Отговори
# 225
Здравейте и от мен!Ние от вторник сме си в нас,и сме много добре.Аз родих секцио в Шейново на 17.08,всичко мина добре .Възстановяването малко е трудно,но минава когато се сетиш за бебчо.Пожелавам на всички ,които са 2в1 леко раждане.

# 226
енти, най - накрая се появи!! толкова те мислих, какво стана с кърмата?  оправиха ли се нещата, бебчето ти е страхотен красавец, пу-пу!!!ама то на кой ли да прилича Mr. Green
я кажете мнение за нашето хранене, горе долу така се получава:
01
05
08
10
12:30 или 13
15:30 или 16
18 или 18:30
20:30 или 21
като едно хранене, в смисъл цялата процедура продължава около между 30 мин и 1 час

# 227
ЕНТИ, току що питах майка за фервекса, тя е педиатър, каза поне 24 часа да минат преди да дадеш изцеденото, но по принцип недей да пиеш фервекс, може парацетамол!!! аз това пих като ме хвана преди няколко дни разстройството с температурата!

# 228
Iv4ence, папканията ви са 8. Моят бебок прескача това в 1 часа и се буди към 3:30-4:00. Пожелавам ти го скоро защото така ще можеш да се понаспиш малко повечко. Ние сме така откакто сме си вкъщи. Дано сега като го похвалих малчото да не ми спретне някой номер, че то все така става.  Joy

Щипалчице, дано бързо се оправя малката бебешка ръчичка. Бих ти напомнила само да внимавате с главичката на беб като спи само на една страна да не се посплеска малко. Ако ли пък няма как наистина да го въртиш беб - спането по гръбче е изпитано и безопасно.

Иррра,  и Камен е  по боди и чорапки по цял ден.

Енти, пробвай с Осцилококцинум - хомеопатично е и можеш да го пиеш и да кърмиш безгрижно.

# 229
Майчета, моята малка кукла празнува днес първият си имен ден. Blush Heart Eyes
Много съм щастлива!!! Целувки на всички и  cheers

# 230
БРАВО НА МАМА МАРИЕТКА.ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО Hug
ЗАСЛУЖАВАШЕ СИ ЧАКАНЕТО, МАМЧЕ  bouquet
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ,МНОГО ПОСЛУШНИ И ОБИЧАНИ
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  bouquet  bouquet  bouquet

# 231
  • София
Ивченце: Благодаря пиле! А кърмата..ами по малко по малко, поне обаче яде адаптето, че иначе..какво щях да правя..Като пораснеме още малко ако искаш да се разходиме някъде а?

Иви: Имаш мацка..и то не каква да е..а МАЦКА. Нищо, че е по-голяма, ние ще си падаме и по каки  Heart Eyes

# 232
  • Ланкър, планините Овнерог
ЧЕСИТО МАРИЕТКААААА!!!И на теб не ти се уреди въпроса с изненадата....

djeni, и на теб всичко най-най желая!!!!

Енти, честно, не бях виждала толкова русо новородено. Жесток е.

# 233
  • София
Честито на Мариетка!  bouquet
Добре дошла на Джени!  Hug
sunny baby честит имен ден на твоята принцеска  Heart Eyes
Мами мен кърмата май ми спира едвам цедя между 30 и 70 мл на ядене и то без бебо да е ял през 3 часа  Confused Какво да правяя??

# 234
Щипалчице бързо да се оправя ръчичката и вече никакви проблеми! Боже моето кога ще има такива бузи  Hug

Съни бейби честита именничка! Да ти е жива и здрава Ади!

Енти  Joy hahaha Joy вярно си е, ама аз съвсем изключих за нея  Mr. Green

Тони
това, че можеш да изцедиш толкова незначи, че имаш толкова. Кърми си го, когато иска и всичко ще е ок. Другото за стимулиране е изцеждане, чайчета, хомеопатия, много течности и храна.

# 235
Честито Мариетка! newsm51
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni
Да е жив и здрав големият юнак Андриян!!! smile3501 newsm20 Да е все така смел,както в ръста и килограмите ,така и с вси4ко ,с което се захване!!!
smile3540  newsm10 Да не спира да те радва усмивката му здрава и с батко Калоян и любимия съпруг,на най-хубавото мъжко царство да се радваш! 4470
Брех ,Мариетка ,преди година ме вкара в "Искам бебе" и двете тогава си пожелахме заедно да се прехвърлим в от4етни!Не вярвах ,4е това ще се слу4и наистина! Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Енти ,мъжленцето ти в коя скандинавска държава го правихте? Joy Кажи,та да определим дестинацията от сега ,като запо4нем работата по моми4енцето! hahaha Страхотен е сладура ти!
Всъщност ,мацки ,вси4ките ни бебета са много хубави!!!!!Ами има на кой да се метнат! newsm03
sunny baby ,4естит първи имен ден на съкровището ти! Flowers Bouquet
Ив4енце ,мен Ивито ме е у4ила да храня беб4о както той си иска!Ако такъв режим ви устройва и двамата ,мисля 4е не е проблем.Ние   в началото бяхме на 3 час ,без нощно (6 ,9 ,12 ,15 ,18 ,21 ,00 )Оба4е от жегата взе да иска да яде през час ,после пък направи някакво спане от 4 часа и нещата тотално се объркаха!!!Или наредиха  Laughing Храня го на поискване.
Малкия се размрънка...
Иви ,поздравявам те за първия успешен купон на Боби!!!Моля те ,мила ,обясни на вси4ки ,4е няма такова 4удо "спира ми кърмата!!!"
Димяни ,Енти ,не мислете за кърмата си!!!Както не може да се забременее когато в главата ни постоянно се върти мисълта "защо не мога да за4ена?" ,така кърмата не може да е обилна ,когатио мислим "защо нямам кърма?"Повярвайте ,кърмата е изключително податлива на негативни мисли и дори съмнение в нейните ка4ества! Peace
Франи ,добре завърнала се!!!!!!!!Страхотни снимки на Теди! Heart Eyes
Иви ,ако пиеш пове4е вода ,кожи4ката на Боян4о ще е по-хифдратъирана!
Айде ,бегам.......

# 236
  • София
щипалчице, бързо оправяне на бебчо! Мисля, че при бебетата зарастването става безпроблемно, дано!
Ивченце, храненията ми се виждат абсолютно достатъчно като брой, но защо по 1 час? Почива си като суче ли?
Яна се  буди през 3 часа и тогава е ОК, но понякога и през 4часа и вече не знам дали да я будя аз или не.
Шоши, малко се притеснявам от големия интервал, все пак е само на дни.....Понякога е ленива и суче само 10 минути, тогава и давам с шише изцедената преди кърма.
Ивченце, можеш ли да ми пишеш кой е педиатърът ви, по какво съдиш зазнанията му и можеш ли да го препоръчаш? Не знам защо неонатогол, това не е ли специалност само за новородени, мисля, че по-скоро педиатър ще е нужен от сега нататък.

лони 0902 моята Яна се оригва 1 път ако суче, ако пие кърмата от шише, два или три пъти, мисля, че с шише гълтат повече въздух...

Кроки, напълно те подкрепям за връзката между кърмата и мисленето...Наскоро четох в кърмаческия , че на една мама й дошла кърмата, когати си казала, че трябва да се примири с АМ и че бебето й ще е толкова обичано с адапте, колкото и с кърма...

# 237
Не съм добра в обясненията като Кроки, но тя е права  Peace Докато мислите за килограмите и грамчетата кърма или АМ ще сте неспокойни и това ще се отразява негативно на кърменето. Когато се успокоите, че всичко е ок, тогава нещата ще се наредят от само себе си. С Елито цедях като замаяна и нямаше кой да ми каже, че затова гърдите ми са препълнени и ме болят. Сега GP-то като дойде ми казва, ако искате си купете едно кантарче....беше прекъсната и и казах нямам никакви притеснения за храненето, той е на кърма и всичко е наред, каката съм я кърмила 1,3 така че основното го знам. Е, нямаше такава облекчаваща за нея въздишка Whistling Спокойствие му е майката  Peace

# 238
Велева, относно педиатъра... майка ми е педиатър, но за жалост живее чак във Варна. При избора на педиатър за Виктор исках тя да го види и прецени, защото има много некадърни нейни колеги за съжаление. Така тя се разтърси и стана ясно че на нейна колежка дъщерята има няколко месечен бебок и са избрали моят педиатър, като са изключително доволни. И така, майка направи една среща с него и като се върна и тя беше в неописуем възторг от него, още не го бях срещала и не можех да си обясня какво пък толкова намират в него newsm78 newsm78. Тя каза, страхотен професионалист, обръща много внимание/ не претупва нещата/, НЕ дава антибиотици за щяло и не щяло/ това е много важно/ и т.н. и т.н. И въпреки че живеем в Овча купел, а кабинета му е на Орлов мост/ тоест мноооооооого далече/, аз се съгласих той да е. И така дойде денят в който ни бяха изписали и той дойде на първо посещение. Аз тотално се бях шашнала от кърмене и всичко + имах ужасна следродилна депресия! Трябва да ти кажа че след като си тръгна Д-р. Субев и аз бях в същия възторг в който и хората които ми го препоръчаха. Не мога да ти опиша колко ми беше полезен и как ми помогна с кърменето и всички въпроси които ме интересуваха...А и да добавя че Виктор нямаше безпроблемно раждане, 2 дена беше на кислород поради нагълтани много зелени води, после беше и на антибиотици. Успокоих се и от тогава нещата започнаха да влизат в ред. Педиатър неонатолог е и точно това е много хубаво защото е компетентен още от първия ден на бебо, не всички педиатри са такива тесни специалисти!

# 239
Благодаря на всички за прекрасните пожелания newsm51
Димяни абсолютно за съм относно мнението на Ivy за кърмата. Не забравяй - важно е да мислиш позитивно. Успех!!! Heart Eyes
Честита радост на мама Мариетка!!! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт