Фил, успех утре, не се разстройвай, ако плаче - навярно ще е докато влезе вътре!
Мами, разказвайте, за всичко как е, че да знаем. Първите 1-2 дни не плачат, т.к. не са наясно, какво става, но после - още като се наближи сградата. Макар че Пепи впоследствие не е плакал, но много много тъжно говореше, че не иска там. 

Добре, че Д. не ме видя.
УУААААААААУУУУУУУУУУУ

. Той по принцип не спи толкова много.

Направо ми се късаше сърцето всеки път. Сега като си помисля, че и с Пламен ще е така и настръхвам. 
Наистина сега точно навлизат в много "опасна възраст", така ще е поне още 2 години. 
По-опасни са тихите води, които уж приемат много спокойно яслата в началото, но в един момент се усещат за какво иде реч и стават направо неудържими. По-добре да се наплаче сега, за после има "хитрини" да се озаптяват, стига да не са от "опасните тихи води", които така и не успяват да се адаптират. И Преслав ми е правил номера и е мрънкал до края, не плачеше, но искаше да го нося на ръце до яслата. 
. Днес започнахме изследванията и сложихме последната ваксина. 
- то явно не се е възстановило всичко напълно и затова. При мен беше направо...
- Фил ме е виждала на какво приличах, хем бях качила по-малко от първия път, ама наистина само на коремище
! Та, Фил, на теб може и да не ти прави впечатление, ама се случва да ми сторват път в маршрутките
, и разни "наблюдателни" лелки да ми честитят "очакваното щастие".
- то явно не се е възстановило всичко напълно и затова.

Четох за сиропа стимулиращ по чудодеен начин имунната с-ма на децата, отзивите са страхотни...