"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 835
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Аги, ти подхождаш професионално относно ДГ, а и си виждала нещата и от другата страна! Wink

Условия не бих поставяла, макар и да става дума за моите деца. Каквото за всички - това и за моите - да се учат, да се борят. Може и да не е вярно, но все си мисля, че в подобни ситуации вместо, да помогнеш на детето си, му навреждаш. А и аз самата не искам никой незапознат или запознат с моята работа, да ми дава насоки, та се поставям на мястото на госпожите. Мое си мнение!
Peace

# 256
Хайде да се включа и аз Simple Smile
Енви, честита годишнина  bouquet
Браво на Велинката за новите умения Heart Eyes

Калоян трябваше да тръгне на ясла от 10-ти, но днес ходих до яслата и се оказа, че ремонта не е приключил още и ще тръгне от 17-ти, ако всичко е наред ... Аз също много се притеснявам как ще се адаптира, но това си е етап просто, надявам се бързо да свикне. Аз също съм ЗА яслите и градините, стига да няма изцепки от страна на учителките и лелките ...
Директорката на яслата, където ще е Калоян страшно  много ми хареса, дано и учителките и лелките да са свестни Praynig

Ние утре заминаваме за Мальовица и дано времето да се смили малко над нас, че да не се окажем 2 дена затворени Sad Много ми се иска Кало да го разходим малко из планината ...

Спомените ми от детската градина са страхотни, от яслата нямам почти никакви Embarassed, но аз не съм плакала изобщо, тръгнала съм на година и 3 месеца и още първия ден съм се заиграла и съм ходела с кеф (на 2 години са ме водили на лагер), но брат ми е бил ужас, голям рев е падало ... та май си зависи и от детето, не само от учителките ...

За закуската в яслата - и при нас са два приема - до 10 май беше newsm78 се водят незакусили, а след това трябва да са закусили ... Аз лично ще трябва да водя Калоян още в 7:30, за да мога да стигна до 8 на работа, че ако нещата с яслата потръгнат добре от 1-ви Октомври ще се върна на работа в офиса на цял работен ден ....

# 257
Привет.
Направо се чудя как имате спомени от детската си градина. Ами аз абсолютно нищо не помня, че дори и от първите си години в училище нямам никакви спомени. Леле, много съм зле  ooooh!
Енви, честита ви годишнина. Още много по толкоз щастливи години ви пожелавам. Весело да си изкарате на морето.
Митко вече е по-добре. Беснеят по цял ден с Пламен. Пламен и той се опитва да си каже името - сочи се с пръст и казва нещо като Миами Simple Smile

# 258
  • Русе
енви, честита годишнина от мен!!!  bouquet

Ами аз и от яслата имам доста ярки спомени, не сам от ДГ, ама се считам за изключение, де. Blush

И Диди си казва името от известно време, ама то нейното е лесно... Sunglasses

В нашата ясла също отиват незакусили преди 8ч. Аз пък, сега се притеснявам да не вземат да ми тормозят детето или да се опитат да я изкарат непригодна, задето "зорлем" я приеха толкоз "рано"  Confused. Ако е в групата на Преслав, не бих се притеснявала, ама чак не ми се вярва толкоз добро да ми сторят... Twisted Evil
Фил, мисля, че им е рано да се заиграват с други деца на тази възраст - след 2-3 месеца може.  Peace
Обръщала ли си внимание какво им е менюто за другата седмица? Сега, като ще правят ремонт на МК, май на сухоежбина ще карат по яслите... Thinking

# 259
Здравейте мами на априлските дупета,моите са две но се появиха април 2006,и ще ми бъде приятно да си общувам с вас!  bouquet

# 260
  • София
Енви, честита годишнина. Много любов и разбирателство.  bouquet

Аз на ясла не съм ходила, а направо на градина. Но съм била толкова болнава, че майка ми казва, че съм ходела най-много по 1 седмица в месеца. Но желание голямо съм имала, защото с брат ми, който е по-голям, бяхме в една градина. Помня кокиченцето на чаршафа ми и как си стисках очите от 2 до 4 и се правех, че спя. Но най-яркия ми спомен е когато се бях наакала и не си казвах, а лелките се чудеха от кой мирише. Накрая ни надникнаха на всичките в дупетата и се оказа че съм аз  Sick Mr. Green

Аз също четох за имуно-стимулиращия сироп (For kids) и все повече се навивам да го купя.

Рамама, къде е аутлета на Зара с детски дрешки?

Соня не може да си каже името, но това на баща си как го казва, направо ни разбива. Казва "Любо" съвсем правилно. И "леля" също. Как ги казва тия завъртяни звуци, не знам. И повтаря всичко като папагал. Направо не искам да проговаря толкова рано-ще ми надуе главата.

# 261
jinjer_78, добре дошла!  bouquet
Разкажи повече - кога са родени синовете ти, кой ти помага, отдавна ли ни четеш...? Wink

# 262
  • София
Магазина на Zara outlet е на бул.България след кръстовището с Билла. Далече е за ходене пеша, а автобус който минава май е 64, но не съм сигурна.

jinjer 78  welcome

# 263
  • София
Енви, честит празник!

jinjer_78, добре дошла! И нашите са 2006 година - набори сме! Разкажи за вас!

# 264
Привет.
Направо се чудя как имате спомени от детската си градина. Ами аз абсолютно нищо не помня, че дори и от първите си години в училище нямам никакви спомени. Леле, много съм зле  ooooh!
Енви, честита ви годишнина. Още много по толкоз щастливи години ви пожелавам. Весело да си изкарате на морето.
Митко вече е по-добре. Беснеят по цял ден с Пламен. Пламен и той се опитва да си каже името - сочи се с пръст и казва нещо като Миами Simple Smile

Ааааааааа, Кате, не си само ти  Laughing моите спомени са чак от 4-5 годишна и са само хубави.
И аз като Енви съм върл защитник на ДГ. Когато Люс започваше ясла си мислех, колко ще му е хубаво там, ще играе с децата, ще учи песнички и така нататък. Сега с ДГ е същото и тази моя нагласа и убеденост се предава и на него. Вчера като го вземахме и каза: "Много е хубаво тук в градината", въпреки че сутринта плака. А тази сутрин стана в 7 и бързаше да се облича.  Laughing
Обаче Йои нещо ми свиди да го пратя на ясла, не за друго, а защото си мисля, че на лелите ще им е трудно с него и много ще му се карат.

Енви, как няма да е годишнина... празнувайте затова, защото след толкова години сте още заедно, обичате се и се уважавате. А в днешно време това е голямо богатство и малко хора са окрилени с това щастие.

Аги, Честита Годишнина и на вашето семейство! Обичайте се и се подкрепяйте както досега!
А за другия въпрос - звучи ми сериозно, така че най-добре неоантолог да отговори!

А Йоан пък си вика Они. Имам чувството, че всеки ден научава по 5-6 нови думи.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 16:08 от Леси

# 265
jinjer_78, добре дошла!    bouquet

Иленке, не ме шашкай, как на сухоежбина? ShockedУстанових, че това което вземам аз от кухнята не е това, което пресил е обядвал в яслаа, та имам надежда Simple Smile

# 266
Jinjer78, здравей! Айде, включвай се в отбора и ти!
Къде роди, всичко ок ли беше след това, докъде сте стигнали с дивотийките?  Flowers Sunflower

Момичета, за детските градини не си мислете, че ми е такова мнението само защото съм детска. Не е вярно! Аз си имам спомени и много се притеснявам да не би детето ми да страда тихо за мен, а аз да не знам, както не е разбрала моята майка. Отгоре на това той трябва да е послушен, защото това там са учителки и помощник възпитателки, далеч съм от мисълта "Вижте, аз съм работила като учител и да ви кажа сега..." и да им давам акъл. По-скоро бих искала да имам инфо какво е било и какви проблеми виждат, за да мога да коригирам и аз. А не да го водя някой ден , "всичко е наред, не се притеснявайте" и след години да разбера, че е бил тормозен. Не физически толкова, колкото психологически.
Много се радвам, че някои априлчета вече са тръгнали или се стягат за ясла - значи става все по-голяма тайфата ни !

Утре ще черпя, утре е 6-ти и правим 4 години!Съединението прави силата!Да не съм писала някакви дивотии пак? 4 години бракуване, 13 години караме заедно... Blush

Енви, честит празник! Да сте още много години един до друг и да се обичате и сексувате с кеф!

# 267
Агиии, на 4-ти каза бе, душа! Grinning

Пък щом казвате, да празнувам - ще почерпя аз, ама по-късно, че Вили е гладна. Blush

Благодаря на всички ви за пожеланията!!!
Hug

Аги, грешката е моя  Embarassed - на 06.09. си казала,но аз какво съм запомнила... Съжалявам!  bouquet

ЧЕРПЯ! За 9-годишния ни брак! Grinning

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 16:28 от envia

# 268
  • София
http://www.eastbay.com/catalog/productdetail/cm--GLOBAL%20SEARCH … ku--29777/size--/

само да ви покажа новата ни покупка, която пристигна днес, нашите оба4е са 4 номер и може да са и малко големи

страхотни саааа

# 269
Енви, няма за какво да се извиняваш!  Hug
С тази почерпка всичко ти прощаваме!  Hug
Рамама, хубави са, да! Колко излизат с доставката?
И колко са големи все пак...

Общи условия

Активация на акаунт