Отговори
# 210
Добро утро и от мен:)
Аз съм много притеснена,Алекс от 3 дена ака само по  2пъти на ден,а уж яде,поне така си мисля защото повръща от време на време,защо така повръща пък не ака незнам,кърмата май мие  намаляла,поне като се изцедих вчера и сутринта изкарах само 40,50 мл:( и му ги давам и тях да изяде,мисля че не гладен,защото не плаче,като му дам цицата хапне интензивно 3,4 минути,после се задави и почва да бута гърдата и да си мята главата назад и да прави едни такива гримаси криви и на отвращение Rolling Eyes Shocked,направо незнам защо така,утре ще търся педиатър добър да го заведа,че неговата е в отпуска и то в чужбина на почивка,няма как да се свържа с нея,ужасен късмет Embarassed Confused
Вижда ми се топло челцето му,ама то е много жега тука 40 градуса навън,вътре е 34 в нас:(,да не съм го претоплила,ама то го държа по боди  с къс ръкав и тънки ританки. newsm78
Дано да му няма нищо,че вече незнам,само това липсва:(
На неродилите мамчета успех:) Peace

# 211
Здравейте момичета.

На мен се пада честа да ви съобщя  Flutter-

Мариетка е родила снощи в 10.20-момче.Да са живи и здрави и много да се слушат.
Да е честито и на татко Ангел и бате Калоян.  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 08:39 от Ванчето

# 212
Ванчето, добри вести ни носиш рано сутрин!!!
Да е жив и здрав синковеца на Мариета!
Иррра, наистина по-добре се консултирай с педиатър по тревогите ти. Може пък бебко да си ака на рядко, но качествено. Ако наддава добре - всичко е наред!

# 213
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug
Тъкмо щях да пиша новината и видях, че са ме изпреварили  Simple Smile Ето подробности:
Синът на Мариета се казва Андриан - 4050 г. и 54 см  Peace

ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИИИИ! МНОГО СКОРО ДА СЕ РАДВАШ НА ЗДРАВО БЕБЕ!
Хайде, бягам, че госпожицата от 7 сутринта е будна и иска внимание  ooooh! Баткото пък чака за закуска  Grinning

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 09:35 от mentina

# 214
  • Бургас
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАРИЕТА ДА Е МНОГО ЗАДРАВО И ПОСЛУШНО И ДА РАДВА МАМА ТАТИ И БАТКО

# 215
Мариета Честит син! Да ти е жив и здрав и безкрайно щастлив! Леко възстановяване!

Ирра
може кърмата да ти се е регулирала не е нужно да имаш за изцеждане след яденето му. Аз например досега съм се изцедила съвсем малко само веднъж, колкото да си облекча гърдите, че се препълниха. А за мятането може би е от колики. Боби захапва по-трудно като го боли коремчето... За обличането всеки различно си преценява, аз си го държа по памперс, самата аз стоя гола и не виждам защо той да е по-облечен и да му е топло...

Отивам да храня Елито, че и Боби след малко ще става... Боже не сме мигнали цяла нощ  Crazy

# 216
Честит син на Мариета! Да й е жив и здрав!     bouquet

аз продължавам да се тормозя с тоя нос. джипито казва, че сигурно се чисти, ама снощи той се събуди, защоот му беше запушен и като му го отпуших с аспиратора си заспа пак.
Гера, как точно вземаш секрета? аз на сухо с аспиратора нищо не издърпвам, а с физиоогичния разтвор не се ли замърсява пробата?   bouquet и за какво точно го даваш да го изследват?
да се похваля, че тази сутрин господинът се събуди 3,5 часа след последното хранене. досега обикновено след 2,5 часа се будеше. не че бодърстването ми се размина и тая нощ, ама значи все пак има надежда да поспя по-нормално в скоро време  Crazy

# 217
 ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАРИЕТА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ С МАЛКИЯ АНДРИАН!

Боже аз май наистина вече си останах единствена с корем. Sonita къде си? newsm45

# 218
Ирра, аз бързам да ти кажа за обличането. Нашият неонатолог /който е божествен Hug Hug, след като се видях с него и така се успокоих че ми и мина следродилната депресия/ като дойде на първото посещение каза: Тук е 28 градуса - боди с къс или без ръкав!Така че махай ританките, а можеш да разбереш дали си го претоплила като му премериш температурата: пъхаш нормален термометър в дупето - няма страшно не ги боли, като се мести местиш и ти ръката по дупето му, колкото покаже вадиш 5 6 деления, тоест ако е 37,1 значи реално е 36,5.

# 219
Честито на новите мами, да са живи и здрави бебовците! 

Чакайте да покажа и аз нашия скандинавец

http://images19.snimka.bg/003800317.jpg

http://images19.snimka.bg/003800321.jpg

http://images19.snimka.bg/003800323.jpg

http://images19.snimka.bg/003800324.jpg

Ох, Енти съм, гледам, че снахата е влизала от компютъра и е оставила нейния акаунт.

# 220
Здравейте мили мамчета,
Много Ви благодаря за прекрасните пожелания относно раждането на нашия син!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СТАНАЛИ МАМИ В ПЕРИОДА 16-ТИ - 26-ТИ, ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВИ ДА СА ВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА СЛУШКАТ!
Сега ще ви разкажа на кратко как се появи Сашко на бял свят  Grinning
На 15-ти постъпих в Майчин Дом направиха ми изследвания и ме тушираха за пореден път (уф много е гадно) и ме пуснаха на свободен режим, и аз естествено не си лежах в болницата а тръгнах по разхдки белкем получа контракций. И  3, 4 часа се мотах на вън, което не даде ефект  Joy.... Вечерта моя доктор се обадил на акушерките да види как съм, и те казали че не могат да  ми хванат спатийте, и той наредил сутринта да ми направят клизма и като дойде ще раждам:) Цялата нощ почи не мигнах, хем нямах търпение да се видя с бебчо, хем изпитвах и страх.. малко си бях объркана... Така дойде и сутринта на 16-ти, направих си тоалет, после ми направиха клизма не е приятно, но не е болка за умиране, дори после се чувстваш облекчен  Joy И пак ме тушира д-ра... и всички ми викат: "не се стягай спокойно" а доктора ме натиска по корема ... ама то как да стане  #Crazy и имах 1 и 1/2 см разкритие, после ме свалиха в пред родилна зала и ми вкл. системка и се почнаха едни контракций на 2, 3 мин яко ме сковаваше кръст и корем, таман мине и пак почне.. Мина и един доцент на визитация и той ме тушира и ми вика "Много ли са ми дебели пръстите?"  #2gunfire и така до 2h имах 2 см разкритие. И моя доктор реши да не ме мъчи и свика екип и ми направиха спешно секцио.. Като чух и бях на седмото небе ураааа  няма да ме боли вече  Laughing И така на 16.08 в 14:50 изплака нашето съкровище!И като ми текнаха едни сълзи на щастие, не могат ме укротят  Hug Беше невероятно изживяване, на тези които не са го изпитали пожелавам когато му дойде времето да го изпитат.А тези които вече са се обебили ме разбират напълно.
Сега вече съм много добре, доктора има златни ръце и почти не си личи къде съм рязана  Heart Eyes
Бебчо и той е много добре в  домашна обстановка пращам снимки да го видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=166094
Много целувки от нас за вас! И ще се вкл. вече по-често!

# 221
  • София
Мами, да питам нещо, пих снощи фервекс, аз не кърмя, а изцеждам, кога според вас мога да цедя и да е безопасно ?

# 222
  • София
Честито на всички нови мами - да са ви живи и здрави бебета и много радостни мигове с тях ви пожелавам!
При нас обичайните неща като при другите. Вики доста я мъчат коликите - най-вече сутрин и до ранния следобяд, когато и плаче неистово. Даже и разходките не помагат в такива случаи. Но пък снощи излизахме на разходка след 18 и до 21 е спала сладко и е била кротка. После през нощта спинка и папа на три часа, а в 5.30 е почнаха пак коликите и мама оттогава е будна. Иначе и тя доста повръща след хранене, но вече и хванах донякъде цаката,  че трябва да се оригне не веднъж, а няколко пъти след хранене и тогава се успокоява по-добре и спинка спокойно.
На чакащите мами пожелавам скоро среща с бебончетата.
Ние отиваме да папаме - моето отроче май свикна с три часовия режим и сама си се буди, което много ме улеснява, защото знам кога да очаквам включване. Simple Smile

# 223
Енти ама той вярно е скандинавец  Mr. Green Пу-пу ако имах мацка щяхме да го вземем  Heart Eyes За хапчетата незнам

Манчева
  Hug

Мацки кой ще ни зарадва днес?

# 224
Здравейте, мили момичета!
Нямам никакво време да чета, но влизам да напиша няколко реда. Ние с бебе Сашко вече сме си вкъщи и сме добре. Много съм щастлива и страдам от следродилна ЕУФОРИЯ  Crazy  Laughing  Heart Eyes Раждането мина много добре, за 5 часа, без никаква намеса. Условията и екипът в Токуда са страхотни и аз съм много доволна   bouquet. За съжаление бебенцето ми се роди със счупена ключица, но това не зависи от докторите, просто малшанс, защото зайо е голям, а аз съм дребна мама Sad ...   Специалистите казват, че бебко ще се оправи за 45 дни и дотогава трябва да внимаваме да не го дърпаме за ръчичката и да не се обръща на болната страна. Не се гипсира и не се бинтова.

Правим опити да се кърмим, засега сме само на кърма, но караме лека жълтеничка и заспиваме докато сучем. Надявам се, че все пак наддаваме де. Много му се радваме всички, наистина щастието е неземно и несравнимо. Вече имам две дечица и със сигурност искам да имам трето!

Поздрави на всички и целувки!

Качих снимки на Сашенцето, албумът се казва Бебе Сашко на мама Щипалчица. Не знам как да дам линк.

А, и последно - Сашето е роден на 19 август, ако може да го промените, грешката е моя, че не съобщих точна дата.

Пак целувки!

Общи условия

Активация на акаунт