бяха досега (Аз от осмия месец си имам такива стягащи и неболезнени). Но днес, днес са различни, постоянни са. Обадих се на доктора, каза да не се притеснявам, че предродилните контракции са болезнени и да не се притеснявам. Ама аз имам чувството, че така някакси все едно се подготвяам за родилните и ме е страх да не се усетя късно, че раждам. Освен това днес при прегледа доктора ми свали тапата. Като си извади пръстите по тях имаше точно слуз примесена с кафеникаво нещо като кръв и ми каза "Това да не те притеснява, от прегледа е. Това е слузестата тапата". Значи до 1 - 2 дена може да родя. А и тези постоянни контракции. Постоянно съм в очакване да  започне болка, а не само стягане.
 Мисля си, че цяла нощ няма да мога да мигна и ще съм в очакване.

# 209
 bob4enka а за теб специално направо съм се чудела как може  на тези снимки наистина да си в деветия месец. Много ми беше странно, но то си е до структура. Изглеждаш много добре там.

Общи условия

Активация на акаунт