"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
  • Boston, MA
Иленке, пак каква история ти се е случила... другия път без деца.  Laughing

Зарче, добре дошли! Как беше пътуването с Мимата?

Наздраве!

# 16
  • Варна
Бубка, я кажи що се споменават толкова често Априлки? Че вие сте си много готини, аз се старая да се приобщя тоже Blush
Ама си осведомена Whistling, аз все нищо не хващам, а се имах за видна клюкаркиня Joy

# 17
Влизам набързо да пиша,че днес имах гостени  Grinning .Анито със Ана-Мариа /Ex_diabet_mama/ бяха тук  Grinning
Радвам се  много,че се видяхме,прекрасно семейство  Hug Естетвено не се наговорихме достатъчно  Blush ,а половинките тауж гледаха Дея-Мария и Ана-Мариа,пък се оказа,че те си се возят ,а татковците си се лафят на една страна  Mr. Green Очарована съм аз от Анна-Мариа  Heart Eyes  Ето малко материал
http://images19.snimka.bg/003786687.jpg
http://images19.snimka.bg/003786688.jpg
http://images19.snimka.bg/003786690.jpg

Отивам да чета предната тема  Grinning

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 22:12 от Мис КаприЗ

# 18
  • Boston, MA
Бубка, я кажи що се споменават толкова често Априлки? Че вие сте си много готини, аз се старая да се приобщя тоже Blush
Ама си осведомена Whistling, аз все нищо не хващам, а се имах за видна клюкаркиня Joy

Набедиха ни за нечестно агитиране да се гласува за нас (за Банда за годината).

# 19
Досега не можех да вляза във форума ooooh!
Сминс, утре в 10 пред Морската ли? Драсни някой ред, че да знаем с чудовището. Пак ще дойдем да се изложим Joy

тъй тъй, ама аз ще закъснея малко, ще звънна да ви видя накъде сте  Hug

Леле 3те ми адашки са супер сладурки!   bouquet

# 20
Добро утро на всички  Hug

Хайде по едно кафе за всички и пак на разходки в жегите.
Имам питанка: Давате ли на децата от Нескуик с мляко? За зъкуската говоря, онези кафявите топчета  newsm78 Аз дадох на Стенли, ама той ги изкарва цели  #Crazy а хем са накиснати?
ААААААА, има моще една  Mr. Green Искам да сготвя на Стенли дроб, ама свекърва ми донесе дробчета и питам за рецепта  Thinking Не държа да е от каталога "бързо, лесно, вкусно"  Mr. Green, може и повече да ме затрудните, ама да става за дете. Благодарско предварително   bouquet
Честит рожден ден, Сабина! Сбъднати мечти, букет от щастливи моменти и много здраве ти желая!

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 08:39 от Nadeto

# 21
Наденце, мерси за кафенцето Hug.Тази сутрин имам особена нуджа от него.Юли цяла нощ е бил при нас,проплаква и помрънква и аз съответно на съм спала.Сигурно зъбки го мъчат Tired.
Дробчетата ги измиваш и отцеждаш добре с гевгир, слагаш ги в иена с малко масълце и солчица и с капак за около час във фурната Peace.А по селски/понеже аз така много ги обичам Embarassed/ се слага и дом.сос,чушка и мноооооооого лук.Стават превъзходни и не отнемат много време Flutter.
Аз Нестле закуска не давам.
Сабина, честит рожден ден  bouquet.Бъди обичана,желана и мечтана.
Иленка, големи преживявания сте имали вие-дано не се повтарят.
Аз не ви се оплаках-ама сега ще споделя.След морето се оказахме/ЮЛи/ в болница с Ентероколит.Повръщане,разстройство и Т, обезводни се и хоп-на системи.Да ама мойто диване не търпи току-така някой да му прави нещо против волята му-5 сестри ме изгониха от стаята и го мъчиха 20 мин.да му сложат система.Сложиха я най-накрая ама той се дърпа ръката като обезумял и в резултат-пукната вена и системата му изтече в ръката,поду се ooooh!абе ужасТ,махнахме я.Да ама не спира да повръща и да дриска-хайде пак система-пак в ръката, поради пукната вена и си остана на електролитен разтвор с надеждата да спре поне да повръща.Е спря, но каква нощ изкарахме-само аз си знам Tired.След 3 дни ни изписаха и се прибрахме насам живи и здрави.Не пожелавам никому детенце да му е болно-няма нищо по-страшно Praynig.
Янче, какви точно са резултатите?Искренно се надявам да не е нищо страшно и след някой и друг ден да се похвалиш напълно излекувана Peace HugГуш на Симонетка Heart Eyes.
Прощавайте за дългия пост-ама нали не пиша често и се отплеснах в старанието си да бъда изчерпателна.
Приятен ден   bouquet.

# 22
Сабина , честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве и един живот изпълнен с всичко от което имаш нужда и за което си мечтала.

Ванче, страшно звучи Hug
Благодаря момичта за милите думи. IIIА съм, което може и да е лошо може и да не е. Сега следва лечение, нова цитонамазка и после ще видим.
Но първо да се оправи Симона пък после ще гледам себе си.
Отивам да гледам снимки на Мариичетата

# 23
Сабина, честит рожден ден!

Желая ти от сърце споделена любов, красиви мигове и много здраве за теб и Вяра! Бъди все такава силна и борбена майка!

Ох, Ванче, радвам се, че всичко вече е минало. Най-боли, когато детенцето ти страда.
На Нестле съм давала Сheerios - онези пръстенчета с мед. Харесаха й и явно ги е смляла, защото не ги видях в гърнето Laughing

Дея, като малки мадамки са в джипа, много са сладки.

Янче, дано не е нещо сериозно и бързо да отмине Praynig

Аз съм щастлива, от вчера започнахме да купуваме новите уреди и чудесии за новия ни дом. Вижда му се края Party
 Party Party

# 24
  • София
Сабина, честит празник! Весело настроение от нас!    Hug

Наде, не съм давала, а и за рецепта не мога да ти помогна. Аз обичам панирани дробчета, ама стават ли за дете?

Дея, страхотни са малките красавици! Супер снимки! А Дея-Мария с тези къдрици така ми прилича на Реа.

Ванче, ние минахме по този път! Това е най-тежкия момент който изживяхме и не искам да си спомням! Сега какво папка, че ние започнахме нанова да я захранваме след болницата?

Нуни, супер, това е най-готиния момент, обожавам да пазарувам уреди, мебели и всякаква покъщнина!

Весел ден и целувки за всички!

# 25
Ванче, ние минахме по този път! Това е най-тежкия момент който изживяхме и не искам да си спомням! Сега какво папка, че ние започнахме нанова да я захранваме след болницата?
И ние се захранваме наново Tired-а тъкмо на морето се беше отворил на ядене-все едно не беше моето дете ooooh!.Ама сега пак започна гоненето с лъжицата.Положителното от цялото лошо е, че започна да пие вода-по 250-500 мл. на ден #CrazyЗа справка преди и 100 не изпиваше.
Янче още веднъж едно голямо  Hug и стискаме палци всичко да е наред след лечението.
Марийките наистина са страхотни-от името ще да е Whistling.
Нунииииииииии, страхотно е наистина,че сте го докарали до пазаруването на обзавеждането.Завиждам ти благородно и за новия дом и за шопинга/страст ми е пазаруването за вкъщи/.

# 26
Искам един съвет от вас. Харесах едни ботуши за Яна, страхотни са, сега са в намаление, иначе 100 лв и отгоре не знам дали ще дам. Посъветвайте ме кой номер да взема? Тя сега носи 22, те даже са й малко големички. 23 ли да купя, или 24 - нали и с дебел чорап ще бъде - или въобще сега да не купувам ботуши Thinking
А така ги искам тез ботушки....... егати проблема имам Laughing

# 27
САБИНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С МАЛКАТА ВЯРА!

здравейте и от сауната във Варна  Hug
Спретнахме си пак една срещичка, само дето Татянка дойде късничко, но ще има повторение  Naughty Снимки ще кача довечера  Laughing 
Наденце, Това Нестле няма ли какао ?  newsm78
Янче  Hug Определено след отпуската отиивам и аз да си направя едно такова изследванийце  Rolling Eyes
Нунич, как й расте крачето  - примерно на Али с 1 номер на около 1,5 месеца - мен ако питаш или 24 или 25 номер  Peace
Къде е Енви? newsm78

# 28
Нуни, браво и аз това много го обичам! Приятно пазаруване и после бързо да се нанасяте  Hug
Двете мадами на джипа са страхотни  Heart Eyes от сега им личи  как ще разбиват мъжките сърца  Mr. Green
Тъкмо се наканих да готвя и спряха водата, е било ми писано да си почивам  Mr. Green
Нуни, за обувките и аз бих взела 24 поне, защото с дебело чорапче ще се носи, а и до тогава има доста време  Thinking
Смин, има какао, но аз съм му давала още на 5-6 месеца от кашите на Ганчев Лека  нощ с какао и няма проблем.

# 29
  • Варна
Голяма жега ей ooooh!
Едвам оживях докато се приберем с малкия звер!
Срещата приятна както винаги! Децата играят, аз гоня насам натам Mr. Green
Снимки, моля:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165999
Изпреварих Сминс Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт